bazı sitelere giremiyorum.

link_me

New member
Reaction score
0
mrblar ben bir büyük şirkette çalışıyorum ve orada bazı sitelere giremiyorum engellenmiş
girdigim siteler de öle warez siteler de degil mesela bu site kitapyurdu bunun neresinde engelenecek bişey var ki inşallah derdimi anlatabilmişimdir.şimdiden tşkler.

Eğer Engellenmiştir Diorsa Engellerler Ama Sayfa Görüntülenemiyor Diorsa Nette Problem Vardır

arkadaşım sen şunu bi yapsana aaaaaaaaa

tercih edileni 4.2.2.1

diğerini 4.2.2.2

giremessen bende adımı değiştircem en basit yolu

arkadaşım ben şuan bunu deniyemem ama en kısa zamanda deniyecegim

Arkadaşım bazı sitelere girmek engellenmişse mutlaka nedeni vardır bence hiç uğraşma başın ağrıyabilir

Arkadaşım bazı sitelere girmek engellenmişse mutlaka nedeni vardır bence hiç uğraşma başın ağrıyabilir

Haklısın Vallahi Bende Aynı sorunla karşılaşmışdım Şirketin Tüm bilgisyarları Saati satine saniyesi saniyesine izleniyormuş bu yüzden az kala işden çıkartılıyordum online oynadığım bir oyun yüzünden Üstelik online oynadım oyunu bile ben sölemeden bana sölemişlerdi :goz:

enqeLLenen siteLere qirme die bi prgram var onu indir uLtrasurf'tu herhaLde..

dns ve degısık rogramlarla ugrasmayıp
www.vtunnel.com
sitesinden url kısmına istedigin adresi yazıp youtube ve benzeri engellenmis ve yasak sitelere ulaşabilirsin...

arkadaşlar ben bu engellenen sitelere bir türlü giremiyorum dns değiştirdim ktunnel gibi sitelere girdim program da kullandım olmuyor sorun ne?

Geri