Bana neden 15 gün ban cezası verildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eL-İnsaf

Banned
Reaction score
0
Yaklaşık 15 gün ban cezası aldım. Ceza almama sebep olanlar yani tartışmayı başlatanlar bir hafta ceza alırken bana neden iki hafta ceza verildi

Hakaret ederek üyeyi kışkırtmak mı daha ağır cezalık yoksa kişinin kendisine yapılan hakarete cevap vermesi mi daha ağır cezaya giriyor

Bana bu cezayı veren Smod arkadaş açıklarsa sevinirim

banlandıgınız nicki yazarsanız banlayan yönetici gerekli açıklamayı yapacaktır.

hiçmi kurtuluş yok sizden bea banı yedin "bilge kral gelmiş SySTEmPrG niye ban yemiyor

15 gün sonsa çıkıp gelmişin niye 15 gün yedim :S :)

yöneticiler böyle gerekli gördüler herhalde

bir de değil ki ectasy ve karma yani bi mod diğeri s.mod

1zgxcgh.png

Ban nedenin üstte resimde görüldüğü gibi alıntılar ile bölüm içerisinde tartışmaktır.. Ne yazık ki halen yorumları konuya değil birbirimize yapıyoruz.. Siyaset bölümünde onlarca kez kurallara uyulması gerektiğini üstüne basa basa söylememize rağmen kahve ağzıyla sürekli tartışma içerisindesiniz.. Size bir hakaret vs. var ise bize bildirin cevap vermeyin.. o bana böyle hakaret etti ben de ona daha iyi hakaret etmem lazım mantığıyla giderseniz bu 1 hafta 15 günlük cezaları çok arar olursunuz..
Hatanızı bildiğiniz halde burada konu açıp aklanmak ister gibi tavırlar sergilemeniz size fayda sağlamaz konu açmanıza da gerek yok Pm atın herhangi bir Smod'a mutlaka geri dönüş yapılacaktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri