Balıkesir Üniversitesi

adres63

New member
Reaction score
0
TERAS'TA Peykenin Üzerine Oturmuş Denize Bakıyor
www.balikesir.edu.tr
Siteye girin ama okula girmeyin okunacak tek bölümü bana göre şehır merkezındekı Öğretmenlik fakültesi hele kampuste hiç bir bölüme gitmweyin :) ben gidiyorum 4 senedır ondan söylüyorum :=) neyse bende mimarlık öğrencisiyim adım hakan bakalım balıkesirden kimler var forumda...

okadarda kötü değil bence bende inşaat mühendisliği okudum tamam sıkıcı ama üniversite olarak eğitim ii ünv kötüleme bence sana ii çalışmalar

İyi yine siz fakültede okumuşsunuz. Ben Sındırgı Meslek YüksekOkulu'ndan mezunum.. :)

Ben Sındırgı Meslek YüksekOkulu'ndan mezunum..
bana biraz sındırgıdan bahset bende bu sene oraya gitcem ortam felan nasıl yurtlar ev kiraları şimdiden teşekkürler

ayıp ya insan eğitim gördüğü okulu böyle küçümser mi!madem küçük görecektin niye yazdın.bende blk mezunuyum.halimdende memnunum.

ben daha yenı gıdıyorum:D makine muh.. bakalım kampus bıraz dıslanmıs gıbı duruyo sehırden ama bılemıom:S

ayıp ya insan eğitim gördüğü okulu böyle küçümser mi!madem küçük görecektin niye yazdın.bende blk mezunuyum.halimdende memnunum.

biz buraya gelirken buranın nasıl bi yer olduğunu bilmioduk ki!!
eğitim sistemi kutucukları doldurmaktan ibaret biz napalım!

Ben Sındırgı Meslek YüksekOkulu'ndan mezunum..
bana biraz sındırgıdan bahset bende bu sene oraya gitcem ortam felan nasıl yurtlar ev kiraları şimdiden teşekkürler

Kardeş kusura bakma kaç ay sonra bu konuya tekrar bakmak aklıma yeni geldi walla. Artık sındırgıyı görmüşsündür. İlk zamanlar herkes ağlar nerden geldik buraya diye. Mezun olurkende herkes ağlar neden okul bitti diye. Sındırgıda fazla yapıcak bişi yok ama siz biraz daha şanslısınız havuz falan açıldı biz havuza anca 1 ay girebildik. Zamanlarınızı iyi değerlendirin.. Herhangi bi sorun olursa PM at daha çabuk cevap verebilirim..

Edremit MYO mezunuyum,..okul fena değil ama tüm öğrenciler akçayda oturduğu için Türkiyenin en güzel kampüsüne değişmem,çünkü hangi kampüste deniz var,iskele var...Evet AKÇAY bir kampüs gibi öğrenciden başka kimse olmuyor kışın,evler dayalı döşeli 200 ytl, kış olmuyor,soğuk olmuyor başka ne istiyorsunuz...hıı denizin karşısında ayvalık gözüküyor biraz solda yunan adaları gözüküyor..Akçay ise Kaz dağları ve denizini arasında kalıyor,,,başka aklıma bişey gelmiyor ama eyer balıkesirde bir yerde 2 senelik okucaksanız kesinlikle EDREMİT MYO olsun,,eğitim okadar süper değil ama hayat deheşet........hadi görüşmek üzere,

sahil güzel yer insanın oradan gelesi olmuyor
mis gibi hava
deniz
sahil
balık
ve tabiki yanına kola:durdurun
yok yalan söledim yanına türkiş raki:ter:

bende yerel yonetımler okuyum dgs ıle kamu yonetımıne gemeyı dusunuyorum ama yerel yonetımler ıcın balıkesır e gıtmeye deger mı dıyorum

bende edremit myo dayım zeytin endüstrsi ayı zamanda akçayda oturuyorum ve burası harika bi yer öğrenci hayatı süper ben ailemle oturuyorum ama arkadaslarım hayatlarından gayet memnunlar tavsiye ederim

okul beğenilmesede diğer şehirlere göre rahattır balıkesir bende nefteyim türkçe

ben de inşaat müh. 4. sınıftayım.Şehre alışması zor oldu ama istanbulda böyle sıkı arkadaş ortamım olamazdı diye düşünüyorum.İyi ki gelmişim diyemesem de pişman değilim hatta bitecek diye arada of bile çekiyorum:)

Bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği son sınıf:) Bende sevmedim öğrenci olarak ama emekliliğe yakın burda görev yapmak isterim açıkcası sesisz sakin yer o konuda güzel.Tercih hatası kurbanı olduğumdan benim kötülememin bir sakıncası yok kanımca:durdurun

benim de 4 kötü yılım geçti burada. hakkında yazılacak o kadar sıkıcı şeyler varki en iyisi susmak. ilçeleri bile daha iyi balıkesir merkezden. üniversite hakkında bence en iyi anlatım burada. tek tek buraya yazmaktansa millet balıkesir üniversite hakkında ne yazmış okumak daha iyi.

Geri