Baykal’la Bahçeli’nin yüzünden...

Albayrak

Can Feda
Reaction score
0
Yağmur yağdı.

10 ölü.

*

İstanbul, kaba dalgalı.

Trakya, Atlantis.

*

Anayasa değişikliğine karşı çıkıldığı için, boğularak hayatını kaybetti o insanlarımız... Kürtçe resmi dil yapılmadığı için, sel basıyor evlerimizi... Açılıma yol verilmediği için kapandı TEM yolu... Ermeni kapısı açılmadığı için gidemiyor ambulanslar Edirne’ye... Deniz Baykal, Devlet Bahçeli gibiler, demokratikleşme sürecine engel olduğu için mahvoldu tarlalarımız... Yargıtay Başsavcısı filan reformlara ayak bağı olduğu için, telef oldu hayvanlarımız... İmam hatipliler sınavsız, direkt olarak Boğaziçi’ne alınmadığı için kesildi oralarda elektrikler, telefonlar... Tasfiye edilmesi gereken Atatürkçü gazeteciler bir türlü tasfiye edilmediği için ulaşamıyoruz burnumuzun dibindeki köylere... Bakın mesela, trilyonlarca liraya mal olan Silivri Cezaevi’nin ilk yağmurda çatısının çökmesi, Ergenekon’un işi değil de, nedir?

*

Hükümet haklı kardeşim.

*

Anayasa’yı değiştirsek...

Açılımları bi yapabilsek...

Hallolacak tüm sorunlarımız.

*

Ya da şöyle sormalı belki...

Var mı bunlardan başka sorunumuz?

Yılmaz Özdil

"anlayana sivrisinek saz" misali ..

teşekkürler Albayrak paylaşım için ..

Artık Hükümete atacak iftira yada isnat edecek suç bulamayan zavallıların gazelerinin satışına bir nebze katkısı olması için ilginç başlıklı yazılar yazması normaldir. Onlar için sorun yok. Ama bu haberi yanlışlıkla bile okusa geçip gitmek yerine getiripte burada konu açanlar ve bu konunun altına bu haberi övücü yazı yazanla. ve onlara cevap vermek için benim gibi zavallılar.... Yazık arkadaşlar bu haber gazetedeyse kağıda mürekkebe yok internetteyse yakılan elektriğe yazık.... Albayrak teessüflerim ulaştı sanırım.

bu başlığın atılamsındaki asıl neden kadir topbaş beyefendinin selin faturasını chp ye çıkarmasıdır bence.

doğru düzzgün proje yapıp uygulamayan beceriksizler suçu hep başkasına atmya çalışırlar.

ankarada melih gökçekin bütün saçma sapan projelerinin iptalinden chp li çankaya belediye başkanlığını sorumlu tutuması gibi.

ne demiş atalarımız

eşşeğini sağlam kazığa bağla sonra allaha emanet et.

Evet bencede AK Parti ve Kadir Topbaş suçlu

çünkü gökten bu derece şiddetli yağmurun yağmasını engelleyebilecek bir proje yapmadıkları için

bence de bu kadar basit bir yazıyı okuduğum için zamanıma yazık

hatta bu yazıyı kaale alıp yroum yapmam bile hata

bu konuda ki son yorum dur

Evet bencede AK Parti ve Kadir Topbaş suçlu

çünkü gökten bu derece şiddetli yağmurun yağmasını engelleyebilecek bir proje yapmadıkları için

bence de bu kadar basit bir yazıyı okuduğum için zamanıma yazık

hatta bu yazıyı kaale alıp yroum yapmam bile hata

bu konuda ki son yorum dur

Bence Rahmetli Celal Birsen sorumlu. İstanbulu bütünüyle kapatacak kadar büyük şemsiye yapmadığı için..

Yağmur Açılımınıda ;
Büyükşehir Belediye Başkanı Yaparak 20 Canın Kanına Girmiştir.
Yoksa Daha Eski Başkanlarda Mı Aramak Gerek Cevabı?
Mesela????

Hiç suçu doğaya atmayın.Hollanda'yı örnek alın.Araştırıp adamlar teknoloji doğuruyor.O adamların teknolojisi olmasa Hollanda ohoo.... göl olur göl...Bizimkiler ohooo bana dokunmayan yılan bin yaşasın...

Artık Hükümete atacak iftira yada isnat edecek suç bulamayan zavallıların gazelerinin satışına bir nebze katkısı olması için ilginç başlıklı yazılar yazması normaldir. Onlar için sorun yok. Ama bu haberi yanlışlıkla bile okusa geçip gitmek yerine getiripte burada konu açanlar ve bu konunun altına bu haberi övücü yazı yazanla. ve onlara cevap vermek için benim gibi zavallılar.... Yazık arkadaşlar bu haber gazetedeyse kağıda mürekkebe yok internetteyse yakılan elektriğe yazık.... Albayrak teessüflerim ulaştı sanırım.

Ulaştı abi
Ulaştı da Yılmaz Özdil çok sevdiğim sivri dilli bir yazardır.. Söyledikleri karşı düşüncesindekileri gerçekten sinir eder.
Yazının göbek kısmını okumalısın. Orada hükümetin yapmış olduğu (asla iftira değil) şeyleri alışılmışın dışında eleştirmektedir.
Belki sayfalarca yazı yerine tek paragrafta herşeyi anlatmıştır.

Yağmur Açılımınıda ;
Büyükşehir Belediye Başkanı Yaparak 20 Canın Kanına Girmiştir.
Yoksa Daha Eski Başkanlarda Mı Aramak Gerek Cevabı?
Mesela????

mesela...
kuraklık olur son elli yılın en kurak mevsimi derler
---yoksa onların yapmadıkları barajların yatırımların yüzünden değildir
yağmur yağar son elli yılın en yağışlı mevsimi derler
---yoksa onların yapmadıkları altyapı yatırımları yüzünden değildir zira son bilmem kaç dönemdir aynı parti istanbul belediyesini yönetiyor
kriz olur
---son elli yılın en kötü dönemi derler yoksa yediklerinden yedirdiklerinden değildir

kim söylemişti bu lafı hatırlayanınız varmı?
"dünyaya her yüzyılda bir lider gelir maalesef bu yüzyıl türklere nasip oldu ATATÜRK geldi" diye

son elli yılda türkiyenin başına gelebilecek en kötü yönetim siyasi anlayış sizdiniz maalesef geldiniz
bir gün nasıl olsa gideceksiniz
asıl düşündüren verdiğiniz zararları düzeltmenin ne kadar süreceği

Yada şöyle düşünelim

eğer Bahceli ve Baykal olsaydı bu felaket yaşanmayacak insanlarımız ölmeyecekti diye mi düşüneceğiz

bu adamı da yazar yaptılarya artık herkes yazar olur bu ülkede

doğru tespit.ne kadar saçma bi yazı yazmış...bahçelerde maydonoz gel bize bazı bazı :)

dünyayı bir gezin bakalım ak partililere hep laf atıyorsunuz ya cahilsiniz diye bir bakın bakalım neler oluyor dünyada bu işin üstesinden gelebiliyorlar mı gelemiyorlar mı sakın yanlış anlaşılmasın ak partiyi bu konuda savunmuyorum ama siz bütün ne olursa olsun ak partiyi yerden yere vuruyorsunuz devlet dere yatağına ev yapılmasına kesinlikle izin vermemesi lazım varsa bunların yıkılmasına ve o vatandaşlara tokiden ev verilmesi gerekir dere yatağına kurulan evlerin faturası ağır oluyor maalesef

ben ömrü hayatımda böyle işkembeden sallanmış bir yazı görmedim...
ne kadar basitce...ne kadar bayağıca...insanların hayatlarını kaybettiklerini bir olayda dahi siyaseti taa içine sokacak kadar adiler..
ondan sonra siyaseti bilmem nerelere alet etmeyin ,,diye tren gibi barım barım bağırırlar...
artık bırakın bu çamurluğu adam olun adam.....

dünyayı bir gezin bakalım ak partililere hep laf atıyorsunuz ya cahilsiniz diye bir bakın bakalım neler oluyor dünyada bu işin üstesinden gelebiliyorlar mı gelemiyorlar mı sakın yanlış anlaşılmasın ak partiyi bu konuda savunmuyorum ama siz bütün ne olursa olsun ak partiyi yerden yere vuruyorsunuz devlet dere yatağına ev yapılmasına kesinlikle izin vermemesi lazım varsa bunların yıkılmasına ve o vatandaşlara tokiden ev verilmesi gerekir dere yatağına kurulan evlerin faturası ağır oluyor maalesef

dere yatağına ev yapılmasına oy için göz yuman alman hristyan demokrat parti değil.

Tek sorun dere yatağımı başka nedenler yokmu Akparti sorunu çözdü bile Gezenimiz bizden intikam almış doğa felaketimiş dere taşmış kamyonlar vadiye hafriyat dökmüş baraj oluşmuş sonra set yıkılmış Sel olmuş.Kadir Topbaşın Saçma sapan açıklamaları ve muammer gülerin ak partiye yönelik söz birliği yapmaları Efendim neymiş hiçbir Altyapı bu doğa felaketini kaldıramazmış Pehhh....

Millet Tutturmuş bir dere yatağı. Peki Basın Expres yolunun halini gördünüzmü . O yol da mı dere yatağıydı. Bırakın bu işleri. Dere yatağı diyenlerin kaç tanesi oruç tutuyor . Tutmayanlar bunun bir afet olabileceğini hiç akıllarına getirmiyorlar mı. Cadde de dolaşırken sağıma soluma bakıyorum sanki hiç ramazan gelmemiş. Sadece Tv 'deki reklamlardan ramazan geldiğiniz anlıyorum.Allah bize uyarı gönderiyor ama anlamıyoruz.1999 depreminde de mi dere yatağıydı . Ama 50.000 kişi öldü insanlar gelen afetler konusunda kendilerine çeki düzen vermedikçe, böyle boş boş konuşmalar devam edecektir.

Millet Tutturmuş bir dere yatağı. Peki Basın Expres yolunun halini gördünüzmü . O yol da mı dere yatağıydı. Bırakın bu işleri. Dere yatağı diyenlerin kaç tanesi oruç tutuyor . Tutmayanlar bunun bir afet olabileceğini hiç akıllarına getirmiyorlar mı. Cadde de dolaşırken sağıma soluma bakıyorum sanki hiç ramazan gelmemiş. Sadece Tv 'deki reklamlardan ramazan geldiğiniz anlıyorum.Allah bize uyarı gönderiyor ama anlamıyoruz.1999 depreminde de mi dere yatağıydı . Ama 50.000 kişi öldü insanlar gelen afetler konusunda kendilerine çeki düzen vermedikçe, böyle boş boş konuşmalar devam edecektir.

O zaman şöyle bir Açıklama getirelim her 10 yılda bir ilahi uyarı yapılıyor.2019 yılında ne olucak Ateş topumu yağacak bilmem ama Haklısın ilahi Bir uyarı gerçektende insanlar Yaratıcısını unutursa yaratıcınında bu tür Affetler göndermesi Gayet Normaldir.

Geri