..::Bayanlar nasıl giyinen erkeklerden hoşlanırlar?::..

hayat felsefesi ve tarzı metal müziğe uysun yeter(özenti olmasın gerçekten metili yaşasın)

bendede war hele önünde bi mesaj warki görme :D ben nerde giycem onu bilmiom falla :)

iSpiYonCu' Alıntı:
bu aralar erkeklerde bi pembe tshirt modasıdır gıdıo ama baqalım nereye kadar :D

bi arkadaş var bizim giyiyor :p

edit : itiraf etmiş eeuheuheue üstte ki msjında

benim gibilerden hoşalıyorlar...:p

mvardar' Alıntı:
bi arkadaş var bizim giyiyor :p

edit : itiraf etmiş eeuheuheue üstte ki msjında
daha giymedim olm giycem :D yarın giyeyimde önündeki sosyal mesajı wereyım herkese :goz:

kesinlikle pantolnu dar olmasın bakımlı olsun ama topitopa benzemesin ondan sora asla ameleye benzemesin ne bilim sivri ayakkabı vb irençç seylerde giymesin...bedenıne yapısan seyleri tercih etmemeli bi erkek bence ....

Bence bi kız,giyimiyle alımlılıgını göstermeli, vücudunu, veya sexyliğini deil...Gülümseyişi tatlı olmalı...Baktıgında "ben buna kıyamam" dedirtmeli..Sonra, hangi ortamda ne giyecegini bilmeli...Ben sevmem oyle, "Ben sana bunu giyme demedim mi ? " veya "Aaaaşşkııım bi kerecük giyim bunu yaa" sözlerini...Güzel olanlar genellikle güzelliğinin hakkını veremiyolar...Akıllıda olmaları lazım ayrıca...Senin emirlerinle, isteklerinle hareket etmemeli...işte bu yüzden, nerde ne giyecegine kendisi en mükemmel şekilde karar vermeliki bu tür konuların bahsi geçmesin....Nerde nasıl davranacagini bilmeli...Affedici olmalı...Romantik olmalı...Çokta havalarda uçmamalı....Sonra, esprili olmalı,sosyal olmalı...Esprilerine zorlamayla deil, içten kahkalarla gülebilmeli...Bilmem..Böyle işte...Böyle olanı varmıdır acep ? ben daha bulamadim...oda beni bulamadi....

iSpiYonCu' Alıntı:
bendede war hele önünde bi mesaj warki görme :D ben nerde giycem onu bilmiom falla :)

Abi giyde o sosyal mesajı halktan mahrum etme... O msj her neyse... :p

bi hatun kesinlikle converse ayakkabı giyecek (tabi o ayakkabıyı giyen birinin tarzı da şahane oluyor :p).. ben daha başka bişey demiyom

Takim eLbise giyen erkekler ho$uma gider ..

kapalı mavi kot pantolonumu ve t-short mum giydimmiydi ....15 pirekür alanda manyetik alan oluştururum:):):):)

"Cırkın olan kadın yoktur guzel olmayı bılmeyen kadın vardır "dıye bır soz vardı.bu soze dayanarakta guzel olmayı bılen bır kadın, ne gıyerse gıysın yakısır ısterse hıc bıse gıymesın yıne yakısır

RomeoMAD' Alıntı:
"Cırkın olan kadın yoktur guzel olmayı bılmeyen kadın vardır "dıye bır soz vardı.bu soze dayanarakta guzel olmayı bılen bır kadın, ne gıyerse gıysın yakısır ısterse hıc bıse gıymesın yıne yakısır
bi de çirkin kadın yoktur az vodka vardır diye bişey vardı. kızlar yanınızda biraz vodka bulundurun:p

ne yakışıosa onu giysin öle genellemem spor olsun bilmemne olsun die şimdi kimi erkekler war spor giyim yakışır kimi erkekler war klasik yakışır yani tipi hangi giyimi gerektiriosa onu giysin derim ben:sigara:

O ne giyse yakısıo..
insan yakısıklı olmasın.. :cool:

Başı kapalı olan görl'ler daha bi güzel gözüküyor.. (Ama açıqalarıda severim :) Edep'li olmak esas'tır.. )

Hele o kışın ortasında eteği diz kapağının üzerinde olan kadından nefret ederim!! (Bu yaz içinde geçerli..) Çünkhü böle kadınlar pek tekin olmuyor..

Benden bu qadar!!

ya takım elbise giyinenlerden nefret ediyorum tabi onuda giyceksin ama yerinde ve zamanında genelde spor kıyafet giyinenler yazılmış neden böle acaba bende böleyim anlamıyorum bazen kız arkadaşlarımla kavga ederim onlar ağır abi tavırlı erkeklerden hoşlanır bana ise bunun neresini beğendin derler aman neyse işte düşük bel pantolon falan giysin üstünede bi sweat bakımlı olsun entel olsun başkada bişi istemem

Hmm.. icindeki gsll oldktan sora farketmezz..

Geri