Batman Ocaktan Örnek Davranış

türk ocağı

serdengeçti
Reaction score
0
Batman Alperen Ocakları Siirt ili Baykan ilçesi Obalı köyü ilk öğretim okulu öğrencilerine ilk öğretim okulu öğretmeni Neşe GÜZELSAĞDIÇ aracılığı ile 53 öğrenciye gerek gıda gerekse giyim ve kırtasiye yardımlarında bulundu.
Bu yardım obalı köyüne benzer birçok köyün ve öğrencinin olduğu gerçeğinden hareketle imkanı elveren gerek özel ve gerekse tüzel kişi ve kuruluşların bu çocukların gözlerindeki mutluluğunu canlandırma adına diğer köylerede yardımda bulunmalarını rica eden Batman Alperen Ocakları Başkanımız Syn. Ercan KOZAK Batman Alperen Ocaklarının bu yıl ki hedefinin yardıma muhtaç olan diğer köylerede gereken yardımın yapılacağını ve 10 köye daha Batman Alperen Ocaklarının yardım elini uzatacağını söyledi.

Obalı Köyü ilk öğretim öğrencilere ulaşmamızda aracı olan olan ilk öğretim okulu öğretmeni Neşe GÜZELSAĞDIÇ'a ve katkıda bulunan hayır sever gönüldaşlarımıza teşşekkür eden Batman İl Başkanımız bu tür insanlara gereken yardımları ulaştırmak için imkanı olan kişilerin yardımlarını ve desteklerini beklediklerini dile getirdi.

Daha öncede Alperen ocaklarının özellikle çocuklarla ilgili yardım faaliyetlerini duydum.Toplu sünnetler ve kimsesiz çocuklar yararına yapılan organizasyonlar var diye biliyorum.
Son derece kısıtlı koşullarının içinde gerçekleştirmeye çalıştıklarını tahmin etmenin hiçde güç olmadığı bu organizasyonlar bugün Türkiye'mizde ne işe yaradığı ve ne yaptığı belli olmayan yardım kurumlarından çok daha fazla verimli oluyor.Ben bu yola gönül veren tüm kardeşlerimi kutluyorum.İnşaallah yolları hep açık olsun.Allah hepsinden razı olsun.

Alperen ocakları acaba fethullah gülenin yüz yılın iyilik hareketi olarka pazarladığı ''Deniz Feneri Derneği'' oluşumuna rakipmi olacak?
Afedersiniz ama sinsice emellerini bununlamı örtmeye çalışıyor alperen ocakları???

Alperen ocakları acaba fethullah gülenin yüz yılın iyilik hareketi olarka pazarladığı ''Deniz Feneri Derneği'' oluşumuna rakipmi olacak?
Afedersiniz ama sinsice emellerini bununlamı örtmeye çalışıyor alperen ocakları???

kimin pis emelleri var ya yürü git herkesi sizin höcünüz veya dhkpcniz gibi sanma :goz:
biz otobüs yakmayız,Devlete baş kaldırmayız :goz:

Vay be insanlığın savunan insanlığı karalıyor..

Senin başka işin yok mu arkadaşım? Ne çifte standartçı adamsınız siz yaf..
Eğer ortada yapılmış iyi bişey varsa bunu sizin karşınızda bulunanlar yapıyorsa kötü..
Siz yapıyorsanız iyi..

Vay be..

Düşünce sistemine hayranım.. Ama format atmak lazım..

Alperen Ocakları'nın bu tutumu gerçekten güzel. Daha öncede faaliyetleri vardı duymuştum..

tebrikler böyle birbirimize destek çıkmalıyız, fakat bu güzel birliğimizi karalamaya çalışanlar var....

Acılan her konuda farklı fıkır catısmaları yasanabılır..Katılırsınız veya katılmazsını fakat kısılere degıl kısılerın goruslerıne yorum yapıcaksınız..Kıbar sekılde.

Aksi durumda o konu acıck herkes poh pohlucak..Bi baskası acıcak dıger konu ne yondeyse o pohpohlancak bu dırek sıyası propogandaya gırer..Yasaktır..

Saldırı amaclı sıyası fıkır belırtmeyen yorumlar sıldınmıstır..

imgeler,devrimci geçindiğinin farkındayım.
ama Türk evladı olsan Che nin değilde en büyük devrimci Atatürkün resmini koyardın avatarına.
siz anarşistler sözde halkı savunursuz,halka yardımda bulunanı hor görürsünüz.

işte dev-genç
işte dev-sol
yazık size yazık...

arkadaşlar en hayırlı yardım reklamsız yapılan yardımdır.

Geri