Barış MANÇO'nun küstah fransız spikerine verdiği ders

onun gibi sanatcı gelmedi bu ulkee allah rahmet eylesin

verilebilecek en iyi cevabı vermiş
ağzına sağlık Barış abi Allah rahmetle elesin :(

Bu haberle ilgili bir yazıyı internette başka bir yerde buldum ve bana çok mantıklı geldi ve ben de bunu sizinle paylaşıyorum...:cool:

Haber cogumuza internet vasitasiyla ulasmis olsa da „arastirmaci gazeteciler“in bile köselerine konu olmustur.

Halit KAKINÇ

Fatih ALTAYLI

kesin kanitlari sunmadan önce, olayin anlatimindaki „bir gün“ „bir televizyon kanali“ „bir haber spikeri“ gibi anlatim sekillerine dikkat cekmek istiyorum....
bir televizyon kanalinin, bir haber programina konuk olan merhum Baris Manco we fransiz spiker arasinda gectigi iddia edilen konusmayi kanitlayan bir görüntü yoktur.

Ayrica, Fransa`nin bonknotlar üzerinde kullandigi resimlere bakacak olursak; (1970 yilindan awro kullanimina kadar) Voltaire, Hector Berlioz, Claude Debussy, Paul Cezanne gibi yazar, muzisyen we ressamlari görürüz.

Bu adresten bakip, emin olabilirsiniz:
http://www.banknotes.com/fr.htm

:Sopa

walla ne diyelim helal olsun barış abime şarkıları kadar keli,meleri de bi o kadar güzel ve vecizeli iyi dersini vermiş asıl kimmiş anlasınlar

walla ne diyelim helal olsun barış abime şarkıları kadar keli,meleri de bi o kadar güzel ve vecizeli iyi dersini vermiş asıl kimmiş barbar anlasınlar

bu da spikere kapak olsun... Barış Manço'ya Allah rahmet eylesin...

Helal Be BariŞ Abİ!

Allah Rahmet Eylesİn;mekani Cennet Olsun

allah gani gani rahmet etsin barış abimize

vay be ne adammış allah rahmet eylesin

barış mançoyu çok severim allah rahmet eylesin..hikaye büyük ihtimalle şehir efsanesidir zaten kardeş katli yasasını getiren fatih sultan mehmetle şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi general olan Atatürk'ün paralarda resmlerinin olması pekte cevap olmamış fransıza..

Geri