BaLıKeSiRLiLeR BuRaYa >>

Shock Kardeş İllaki Bir Çıkar İçinmi Tanıtmamız Lazım Memleketimizi...:D

yok estagfurullah usta ama ne biliyim sürekli böyle kaplıca etrafında dönüyor gibi geldi konu :D :D belki de ben öyle anlamışımdır :D

€rd@ls10;4522620' Alıntı:
sayı artmış bayağı çoğalmış geçen yıldan beri hemşolarım :))))))))

sorma erdal heryer balkes kaynıyor :p ama en belli eden sensin herhalde nickinde bile 10 var :D

yolun ortasından yürüyenler baya varmış forumda :D :D anladı beni hemşeriler :D :D

Bende şu anda Gönende kafa dinliyorm kısa süreliğine isterseniz çok seri bi buluşma düzenleyebiliriz =)

Normalde Manyas doğumluyum ama gönende evimiz olduğu için tatillerde burda kalıyorum güzel memleket seviyorum buraları =)

er$anda eskişehire büyük bi park yaptı :D balıkesir zaten güzel bi yer taşınmayı düsünüyoz oraya .

Bende şu anda Gönende kafa dinliyorm kısa süreliğine isterseniz çok seri bi buluşma düzenleyebiliriz =)

Normalde Manyas doğumluyum ama gönende evimiz olduğu için tatillerde burda kalıyorum güzel memleket seviyorum buraları =)

Arkadaşım Güzel HOş DÜşünmüşsünde ... Biz Ankaradayız uA*Ugur ' La Birlikte... Kusura Bakma O İş Yatar

yolun ortasından yürüyenler baya varmış forumda :D :D anladı beni hemşeriler :D :D

Belediye milyarlarca para harcayıp cirlop gibi kaldırım yaptı dört bir yana ama
bizimkiler hala yolun ortasında yürümekte ısrar ediyorlar :hhmanD

Belediye milyarlarca para harcayıp cirlop gibi kaldırım yaptı dört bir yana ama
bizimkiler hala yolun ortasında yürümekte ısrar ediyorlar :hhmanD

3 metre yol 10 metre kaldırım her taraf, ama hala yolun ortasında yürüyooo millet :))))) güzel tespit......:hhmanD.

Bizim Gönende Kaldırımdan Yürümüşün Yoldan Yürümüşün Derdi Yok..

Her Yer Kaldırım...

Olsun Yinede Hiçbiryere Değimem Yeşil Gönen'imi

eskişehirliyim ama su an bandırmada oturuyorum.daha öncede 6 yıl balıkesir merkezde kalmıştım.

Akçaydan Sevgilerle :D

iskele.jpg

kordon_ve_iskele.jpg

img_1746.jpg

kordon_genel_goruntu.jpg

img_4838.jpg

akçaydayım bende dün akşam ilk 2 resimdeki yerdeydim :gulumseCocuk:

Abisi ben Sındırgılıyım da Balkes'te oturuyorum. Esas köyündenim yani Sındırgı'nın da. Yörük köyünden. Sen de mi ordansın.

Vay be bu kadar çok BALIKESİRLİ çıkacağını tahmin etmiyordum.
>>>Yaşasın Yurdum İnsanı<<< :D

Geri