ahmet12_12
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar biçoğumuz biliyorki barış akarsu kaza geçirdi genelimizinde sevdiği bir oyunucuydu arkadaşlar ben Barış AKARSU çok severim sizlerdende sevenler vardır Allah rızası için arkadaşlar dua okuyalım Allah büyüktür belki iyileşir doktor çok zor demiş ama belki iyileşir lütfen Allah rızası için dualarımızı esirgemeyelim
Çünkü ben böyle mahallesinde çok sevilen bir insanın milyonda bir kurtulma şansı olmasına rağmen onu seven onun yardım ettiği garibanların okuduğu dualarla kurtulduğuna şahit oldum beyin ameliyatında narkozdan uyanamayacağı söyleniyordu artık ciğerler bitmiş deniyordu fakat o narkozdan kendisi ile aynı anda ameliyat olan hastalardan daha önce uyandı ben buna şahit oldum
Arkadaşlar Allah rızası için dualarınızı esirgemeyin.
Çünkü ben böyle mahallesinde çok sevilen bir insanın milyonda bir kurtulma şansı olmasına rağmen onu seven onun yardım ettiği garibanların okuduğu dualarla kurtulduğuna şahit oldum beyin ameliyatında narkozdan uyanamayacağı söyleniyordu artık ciğerler bitmiş deniyordu fakat o narkozdan kendisi ile aynı anda ameliyat olan hastalardan daha önce uyandı ben buna şahit oldum
Arkadaşlar Allah rızası için dualarınızı esirgemeyin.