by.erce
New member
- Reaction score
- 0

Galatasaray'la her konuda anlaştım ve kulüplerin mutabakat sağlamasını bekliyorum. İş bittiğinde basın toplantısı yapacağım.
‘Eşyalarımı topluyorum’
Transfer operasyonunda flaş gelişme... Sarı-Kırmızılılar’ın bir süredir renklerine bağlamak istediği Yunan futbolcu Angelos Basinas, resmi internet sitesinde çarpıcı açıklamalar yaptı. Galatasaray’la her konuda anlaşma sağladığını belirten 32 yaşındaki oyuncu, “Kulüplerin mutabakat sağlamasını bekliyorum. İş bittiğinde bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Eşyalarımı yavaş yavaş toplamaya bile başladım. Umarım sorunlar bir an önce çözülür” ifadesini kullandı.
48 saat süren pazarlık...
Basinas'ın menaceri Paul Koutsoliakos ise şunları kaydetti: “Oyuncum, Galatasaray’la anlaştığını ve İstanbul’a gitmek istediğini Mallorca’ya bildirdi. İspanyol kulübünden anlayış bekliyoruz. Oysa biz Basinas’ın Türkiye’de oynamak istemediği yönünde haberler duyduk. Bunlar kesinlikle doğru değil. Gelişmeler artık bizim dışımızda. Galatasaray ve Mallorca kulüplerinin yöneticileri 48 saattir sıkı bir pazarlık halinde. Kulübün bu transfere razı olmasını bir an önce bekliyoruz.”
fanatik