Barış AKARSU İçin

ahmet12_12

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar biçoğumuz biliyorki barış akarsu kaza geçirdi genelimizinde sevdiği bir oyunucuydu arkadaşlar ben Barış AKARSU çok severim sizlerdende sevenler vardır Allah rızası için arkadaşlar dua okuyalım Allah büyüktür belki iyileşir doktor çok zor demiş ama belki iyileşir lütfen Allah rızası için dualarımızı esirgemeyelim

Çünkü ben böyle mahallesinde çok sevilen bir insanın milyonda bir kurtulma şansı olmasına rağmen onu seven onun yardım ettiği garibanların okuduğu dualarla kurtulduğuna şahit oldum beyin ameliyatında narkozdan uyanamayacağı söyleniyordu artık ciğerler bitmiş deniyordu fakat o narkozdan kendisi ile aynı anda ameliyat olan hastalardan daha önce uyandı ben buna şahit oldum

Arkadaşlar Allah rızası için dualarınızı esirgemeyin.

allah onu sevenlerine bagışlasın. ALLAH 'tan ümit kesilmez.ALLAH yardımcısı olsun Dualarımız onunla...

maaLesef bu konuda çok benciL,vurdumduymaz davranıyoruz..
kişiseL özeLLik oLarak Barış Akarsu'yu sevmiyor oLabiLirsiniz ancak en azından bir 'aLLah aciL şifaLar versin' Lafını ağzımıza doLamaLıyız..
Sadece B.Akarsu için değiL,bugün onLarca insan bombaLar aLtında öLüyor,sakat kaLıyor..
ALLah tüm zor durumda oLanLara yardım etsin,sevenLerine bağışLasın..

Allah Yardimcisi Olsun Bende Kendisini Severim Ama Zamani Gelen Gider Dunyanin Kurali Bu Mahsun Kirmizigulun Bi Sarkisi Vardi ÖlÜm Var Dİye O Çok Dogru Bi Sarki Su Kisa Hayatta Kimseyi Kirmayalaim Unutmayinki Hepimiz Sinavdayiz Ve Birgun Hesap Zamani Gelecek Allah Herkesi Mutlu Etsin

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.
geçmiş olsun.

oysho' Alıntı:
allah onu sevenlerine bagışlasın. ALLAH 'tan ümit kesilmez.ALLAH yardımcısı olsun Dualarımız onunla...

aynen katılıyorum

inşallah iyileşir

allah yardımcısı olsun acil şifalar

nolur barış ölmee nolurr.çok kötüyüm.neden ya neden.kimbilir ne acılar çekiyo şuan.sarhoş gibiyim yaa.tükendim ağlayıp üzülmekten.nolur allahım ona bir şans ver.ölmesin mucizeni göster allahım.sen büyüksün.

inşallah iyileşir bende severim kendisini allahtan ümit kesilmez

Barış abi bırakma bizleri...

daha yapacak çok işi var
inş biran önce iyileşip setlere ve sahnelere dönecek
Dualarımız seninle barış...

Tepki vermeye başladı!
Özel Bodrum Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde bulunan Barış Akarsu'nun sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Fakat son dakikada aldığımız haberlere göre yapılan tedavilere Akarsu'nun tepki vermeye başladığı ve ufak da olsa sağlığında iyileşme sağlandığı açıklandı.

Doktorlar, Akarsu'nun sağlık durumunda iyileşme gözlendiğini belirtti.

Allah Acil Şifalar Versin

Gerçekten iyi bir sanatçı ve iyi bir insandı... Dualarımız onunla..

Allah acil şifalar versin. İnşallah en kısa zamanda eski sağlına kavuşur.

DoktorLar ya$amasını Mucize oLarak görüyor...
DuaLarımız SeninLe... in$. DüzeLirsin..

nolur dua edin ölmesin ya ne ölmesi ne diyorum ben o iyileşcek.

Geri