Baykal Neden Sevilmiyor?

bir dediği bir dediğini tutmadığı için,çumhuru halk secsin dedi şimdide halktan kaçıyo bunun için kardeşim,uyanın artık...

Deff arkadaşım önceki sayfaya bakarsan insanlar neden Baykal'ı sevmediklerini söylemişler...

Benim bir şey söylememe dahi gerek yok. Evet bir çok ülkemizin aleyhinde yönleri olan olaya muhalaefet etmiştir. Ama muhalefet dışında da bu ülkeye bir şey kazandırdığını göremiyorum. Yalnızca siyasi görüşle yürümüyor malesef işler...

Hehehe RTE bi el at suna yaw sen bosunamı el koydun guzelim gazeteye bak rakiplerini savunuolar , hemen sustur onu ya da kovdur bi se yap ne bu bole yaww...

Sen Denİz Baykalin Yakinimi Oluyon.arkadaŞin Bİrİ AcikladiĞi Gİbİ İŞ Bankasinin YÜzde AltmiŞi Chp Nİn Daha Ne İstİyor.meclİse Pkk Lari Ben Sokmadim.

İş bankasının %60'ı chp nin mi yok artık daha neler ya...

T.İş Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik 41,50
Halka Açık Kısım 30,40
Cumhuriyet Halk Partisi 28,10

Mustafa Kemal Atatürk sanırım bugünleri görerek(malum bankaları yabancılara satıyorlar %30 u yabancılarda) işbankasının yabancılara geçmemesi için satılamaz şerhi koydurmuştur bu madde uyarınca halka açık hisseler satılabiliyor.Chp nin %28.10’luk hissesi de şerhli satılamaz devredilemez sadece kar payı olarak üzerinden gelir sağlanır.Atatürk ayrıca kar payından gelirlerin dil kurumu ve tarih kurumuna (% sinden emin değilim) aktarılmasını uygun görmüştür.Chp dil ve tarih kurumuna ödemesi gerekli bu parayı yıllardır ödemiyordu 2006 yılında davayı kaybetti

Dil ve Tarih kurumu gibi önemli yerlerin gelişmesini engellediği için eleştirin (ki ben bunun için hayli eleştiriyorum) ama mümkünse sallamayın...

atatürkün partısını ne hale getirdiği ortada ... ülkeyi germekten başaka bişi yapmıyor bu adam başata oldukca chp hiç bir zaman iktidar olamıyacak

zamanında bölücülerle aynı yolda yürüdüğünü niye yazmıyorsun

sevmek sevmemek mantıgı çok saçma

belki temiz biridir belki degildir

ben ülkemiz için böyle insanın liderlik yapmasını istemiyorum yapamaz bence
başarısız bi insan ve ufku dar

ha mulafetmi ben ce en iyi mualefet

bence sırf o adam yüzünden bircok kişi atamızın partisi CHP ye oy vermiyor
adam itici bi kere
ne olursa olsun erdogan ın ona nazaran bi karizması adam akıllı bir durusu var

" Biz ne bolşeviğiz ne de komünist ; ne biri ne de diğeri olamayız. Çünkü, biz milliyetperver ve dinimize hürmetkarız. <-Mustafa Kemal ATATÜRK->

"Atatürkçülük, milletin hayat seviyesini yükseltmektir. Seçkinlere, zenginlere, halka tepeden bakanlara, toplumdan kopuk hayat tarzını dayatanlara değil sıradan yurttaşa, Anadolu insanına sahip çıkmaktır."

ya o adam siyaset yapamaıyor da ondan sevilmiyor.yahu bir kere de karşı çıkma
yook illa karşı çıkacak
muhalefet ya

hahhahhahha muhahha ehüehüeeeeüü(çok komiksin yav valla hiç güleceğim yok)daha ne diyeyim ben size yav daha ne diyeyim

super bakandir, uber bakandir. hatirlayalim bakalim neler yapmis sanli bakanlik gecmisinde:

disisleri bakanligi yapti, vermedi kibris'i - 30 ekim 1995 ile 24 aralik 1995 arasinda topu topu tam 54 gun disisleri bakanligi yapmis. elli dort gun. neyi nasil verebilirdi ki yahu insaf, laf boyle cevrilir mi? her 23 nisan'da basbakan olan cocuklar da var bu ulkede, onlar da vermiyor kibris'i.

enerji bakanligi yapti, en kucuk yamugu olmadi - tabii, unuttuk cunku o yillari. nasildi acaba o yillarda enerji sektorumuz, hatirlayalim bakalim:

"enerji ve tabii kaynaklar bakani deniz baykal, «tek'den enerji alan sanayi kuruluslarinin kisinti programinin yariya yakin kismini kaldiracaklarini, günde iki saatlik kisinti uygulamasinda cumartesi kisintisina son vereceklerini» söyledi." - (bkz: http://www.byegm.gov.tr/...ntarihi/1978/nisan1978.htm)
"elestirileri yanitlayan enerji ve tabii kaynaklar bakani deniz baykal, bugün ülkemizdeki ekonomik bunalimin kökeninde enerji bunaliminin yatmakta oldugunu söyledi" - (bkz: http://www.byegm.gov.tr/...ntarihi/1979/subat1979.htm)

hal boyleyken enerji bakanimiz baykal ne yapiyordu acaba dersiniz? buyrun buradan yakin:

"enerji ve tabii kaynaklar bakani deniz baykal, ülkemizde zengin yataklari bulunan toryum madeninin elektrik üretimi için kullanilmasi halinde, türkiye'nin, suudi arabistan'in petrol sayesinde geldigi duruma ulasabilecegini söyledi." - (bkz: http://www.byegm.gov.tr/...ntarihi/1979/nisan1979.htm)

maliye bakanligi yapti - evet, chp-msp hukumeti bastaydi, unutulmaz sukela bir donemdi! islam kalkinma bankasi'na turkiye onun doneminde uye oldu. bankanin kurulus anlasmasinin birinci maddesi "üye ülkeler şeriat esaslarına uygun olarak ekonomik kalkınmalarını ve sosyal ilerlemelerini sağlayacaktır” diyordu ve baykal maliye bakani olarak gule oynaya imzalamisti bunu. lutfedip okumus muydu acaba bakan olarak imza attigi anlasmayi? sormak lazim. (bkz: http://www.haberaktuel.com/...etaymiddle.asp?id=65789)

hic basbakanlik yapmadi - allah'a sukur, bir de yapsaydi acaba neler yazardik?

(alıntdır)

moderator not:
kısılerın yorumlarından alıntı yaparaktan tahrik edici cevap vermeyınız
1. uyarı

baykal sütten çıkmış akkaşık değilse erdoğan ne aceba?
merak ediyoru mnasıl değerlendiriyorsunuz?
nasıl bir bakış açısıyla yaklaşıyorsunuz olaylara.
herif yemedi bu zamana kadar. Akıllı olmak gerekior...
Çok mükemmel bi insan demiorum. Hata çok iyi bile değil...
Ama daha iyisi yok!!!
Yetkileri verdiğimizde eline göreceğiz o zaman... Nelerin olacağını.

Ki bu gidişle zor yetkileri eline alır.
Elinde o kadar çok açık koz varken çoğunu kullanmaktan çekiniyor nedense...

Neden sevilmeli ben onu merak ediyorum !!!

Küfretmek serbest olsa idi , tek kelime ile neden sevilmedigini anlatırdım.Yuce Rabbim tez zamanda yanına alırda insallah TR olarak kurtuluruz. ( bu mesaja amin diyelim belki aramızda ağzı dualı biri vardırda kabul olur :) )

Deli gibi zengin başkalarına mal beyanına çağırdı kendi beyan etmedi.
Dinazor ırkından sadece parti paşkanlığı umrunda başkası hikaye...
Onun bunun kirli çamaşırı şusu busu der devamlı başka siyaset yapmaz.
Güven vermiyor halka bu güne kadar partisini hiç bir yere getiremedi sadece bağırdı çağırdı.
Daha önceden karşı siyaset yaptığı Ecevite şimdi onun sayesinde birleşiyoruz deyip popilistlik yapıyor.(Daha acı örnekler var ama vermek istemiyorum)
VELASIL BEN CHP YE DESTEK VERİRİM AMA BU ADAMI İSTEMİYORUM.. (YETER BEE)

CUMHURİYET ÇOCUĞUYUZ AMA DAHA İYİ DAHA SÖZÜ GEÇEN BİR LİDERE İHTİYACIMIZ VAR.

arkadaslar bence baslik cok ama coook yanlis fakat yorumlarda cok guzel yazilar gordum, gorusum ise su , Baykal baska chp baska harbi chp olsaydi baykal olmazdi neyse ben fazla yazmak istemiyorum boyle konularda cunki herkes kendi penceresinden bakiyor, Ama guzel olan secimlerin yaklasmasi herkes gorecek neyin kimin ne oldugunu secimlerden degil secimlerden sonra olacaklardan..... Saygiyla herkese selamlar...

enclock' Alıntı:
"Terörist başı ile aynı safta parlamentoya girdin, 19. dönemde beraber girdin. Kol kola omuz omuza girdin. O partinin genel sekreteriydin. Ama beraber olduğun o kişilerden bir tanesi şu anda PKK Kongre-Gel başkanı. Milletimiz bunların hepsini aklında tutamıyor. Dün ne idi, ne oldu bilemiyor. Bunları da milletimizin bilmesi lazım. Şu andaki bu PKK terör örgütüne ana muhalefet liderinin neden yakın olduğunu 19. dönem şehadeti ile ortaya koyuyor." (erdoğan baykal için söyledi)

Kaynak:Milliyet

böyle bir partinin niyetini anlamadan genel sekreter olmuş onunçün

BUNLARI SEHİTLERİMİZE KELLE DİYEN ADAMMI SOYLUYOR ????? **************************

ben yanlıs bise soyledigimi dusunmuyorum bu sozler basbakanımızın sozudur (!) Sayın tyyeap erdogan yanlıs ve tahrik edici kelimeleri asla kullanmaz :D

moderator not:
lutfen kısılerden alıntı yaparaktan yorumda bulunmayın ayrıca yorumlarda argo kelımeler tahrik edici soylemler bulunmasın.Sıkı yonetım kurallarını okuyunuz
1.uyarı

baykal neden sevilsinki sevilecek bi eylemi yok anca konuşuyor ve bu ülkede lafla peynir gemisi yürümüyor!!!!!

Geri