Battlefiled 3 [tor]

ARCHANGEL

ANGEL OF JUSTICE
Moderatör
Reaction score
0

Battlefield 3 (c) Electronic Arts Inc.

10/2011 :..... RELEASE.DATE .. KORUMA .......: EA / Crap
2 :.......... DISC (S) .. GAME.TYPE ........: shooter

Battlefield 3, Frozbit 2 gücü ile zamanının ilerisinde sıçramalar-
DICE üstün oyun motoru sonraki taksit. Bu state-of-the-art
teknolojisi sunan Battlefield 3 inşa edildiği temel
geliştirilmiş görsel kalite, büyük bir ölçek hissi, kitlesel imha,
dinamik ses ve inanılmaz derecede gerçekçi karakter animasyonları. Kurşunlar vızır vızır olarak
tarafından parçalanacak, duvarlar ve patlamalar, savaş yere atmak
her zamankinden daha canlı ve etkileşimli hissediyor. Battlefield 3,
oyuncuların elit ABD deniz piyadelerinin rolünü içine adım
deneyim kalp vurma Paris de dahil olmak üzere farklı lokasyonlar arasında görev,
Tahran ve New York.

Frozbit 2 Battlefield 3 Frozbit 2, inanılmaz tanıttı
animasyon, yıkım, aydınlatma, ölçek ve ses alan teknoloji
yeni zirvelere. Bu güçlü bir oyun motoru üzerine inşa edilmiş, Battlefield 3 immerses
çevrelerindeki dünya ile fiziksel ve duygusal oyuncular gibi asla
önce.

Savaşı'nda mermi ve patlama etkisi Feel, sürükle
güvenlik yoldaşlar düşmüş ve hemen hemen her parçası üzerinde silah monte
arazi. Battlefield 3 kesme kenarı animasyon, muhteşem görseller
ve cehennem savaş oyun gibi gerçek duygularınızı saldırı ve size hissettirecek
visseral savaşçılar başka bir FPS gibi bir deneyim.

Eşsiz Araç Harp iyi online araç savaş deneyimi
bir savaş uçağı başlık olarak uygun bir sonic boom bile daha iyi olur
kara, hava ve deniz taşıtları etkileyici sunumu. Diğer dönen fan
favori özellikleri, PC ve eğilimli için 64 oyuncu içerir.

Kentsel Savaş, ABD'de ikonik ve beklenmedik yerlerde mücadele alın
Klostrofobik sokakları, büyükşehir de dahil olmak üzere Orta Doğu ve Avrupa
şekilde mücadele merkezlerinin ve açık, araç-dostu bir manzara
geleceğin savaş yoluyla.

1. Unrar.
2. Yanık veya görüntü montaj.
3. Oyun yüklendikten. __Installer Gerekli Redistributables
sonradan dir.
4. Crack dir DVD2 üzerinde kırık içeriği üzerinde kopyalama
dir kurulum.
5. Oyunu oyna.

Her zamanki gibi, Origin kullanarak değil, ana çalıştırılabilir güvenlik duvarı önermektedir.
EA kaçınarak.

MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İşletim Sistemi: WINDOWS VISTA (SERVICE PACK 2) 32-BIT
İşlemci: 2 GHZ DUAL CORE (CORE 2 DUO 2.4 GHZ OR ALTHON X2 2.7 GHZ)
Bellek: 2 GB
Sabit Disk: 20 GB
Ekran Kartı (AMD): DIRECTX 10.1 uyumlu ve 512 MB RAM (ATI RADEON 3000, 4000, 5000 OR 6000 serileri ile ATI RADEON 3870 veya daha iyisi)
Ekran Kartı (NVIDIA): DIRECTX 10.0 uyumlu ve 512 MB RAM(NVIDIA GEFORCE 8, 9, 200, 300, 400 OR 500 serileri ile NVIDIA GEFORCE 8800 GT veya daha iyisi)
Ses Kartı: DIRECTX uyumlu
Klavye ve Fare
DVD ROM Sürücü

ÖneRİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İşletim Sistemi: WINDOWS 7 64-BIT
İşlemci: QUAD-CORE CPU
Bellek: 4 GB
Sabit Sürücü: 20 GB
Ekran Kartı: DIRECTX 11 uyumlu ve 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 veya ATI RADEON 6950)
Ses Kartı: DIRECTX uyumlu
Klavye ve Fare
DVD ROM Sürücü

BOYUT
13.50 GB (14,498,184,598 bytes)

LİNK 1 HF
Hotfile.com: One click file hosting: BATTLEFIELD 3 .rar

LİNK 2 WU

Get BATTLEFIELD_3_.rar on Wupload.com

ŞİFRE/PASSWORD ANGEL@HHPORTAL

Ben torrent den bir kez indirdim ama ya hatalı indi yada torrentte bir hata vardı. Bilemiyorum ama yüklenmedi. Bunda hata olmadığından emin miyiz?

Allah aşkına biri yardım etsin nasıl yükleniyor bu oyun? Dosyaları rardan çıkarıyorum "game" klasörünün içindeki "gamefile" dosyasını açıyorum ve dosyaları çıkarmaya başlıyorum. Daha sonra "gamefile" dosyasını göstermemi istiyor gösteriyorum onu da çıkarıyor. Sonra tekrar gamefile dosyasını göstermemi istiyor. Gösteriyorum fakat bu sefer bulunamadı gibi bir hata veriyor. Biri yardım etsin lütfen...

türko oyunu indirdikten sonra 2 dvd olarak ayrılmış oldugunu göreceksin 2 dvd yide rardan çıkart 2 adet iso dosyası çıkacak o 2 iso dosayasınıda bir klasöre at ve orda 2 sinide aynı anda seçip buraya çıkart de sonra originsetupa bas ve kurmasını bekle 58-60 part arası bir part çıkartacak partlar bittiğinde çıkma az bekle Reloaded çıkartma programında da yazıyor zaten bekleyin diye sonra başarılı birşekilde yüklendi yazısı çıkınca kapat reloaded çıkartma programını ve crack yap oyunun simgesine tıkla büyük ihtimal çalışmıyacaktır şimdi crack yaptıgın dosyada Batlefield 3™ yazısında ki işaretini sil ve tekrar oyunu çalıştır çalışacaktır ben oyunu bu şekilde açtım yükledim ve bitirdim

ANGEL sağolasın. Ama bir sorun var. Origin setup ı açıyorum. Ama "installerdata.xml" dosyası bulunamadı diyor ve işlemi yapmıyor. Ve bu 3 kez yükledim 3ünde de oldu yani 3ünde birden hatalı inmiş olamaz. Sende de oldu mu aynı şey?

Hatalı indirmişsindir. Ondan sorun yaşıyorsundur.

Hayır bende öyle bir sorun olmadı sana anlattığım şekilde harfi harfiyen yap olacaktır biryerlerde hata yapıyorsundur

öncelikle paylasım icin teşekkürler. İndiriyorum şu anda yüzde 86.

Crack içindemi acaba ?

Arkadaslar. Part 4 eksik eger sizde varsa upload edebilrimisiniz. Oyunu kurucam part 4 eksik diyor .

Arkadaslar. Part 4 eksik eger sizde varsa upload edebilrimisiniz. Oyunu kurucam part 4 eksik diyor .

İmkanı yok dostum öylebirşeyin olmasına sen yanlış indirmissindir ya da yüklerken hata yapıyorsundur içinde 58 -60 arası part var sırasıyla kendisi kuruyor

İmkanı yok dostum öylebirşeyin olmasına sen yanlış indirmissindir ya da yüklerken hata yapıyorsundur içinde 58 -60 arası part var sırasıyla kendisi kuruyor

ya bende şaşırdım dedigin gibi 68-60 arası part. Hepsini cıkardı kurarken tek tek part part gidiodu 4.yok dedi bi baktm gercekten yok

Geri