Banned

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tmm ßeyLer TatLıya ßaqLadık SayıLır.. Sövmesın Kimse ßirßirine..

Yürü Git Lahn Küstah Herif adamın Canını SIKMa Koskoca Forumda Sevmesende ßu üLKenin ßaşßakanına Hakaret et sonra Vay efendim neden ßanLandım ßütün üyeLigimi SiLin Duygu Sömürüsü Yap ßas adamın canını SIKMa.

sonuna kadar desteklıyorum senı

Ban bu, ota da konar b*ka da :D Evvela üslubunu düzelt, istediğin kadar haklı olsan bile şu üslupla hiçbir şey ifade ve iddia edemezsin.

Şu tarz başlıklardan yeminle gınaa geldi ya, şuraya başlık açmak için belirli bir mesaj alt sınırı koyulması gerekiyor. Kaç kez dedik kim bilir. Allah smodlara sabır versin ne diyim.

ya silin su adamın üyeligini de o da rahat etsin biz de

kapatırsın sayfayı bi daha girmezsin hh ye olur biter. askerde bi laf vardır o kadar zoruna gittiyse... diye başlar devamını da askerlik yapanlar bilir.

madem atatürk ün kemikleri sızlıyor diyorsun verdiğin mücadelen müsbet ve ıspata daynanşeyler ...
olsun yoksa hakare tahrikle bi yere varamazsın...
ERGENEKON operayonundada bunu görebilirsin

iStanßuL / Zeytinßurnu Çırpıcı MahaLLesi Modaßag 6. Sokak No 15 ;)

ßuda ßenim adresim Msnde ve ßurda HavLama DeLikanLıysan GeL Yüzyüze KonuŞaLım. Senin için ßugun iŞede gitmem..

Hll olsun abi ya. Adam direk açık adres vermiş delikanlılık mertebesini de geçtin abi sen. Sanal aleme açık adres vermiş asi abimiz. Yuh diyorum tebrik ediyorum. :D

__

Konuyla ilgili cevabım;

Ares sen kimsin? Sen ülkenin yarısının seçtiği bir isme böyle bir laf nasıl edersin? Eğer bir sıkıntın varsa "adam gibi" sabit başlığı okur. İlgili yöneticilerden birine pm atarsın sana "adam gibi" cevap verir.

Sen bu ülkenin başbakanınına ona oy verenlerin de olduğu bir forumda laf ediyorsan o laf onlara da gider. İşin hukuksal boyutunu geçtim Allah bilir dayanağın da yoktur. Her ne kadar şerefsiz vs olursa olsun bu ülkenin seçtiği adama bu halka birazcık saygı göstermek gerekmez mi?

Bence sırf görüşün farklı olduğu için bunu söylüyorsun. Velhasılı lütfen modların da sinirini bozmadan arkadaşların da sana küfretmesini engelleyerek uzaklaş forumdan. =)

Sorsam Atatürk'çüyüm dersin. Atatürk'ün hangi felsefesinde halkın Türk halkının seçtiği bir lidere bir demokratik seçimle gelen bir lidere laf etmek düşer. Eğer bunu isteseydi neden demokrasiyi getirsin ki? İlk kendini sorgula.

Neyse daha fazla uzatmıyım. Banlanmak istediğin foruma girme sende, başka amaçlar güttüğün belli... =)

MozoLe Miяach;4520209' Alıntı:
Tamam Tayyibi Bende Sevmıyorum Ama Forumun Ortasında Şerefsiz Denmez Ki ße Kardeşım.. Düşünsene Şuan MisaL 2000 OnLine Var Herkes SevmedıkLerine Serefsiz,KoLpa Vb Vb Dese ßu Forumun HaLi Ne oLur ?? Ayrıca Adam Gibi Konuş Kımseye Hakaret Etme Yerın 7 Kat Dibine Gömerim Seni.. Pc Basında Sövmek Basit.. ÖnemLi oLan Geçiceksin Karşımıza Sövüceksin Yüzümüze.. ßunun Icınde Yüregin oLmaLı..!!

nasıl oldu bilmem ama aynı fikirdeyim

iStanßuL / Zeytinßurnu Çırpıcı MahaLLesi Modaßag 6. Sokak No 15 ;)

ßuda ßenim adresim Msnde ve ßurda HavLama DeLikanLıysan GeL Yüzyüze KonuŞaLım. Senin için ßugun iŞede gitmem..

abi ziyarete gelicem seni :D

ßekLerim ßekLerim

Bu kişinin aslında süresiz banlanması gerekirdi

Başbakan Erdoğan için söylediği sözü aynen yazıyorum çünkü bir arkadaş şikayet etmiş ordan aldım

Öğrenciler açlık çekiyor hayvan gibi yiyor şerefsiz

http://www.hackhell.net/oneriler-ve...ler-yapiliyor-site-sikintiya-girer-sonra.html

Bu kadar seviyesizleşen birisinin süresiz banlanması gerekirdi sen yine eylüle kadar banlanmışsın

hangi parti başkanı olursa olsun bukadar seviyezce hakret edilmez

bence bunun süresiz banlaması gerekri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri