Barusso: "Sampiyon G.Saray"

bLue__qirL

Banned
Reaction score
0
2lbn9s8.jpg

Barusso: "Sampiyon G.Saray"

Galatasaray'in yeni transferi Ganali milli futbolcu Ahmed Apimah Barusso, iddiali açiklamalarda bulunarak, "Sezon sonunda mutlu sona biz ulasacagiz" dedi.

IHA'nin haberine göre, Sari-kirmizili ekibin ara transfer döneminde kadrosuna kattigi, ancak Afrika Uluslar Kupasi maçlari nedeniyle henüz Türkiye'ye gelemeyen Ahmed Apimah Barusso, Gana Milli Takimi'nin kampinda Ihlas Haber Ajansi'na açiklamalarda bulundu. Afrika Uluslar Kupasi maçlari nedeniyle henüz Türkiye'ye gidemedigini kaydeden Barusso, "Türkiye'ye gidip, yeni takimima katilacagim günü sabirsizlikla bekliyorum. Galatasaray'a faydali olmak istiyorum. Takimim sampiyonluk mücadelesi veriyor ve inaniyorum ki, sezon sonunda mutlu sona biz ulasacagiz" ifadelerini kullandi.

Galatasaray taraftari ile ilgili olarak Ganali milli futbolcu, "Taraftarimiz hakkinda duyduklarim beni heyecanlandiriyor. Çok atesli bir taraftara sahipmisiz" derken; Barusso, Sari-kirmizili taraftarlara Türkçe mesaj da göndererek, "Merhaba Türkiye, Merhaba Galatasaray, Sampiyon Galatasaray" dedi.

Bu arada, Gana Milli Takimi'nin Nijerya'yi 2-1 yenerek yari finale yükseldigi karsilasmada Ahmed Barusso forma giymedi.
ligtv.com​

Hayalimsi Bi Aciklama =))

Gazi verip Konu$turmu$Lar =))

...Sen bir gelde gerisi kolay...

Liη & Liη;2603043' Alıntı:
kaynak yok :p :p

inşallah barrusso inşallah dediğin gibi olur..

No Panic :hhmanD
WebasLan.Com da aynı haßer Lin :)

Medya safsatası ßence nerden bulmuLar adamı
Gana yamı gitmişLer =)
ama egerki diyor deniLiyorsa oLuruz:)

Geri