Baykaldan Özlü Sözler

karakabusu

Banned
Reaction score
0
22 Temmuz 2007 seçimlerinde kazanamazsam Rodos'a yüzerim. [1]
Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasına Silahlı Kuvvetler kayıtsız kalmayacaktır diye düşünüyorum.
Anayasa Mahkemesi iptal kararı vermezse, Türkiye çatışmaya sürüklenir. [2]
Suç nedeniyle mahkûmiyet çekmekten şeref duyarım. Ayrıca yasaların uygulanmasından da onur duyarım.
Benim yasa çerçevesinde cezalandırılmam gerekir.
Dokunulmazlığının kaldırılmasını isteyen kişinin talebi göz önüne alınmalıdır.
Tarihin hiç bir döneminde Cumhuriyet Halk Partisi'nin hiç bir organında rüşvetle karar satın alındığının bir örneği yoktur.
Füzelerle savaş kazanabilirsiniz ama füzelerin üstüne oturamazsınız.
Hikmetyar'ın önünde diz çökmüş, Birleşmiş Milletler'in terör listesinde bulunan El Kadı'ya kefil olmuş, 30 bin kişinin katiline "Sayın Öcalan" şehitlere ise Kelle diye hitap etmiş birinin Çankaya'ya çıkması düşünülemez.[3]
Bu Meclis Cumhurbaşkanını seçmemelidir.
2002 Seçimlerinin hemen akabinde ilk yaptığı açıklamadan.
Anayasayı benimseyememiş biri Cumhurbaşkanı olamaz.
Başörtüsü saçları örter, ama eşlerin ayıplarını örtmeye yetmez. [4]
Milliyetçilik, Türk toplumunun çimentosudur.
Recep Tayyip Erdoğan'ın , "Din, Türk toplumunun çimentosudur." sözünden sonra.
Kediye ciğeri emanet ederim sana laikliği emanet etmem. [5]
Cumhuriyet Halk Partisi Türk Siyasetinin Sigortasıdır.
Laiklik ile muhafazakarlık çatışan iki kavram değil. Dinselleştiriyorsunuz. Kötü mü; değil. Dinin en doğru anlamda toplumda giderek daha etkin olması çok güzel bir şey.
Bizim yaşadığımız dinin önem kazanması değil. Siz yanlış bir dinsel yorumu Türkiye’ye dayatıyorsunuz. Bunun sonucu Türkiye, çağdaş, laik toplum olmaktan çıkıyor, dinsel kriterlerin her alanda, -şimdi eğitime girmeye başladı, yarın hukuka, devlet yönetimine girecektir- ağırlık kazandığı topluma çekilmek isteniyor. Bunun mekanizması olarak demokrasi kullanılıyor. [6]

[değiştir] 5 Mayıs 1960 Kızılay Mitingi'nde (555K) dönemin başbakanı Adnan Menderes'le aralarında geçen diyalog
Menderes: Ne istiyorsunuz? Baykal: (Menderes'in yakasına yapışmış durumda) Özgürlük istiyoruz! Menderes: Başbakanın yakasına yapışıyorsun. Bundan âlâ özgürlük mü olur?!

İnadına Chp,bu ülkede din tehlikesi kene gibi milleti emdikçe oyumu chp ye atacam,it ürür kervan yürür.

bu inatçılarda olmasa chp diye bir parti kalmazdı sanırım. iyiki varsınız çünkü inatçılardan başka chp lide kalmadı zaten...:)

2guw0pl.gif

Bir insan bu kadar kendinle çelişirmi?

bu adam işbirlikçii tayyipleee diyorum her zaman adam ülkeyi yönetmek istemiyorkii ...

İnadına Chp,bu ülkede din tehlikesi kene gibi milleti emdikçe oyumu chp ye atacam,it ürür kervan yürür.

din tehlikesi mi? Hangi dine mensub sun bilmiyorum ama bizim dinimizin (islam) hiç bir tehlike yoktur. Girdiği her yere barış kardeşlik ve ahlak götürmüştür. Dinin ne olduğunu bilmeyenler gelip te dini tehlike olarak görene kadar.

din tehlikesi mi? Hangi dine mensub sun bilmiyorum ama bizim dinimizin (islam) hiç bir tehlike yoktur. Girdiği her yere barış kardeşlik ve ahlak götürmüştür. Dinin ne olduğunu bilmeyenler gelip te dini tehlike olarak görene kadar.

fazla söze ne haced teşekkür ederim

tasındı birde kaynak eklermisin arkadasım

yapma yahu,kendin pişir kendin ye,söylediklerini hakkaten yürekten söylüyosan demek ki çok safsın,daha dün andık sivasda ölen zavallı insanları bu mu senin kardeşliğin barışın sevgin saygın saol birader ben almayım senin sevginden ahlakından benimki bana yeter,din tehlikesi derken kastettiğim kitleler fetocular,tarikatlar,yobaz sivil vatandaşlar (epey fazlalar)dı.az da olsa saygı duyulacak şekilde dinini yaşıyan insanlar var onlara değil sözüm.

salla

Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasına Silahlı Kuvvetler kayıtsız kalmayacaktır diye düşünüyorum.
askerin ne yapacağı seni ilgilendirmez...

bunu duyunca bu adamın ergenekon orgutu ıle ılgılı oalbıleceği fikri aklımda kuvvetle tutunmaya başladı.

Suç nedeniyle mahkûmiyet çekmekten şeref duyarım. Ayrıca yasaların uygulanmasından da onur duyarım.
yorum yok

hangi yasa? anlıyamadım

kaldırılsın ki hükümet partisini bir bir ayıkla başa sen gel

Tarihin hiç bir döneminde Cumhuriyet Halk Partisi'nin hiç bir organında rüşvetle karar satın alındığının bir örneği yoktur.
senin bilgin dahilinde beki yoktur farklı bir partininde bunu yaptığını kanıtlamadan konuşma

mana veremedim

Hikmetyar'ın önünde diz çökmüş, Birleşmiş Milletler'in terör listesinde bulunan El Kadı'ya kefil olmuş, 30 bin kişinin katiline "Sayın Öcalan" şehitlere ise Kelle diye hitap etmiş birinin Çankaya'ya çıkması düşünülemez.[3]
zorla düşün diyen yoktur dediyse bri sebbei olabilr at gözlüğü ile bakma

referandumdada %47 yi görünce ne farkı kalıcak?

o yüzden seni cumhurbaşkanı yapmıyorlar

o yüzden eşine taktırmıyorsun heralde

bu çimentoyu senin giib usta yaaprsa bina çöker

sen en kadar laiksnde laikliği dinsizlik diye algılayan adamdan ne hayır gelir ayrıca sana kim o hakkı verdide birlerineülkeni en önemli deeğrlerini emanet ediyorsun sen kimsin?

bozuk sigortayla yürüyen mekan yürümez o yüzden sen kapat partiyi sigortayı yeniliyelim

Laiklik ile muhafazakarlık çatışan iki kavram değil. Dinselleştiriyorsunuz. Kötü mü; değil.
cümlede bi bozukluk var

Dinin en doğru anlamda toplumda giderek daha etkin olması çok güzel bir şey.
Bizim yaşadığımız dinin önem kazanması değil. Siz yanlış bir dinsel yorumu Türkiye’ye dayatıyorsunuz. Bunun sonucu Türkiye, çağdaş, laik toplum olmaktan çıkıyor, dinsel kriterlerin her alanda, -şimdi eğitime girmeye başladı, yarın hukuka, devlet yönetimine girecektir- ağırlık kazandığı topluma çekilmek isteniyor. Bunun mekanizması olarak demokrasi kullanılıyor. [6]

[değiştir] 5 Mayıs 1960 Kızılay Mitingi'nde (555K) dönemin başbakanı Adnan Menderes'le aralarında geçen diyalog
Menderes: Ne istiyorsunuz? Baykal: (Menderes'in yakasına yapışmış durumda) Özgürlük istiyoruz! Menderes: Başbakanın yakasına yapışıyorsun. Bundan âlâ özgürlük mü olur?!

alıntının içine yazdım daha manalı olsun:D

yapma yahu,kendin pişir kendin ye,söylediklerini hakkaten yürekten söylüyosan demek ki çok safsın,daha dün andık sivasda ölen zavallı insanları bu mu senin kardeşliğin barışın sevgin saygın saol birader ben almayım senin sevginden ahlakından benimki bana yeter,din tehlikesi derken kastettiğim kitleler fetocular,tarikatlar,yobaz sivil vatandaşlar (epey fazlalar)dı.az da olsa saygı duyulacak şekilde dinini yaşıyan insanlar var onlara değil sözüm.

sivas ta neler olduğunu nerden duydun da bu konuya bağladın ordaki insanalrın nasıl öldüğünü kateledildiğini bilerek olayı bilmezsin araksını araştırdın mıda burda konuşuyorsun

nasıl ki sen fotocular tarikatlar nucular diye ayırırsan karşı tarafta seni ayırır chp ve özeliikle baykal bu ayrımı yaptığı için 20 oaranında oy alıyo demekki akp bu ayrımı yapmıyoki ülkeni her yerinden oy alıyor

bu akp izmirdenden trakyadanda chp nin mhp nin dtp in ve diğer tüm partilerin kaleleri olarak değerlendirilen yerlerden az sayılmıcak kadar oy aldı sanırım i tek tunceliden oy almamıştı ya d aaz almıştı ordan anladı ve seçimlerden sonra tunceli vatandaşının ne olduğu biliyosun (alevi dersem yanlış anlaşılabilri eleştirmiyorum) onlara yönelik planlar yapmaya başladı.baykal bunu yapamadığı için ülkenin saece bir kısmından oy alarak başa gelemye çalışıyo veya diğer çalışmalarında çok yapmacık davrandığı için geri tepiyor

sevgi barış diyorsan al sana sevgi al sana barış;
hergün onlarca şehit verdik karşı çıkan insanalr akraba ve tanıdıkları çıkar belki 1000 2000 kişi ama bri ermeni öldü 10000 ler peşindne yürüdü
hırant dink in öldürülme sebebi bri çok ünlü yazarımız gibi havalı ukala olmasıdır o tetıklemiştir

brir çıktı ermeni soykırımı var dedi adam nobel verildi ve hala o adamın kitaplarını alıp ona destek çıkıyorsun bu mu barış

biri çıkar türk askerine hain der pkk lılera askerimiz derse onun kitabınıda alrısınız odana nobel veririrsiniz böyle bir ortamda sadece kavga kaus ve savaş olur

nasıl ki peygamber efendimize hakaret içeirkli yayınlar olunca tepki gösterener sadee senin dinci diye aşaladığın insanarsa atatürk e karşı bi saldırı oluncada tepki gösteren sadece aattürkçülerse bu ülkede ne sevgi ne kardeşlik ne barış olur biz sürekli burda birlik beraberlik kapısı açıyoruz ama siz sürekli kapıya kilit vurduruyorsunzu böyel bir ortamda birlik beraberlik olmaz!

evet safın çünkü söz konusu vatanım. türklere tehlike herzaman var. ama ben hiç bir zaman chp ye oy verenlere aptal demedim. Ve hiç bir zaman kendimi yeni doğmuş çocuktan bile üstün görmedim. İşte bunlar bana dinimin öğrettiği sadece birkaç şey.

Sivasta ölenlere gelince ben ilahi adalete inanıyorum. Suçlular mutlaka birgün cezasını çeker.

Laiklik ile muhafazakarlık çatışan iki kavram değil. Dinselleştiriyorsunuz. Kötü mü; değil. Dinin en doğru anlamda toplumda giderek daha etkin olması çok güzel bir şey.

Menderes: Ne istiyorsunuz? Baykal: (Menderes'in yakasına yapışmış durumda) Özgürlük istiyoruz! Menderes: Başbakanın yakasına yapışıyorsun. Bundan âlâ özgürlük mü olur?![/QUO
:clap:clap:clap

helal olsun kardeslerım benım. bu ulke ıcın hızmete devam
bız bu ıse gırerken beyaz carsaflarla gırdık

chp de akp de bu ülke için büyük tehlikedir biri atatürk üzerinden biride din üzerinden cebini dolduruyor

evet safın çünkü söz konusu vatanım. türklere tehlike herzaman var. ama ben hiç bir zaman chp ye oy verenlere aptal demedim. Ve hiç bir zaman kendimi yeni doğmuş çocuktan bile üstün görmedim. İşte bunlar bana dinimin öğrettiği sadece birkaç şey.

Sivasta ölenlere gelince ben ilahi adalete inanıyorum. Suçlular mutlaka birgün cezasını çeker.

ondan 2 gün sonra başbağlarda ölenlerde suçlumuydu cezalarını çektiler

CHP nin Başına Adam Gibi Adam Gelmesi Gerekir......İnadına Ajanlık İnadına Uşaklık İnadına Ülke Satma İnadına İrtica Dİyosanız Verin Kardeşim Oyunuzu Akpye Ne Diyeyim

din tehlikedeymişmişmişmişmişmiş
halkın buna karnı tok.siz ancak kendinizi kandırırsınız

Geri