Banneri değişsek?

Banner değişsin mi?

• Kullanılan toplam oy
    30

'StİnG'

Banned
Reaction score
0
Dün gece ...Biri foruma üye oldu ve de ilk konuyu açış şekli şu ..
banneriniz ne kadar hoş ....
ve konuya ilk cevap Dar Angel abimizden geldi ve de teşekkür etti..
...neyse bikaç başlık daha açtı ve bu sefer bu başlıklarda sövmeye başladı ... Nedenine gelince de bizim banneri kullanıyosunuz ezikler ...neden banner imizi caldınız yokhmuydu başka .. vs... bi başlık açtı ... derken 4 tane başlık açtı buna benzer ...smod arkadaşlar onlıne diildi ama Dark Abimiz gıcına hackhell mühürü basıp yolladı sağolsun :)...
konuya gelince şu banneri deişelim abi be üye oldum adamların verdiği sitelere 2 tane site vermişlerdi hatırlarsanız Dar Angel ve Ares hocamız bilio ...o sitelerin üye sayısı da oldukça fazla üye oldum birine ve de forumda bizi çekiştiriyolar kendi aralarında :D bannerimizi çaldılar vs vs ... ben küfredip ayrılmadım ama siteden ... 10 dakk onlıne oldum ve de Actığım başlık şuydu ... Gercek lamer sitesi ... üyelerin den görevlilerine smodlardan yöneticilere kadar hepiniz aynısınız dedim ... neden mi? çünkü bir siteyi eleştirmek ve de oraya üye olup lamerlik taslamak (ki kurtların arasına düşmüşsün zaten ):D en büyük terbiyesizlik diilmi dedim ve de siz daha iyi bilirsiniz ki meyveli ağacı taşlarlar dedim :)
ve hackhell.com adına atılan tüm mesajlar ve de konular silindi ... hatta geyiğe dökmüşlerdi işi ...her bölümde bizi cekiştiriyolar ...:D laklak forumu olmuştu dün gece :D
neyse ki yöneticiler yöneticiliğini bilip konuyu ve de hackhell hakkında acılan tüm başlıkları kilitledi ... ve de kilitleme sebebi olarak şunu yazdı ... yaa kendi sitemiz de neden başka bir forumu cekiştiriyoz ki sakin olalım beyler ... o forumun hit ini arttırmaya ne kadar heveslisiniz zaten toplist te ilk 10 arasında son zamanlarda diip konuyu ve de başlıkları kapadı lamer abimiz :D

neyse değerli görevli arkadaşlarımız ... şu Banner imizi deişsek mi çünkü 2 forum sitesinde aynı banner kullanılıyo ?
karar sizin saygılar ....
not : sitenin linklerini vermiycem ... tıklamaya bile değmez .. ama istenilirse yayınlarım :D

Bencede Değişsin Leo' nun yaptığı Güzel banerler var Onlardan Birini Kullanabiliriz...!
Şu Baneri Aynı Olan SiteLer Hangisi Sting Merak Ettim Şimdi..???

resmi kendileri çizmişler sankide sahipleniyorlar .... töbe töbe,

dark ın, chamfer ın xfiles in vs. avatarınıda 100 lerce kişi kullanıyor,
onlarıda değiştirelim çalıntı olmasın :p

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
resmi kendileri çizmişler sankide sahipleniyorlar .... töbe töbe,

dark ın, chamfer ın xfiles in vs. avatarınıda 100 lerce kişi kullanıyor,
onlarıda değiştirelim çalıntı olmasın :p

+1 söylenecek söz yok :)

BEYLER SADECE İYİ OLAN GÖZDE OLAN FORUMLARI TARTIŞIRLAR.
BİZ BİR NUMARAYIZ BIRAKALIM LAMERLER SABAHA KADAR TARTIŞSINLAR.
Banner olayınada gelince bende beğenmedim banneri.
Bunu açıkca belirtmiştim.

Degismesin Bence Ben Cok Begeniyorum Bu Logoyu
Ayrica Calinti Kelimesini Kullanan Arkadaslar Dedikleri Laflara Dikkat Etsinler Lutfen
Kimsenin Logonun Ustunde Adi Yazmiyor Herkes Istedigi Logoyu--banneri--headeri--avatari Kullanir Bunada Kimse Karisamaz...

kesinlikle böle iyi abi milleti birazda olsa akıllandırıyor mesela bende ilk banlandım ama bak şimdi giriyorum sadece 3 veya 4 gün giremedim ve adım da çizgilendi ben bundan utanç duydum ve bundan sonra da böle bişey yapmam.
bence böle daha iyi ama bence ok herkeze hayırlı ramazanlar

HackedBySource' Alıntı:
kesinlikle böle iyi abi milleti birazda olsa akıllandırıyor mesela bende ilk banlandım ama bak şimdi giriyorum sadece 3 veya 4 gün giremedim ve adım da çizgilendi ben bundan utanç duydum ve bundan sonra da böle bişey yapmam.
bence böle daha iyi ama bence ok herkeze hayırlı ramazanlar

dostum konu banner .. ne banlanması kim banlamış seni :D

bu banner tartışmasını uzatmasak arkadaşalar ya bi wallpaper bu ve bunu theozy bulup kestigine ben şahidim yani onlardan alınma bişey diil çünkü hackhell e bunu biz yapmayız hackhell bi karizması var. ve bundan taviz vermicek bi wallpaper gördügünüzde ona nasıl sahip çıkabilirsinizki o benim o benim deyip :) komik olur dimi ama şu var başkasının formunda oldugunu bende 3 gün önce gördüm ve bundan rahatsızlık duydum onun için 3 gün önce theozy le görüşüp tekrar başka bi banner yapma kararı aldık.

By.k0lera' Alıntı:
Bencede Değişsin Leo' nun yaptığı Güzel banerler var Onlardan Birini Kullanabiliriz...!
Şu Baneri Aynı Olan SiteLer Hangisi Sting Merak Ettim Şimdi..???
pm den atıyorum sana ... ama üye olmaya bile değmez :D
banner e bakıp çıkarsın gerisini salla zaten :D
bu arada mona avatar kişiye has ... banner ise forum konusu ve de 9100 kişiyi ilgilendiriyo unutma ;)

bence farketmez
takılın kafanıza göre yaa.
yukardakiler(yöneticiler,smodlar falan) zamanı gelince bunu da değiştirirler ;)

bence banner güzel olmuş
isteyen istediği şeyi kullansın ama oylama yapılıp değiştirilmesi uygun görülürse de farketmez. :eek:

Bence değişsin derim..

değişicek beyler logo.. bişiler bulmaya çalışıyoruz.. :) kafanızı takmayın.. :)

bunun için başlık açılması bence çok yerinde !!!

çok inanılmaz önemli bir konu !!!

forumun geleceğinin buna bağlı olduğunu düşünürsek gerçekten çok öenmli !!!

bir logonun avatarın veya bannerin ne önemi olur www.hackhell.com bundan ötesi var mı ?

resim mi yok dünya da aynı olmuş yok şöyle olmuş yahu milletin işi gücü yok ?

sting alınma sana değil bunlar genel bir sitem

burda benim görmek istediğim paylaşım ve bu tam olarak sağlanmadı userlar genelde modları gözlüyor modların da bi sınırı var...

neyse daha güzel paylaşımlar görmek dileğle ...

dellendi xfiles ım :) tamam x sakin ol :) relax relax.. :)

Geri