no.name
New member
Merhaba. Benim Aradığım Oyun Battlestations Midway veya Battlestations Pacific Türü Gerçek Zamanlı Bir Oyun. Strateji Similatör Kategorisinde Bulunan Oyunun Adını Tam Hatırlayamadım. Ancak Oyun Tarihi 2010'dan Önce Diye Düşünüyorum. Battlestations Pacific ve Midway'i Oynayanlar Bilir. Savaş Haritası Sahneleri Bu İki Oyuna Çok Benziyor. Ancak Oyunda Birde Strateji Haritası Bölümü Vardı. Strateji Haritası Bölümünde Okyanyus Üzerinde Pearl Harbor, Midway, vs. ve Japonya Adaları Görünebiliyordu. Adalar Arası Sevk Nakil Vs. Ayrıntıları Vardı. Strateji Haritası Savaş Haritasına Göre Daha Ön Plandaydı. Uzun Süren Gemi Ve Uçak Yapımları Vardı. Petrol Stokları, Ada Nüfusları, Ada Üzerindeki Askeri Durum vs.. Ayrıntıları Hatırımda Kalanlar.
Oyunun Adını Ve İçeriğini google'den, Oyun Sitelerinden Aradım Ama Bulamadım. İlgilisi yada Bilgisi Olan Olursa Sevinirim.. Teşekkür Ederim.
Oyunun Adını Ve İçeriğini google'den, Oyun Sitelerinden Aradım Ama Bulamadım. İlgilisi yada Bilgisi Olan Olursa Sevinirim.. Teşekkür Ederim.