Bayanlarla alışverişe çıkmak =)

Kopuk Dadı

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Görelim Mevlam Neyler / Neylerse Güzel Eyler!

erkeklerin korkulu rüyalarından biri..bayanlarla alışverişe çıkmak :D sevmezler ve gitmemek içinde türlü bahaneler bulurlar..şimdi bende sizlerden bayanlarla alışverişe gitmemek için uyduracağınız bahaneleri istiorum :D

bu konu nerdenmi aklıma geldi :D geçen gün dayımla konuşurken söylediği bu sözden :D

ίииuεи∂σ' Alıntı:
Not: Kadın milleti ile alışveriş yapmak çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D:D:D

dayıcım kızmazsın inşallah :melek nezaman alışverişe gidioruz :D

=D sorun değil parasını onlar ödücekse ben gezebilirim :durdurun

kadınlarla alısverıse gıtmemek için bir bahane mi? asla bulamazsın buldugunada ancak sen inanırsın yanı yemezler kolya kolay :) 70 kapıya 80 deynek vururlar

en basiti çok maymun iştahlılar ve alacakları her ne ise çeşitleri bol miktarda var buda daldan dala atlamalarını dolayısıyla fazla zaman harcamalarına neden oluyo buda sıkıyo:D

benim için tam bi işkence.bunu belli ettiğim için bişey dememe gerek kalmadan kendileri götürmüyo :) :) :)

benmle alıs veriş yapana acırım kararsızlıgın gözü kör olsun

ama onlarda üretmesinler bi malım farklı renklerini :hadiordan:durdurun

parasını onlarda verse gidilmezz ya 40 magza geziyozz hiç bişe begenmiyolarr giy cıkar yapıorlar ben tezgahtar olimm haberlerde görürsünüz beni ya müsteresini oldüren tezgahtar diye :D:D
ALLAH TEZGAHTAR ARKADASLARA YARDIMM ETSİNN

parasını onlarda verse gidilmezz ya 40 magza geziyozz hiç bişe begenmiyolarr giy cıkar yapıorlar ben tezgahtar olimm haberlerde görürsünüz beni ya müsteresini oldüren tezgahtar diye :D:D
ALLAH TEZGAHTAR ARKADASLARA YARDIMM ETSİNN

=D taktikleri bilmiyon sen =D ben gezdirtmem okadar =D giysiyi abart biraz süper falan :D dibi düşüyo ozamanlar =D alıyo çıkıyo =D

niye yaw ben gezerim hele iyi bi arkadaşımsa kız zevkli bile olur yani :D

Hala Anlaymadığm Bi oly dır Almıcakları Şeyi bile zırt pırt değiştirirler... Yalanmı?

Çocuklugum magazalarda gecti yeter bıktım artık magaza görmek istemiom.

Hayatım bi doktoramı gitsem ben sag ayak bileğimde müthiş bi agrı var.

İskoç bilim adamlarının yaptıgı arastırmaya göre alışverişe gitmeyen erkekler ilişkilerine daha cok onem veriolarmıs.(Alışverişe cıkıldıgında beyinin ilişkileri yöneten kısmında karısıklık meydana geliomus).

şimdilik aklıma gelenler bunlar :D

Çocuklugum magazalarda gecti yeter bıktım artık magaza görmek istemiom.

Hayatım bi doktoramı gitsem ben sag ayak bileğimde müthiş bi agrı var.

İskoç bilim adamlarının yaptıgı arastırmaya göre alışverişe gitmeyen erkekler ilişkilerine daha cok onem veriolarmıs.(Alışverişe cıkıldıgında beyinin ilişkileri yöneten kısmında karısıklık meydana geliomus).

şimdilik aklıma gelenler bunlar :D

bi bandaj falan sarsak ayağına canım? :D
hem benim alışverişlerim kısa ve sorunsuz olur biliosun :melek

bahane bulmak imkansız paşa paşa gitmek lazım :D

giderim ben hep ama cafe katında otururum

beyaz düz bi body ıcın 8 tane magazaya bakılır mı beyaz düz askılı ne kadar farklı olabilir ya.... bunun ıcın bıle 8 mekansa dahada bişi demem artık :D

ya aslinda sorun parada deyil, sevdigin kisiye birseyler aliyorsun cok deyilde. 1 kiyafeti 2 saat dusunurse, hic yoksa 2 sener denerlerse, yok bu olmadi diyip baska kiyafete bakip ayni seyi yaparlarsa ve odemeden once ilk bakdigi kiyafeti alirlarsa, erkekde bu yuzden alis veris yapmak istemez.

regl oldum derim ben yiyeceğini sanmıorum ama onunla alışverişe çıkmamak için böyle bir bahane uydurunca belki anlar bayanlarla alışverişin ne kadar eziyet verici birşey olduğunu

Geri