drtargocid
New member
arjadaşım ben bir doktorum.. iç hastalıkları uzmanıyım.. hiç bir doktorun hastasına o gözle bakacağını tahmin etmiyorum.. sen nişanlına güveniyosan tabii..
arkadaşlar bu kadar kasmayın bir erkek jinekolog yılda minimum 1500 civarı bayan organı görmektedir, onlar için marangoz için ağaç neyse jinekolog içinde vajina odur, sadece sağlık yönüyle bakarlar olaya hatta bazılarının fazla kadınlarla haşır neşir olduklarından cinsel isteksizlik bile yaşadıkları olur ve en iyi jinekologlar erkekdir bunu unutmayın,
bir iki çürük elma her meslek grubunda olabilir, hekimlerimizin çoğu dünya standartlarının üzerinde çalışmakta hatta devlet hastanelerinde günde 50-60 hasta bakmaktadır,
lütfen saygılı olalım ....
şehrin en meşhur jinekoloğu sapıklık yapmayacak diye birşey mi var? demişsin kardeşim adı üstünde şehrin meşhur doktoru yok daha ötesi bunun o adam ismini lekeletmez nam yapmış bi kere.
şimdi forumdaki kızlar çıksa deseki hepsi birden aaaa evet benim doktor bana sapıklık yaptı sen şimdi onları dinleyim karını götürmücenmi jinokologa yapma yahu saçmalama bu kadar kıskanç olma başına iş açarsın.
arjadaşım ben bir doktorum.. iç hastalıkları uzmanıyım.. hiç bir doktorun hastasına o gözle bakacağını tahmin etmiyorum.. sen nişanlına güveniyosan tabii..