Battlefield 3 birden donuyor?

aguzel08

New member
Reaction score
0
Battlefield 3'yü yükledim bugün. 3-4 kez birden donma oldu, görev yöneticisinden kapatmak zorunda kaldım. Yardım ederseniz çok sevinirim..:frown:
Oyuna girip biraz oynuyorum birden görüntü pat donuyor ve adam konuşuyorsa konuşması bitene kadar devam ediyor sonra ses de gelmiyor bekliyorum öyle boş boş.

SİSTEMİM: win7 64 bit
i7 işlemci 3 ghz, nvidia ve intel hd ekran kartları, 4 gb ram
:001_unsure:

kimsenin teknik bir bilgisi yok anlaşılan. bekliyorum da bekliyorum :(

sorunların şunlardan olabilir ..

Battlefield 3 simgesini sağ tıklayıp özellikler diyoruz burdan uyumluluk tıklıyoruz ( pencerenin üstünde uyumluluk seçeneği var ) muhtemelen xp service pack3 ayarlıdır ordaki ayarı win7 için ayarlıyoruz ..

ekran kartınızı güncellemelisiniz ..

bunları bi deneyiniz ..

win7 olarak seçtim olmadı.
pc yi yeni aldımda ekran kartı güncel değil midir zaten?

netim sınırlı. ve aştım da kotayı, idareli kullanmam gerekiyor. Kesin sonuç verecekse indireyim cepten ödeyeceğim aşımı da. net bilgilerle yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem satıcıları sana standardı yakalayan PC satıyorlar, (Tabi sen eğer toplatmadı isen)
böyle olunca, ekran kartın bir çok grafikte olumlu görünsede, örneğin oyun grafiklerinde
sorun yaşayabiliyor.
Oyun oynarken, çoğu zaman profosyonelce çözüm aramak zorunda kalıyorsun.

Ekran kartı drivelerinin sağlamlığına inansan bile,
Ekran kartın ne olursa olsun;

DirectX Güncellemesi yapmanı kesinlikle öneririm.

ayrıca;
Sisteminin özelliklerini ve aktif iken nerelerle bağlantı halinde olduğunu bilmediğimiz için sana,
Game Booster Premium Türkçe v2.3.0 Full ' kurmanı tavsiye ederim.

Eğer oyunu CD li oynuyorsan,
DAEMON Tools Pro Advanced ve Kullanımı (Resimli Anlatım) kullanımına önem vermeni-öğrenmeni
öneririm.

Java Virtual Machine ve Java uygulamaları:

Sistem satıcıları sana standardı yakalayan PC satıyorlar, (Tabi sen eğer toplatmadı isen)
böyle olunca, ekran kartın bir çok grafikte olumlu görünsede, örneğin oyun grafiklerinde
sorun yaşayabiliyor.
Oyun oynarken, çoğu zaman profosyonelce çözüm aramak zorunda kalıyorsun.

Ekran kartı drivelerinin sağlamlığına inansan bile,
Ekran kartın ne olursa olsun;

DirectX Güncellemesi yapmanı kesinlikle öneririm.

ayrıca;
Sisteminin özelliklerini ve aktif iken nerelerle bağlantı halinde olduğunu bilmediğimiz için sana,
Game Booster Premium Türkçe v2.3.0 Full ' kurmanı tavsiye ederim.

Eğer oyunu CD li oynuyorsan,
DAEMON Tools Pro Advanced ve Kullanımı (Resimli Anlatım) kullanımına önem vermeni-öğrenmeni
öneririm.

Java Virtual Machine ve Java uygulamaları:

directx güncellemesi yapıldı, game booster linkin ölü, javalar güncel

Geri