Bazı Videolar açılmıyor Neden_??

clyck

New member
Reaction score
0
Bazı videoları açmak için tıkladığımda bu uyarıyla karşılaşıyorum....İnternet Download Manager kullanıyorum Youtube'dan fln video indiriyorum oda *.flv formatında indiriyor...

bazen *.flv formatlarında oluyo bu problem bide *.MOV uzantılı videolarda.....

K-Lite Codec 4.8 yüklü..bide Xvid -1.1.3 diye bi program var....farklı bi Codec fln mı yüklemem lazım.... Birde bunları Media player Classic ile açıyorum hatayıda o veriyo zaten ondan mı oluyo acaba dicem ama Bs player fln ztn açmıyo... Ne yapmalıyım_???

fvihhd.jpg

Total video converter ın playerı var onu dene

Ammada yaptın Heeeeee:durdurun Kendin Denedin mi onu sen hiç_????

Winampın Çakması bişi.......ayrıca kalite namına hiçbişi yok ben o çıkan hata için merak ettim zaten ...

Yoksa KM Player var Totalvideo nun playerina inene kadar..... eyvallah yinede...

benim anladığım kadarıyla onda bi codekle alakalı bişi var yada bişiler eksik giderilebilir bişi ama.. ben bulamadım onun için bi,lenler vardır işallah.... alternatif playerlar çoookkk yoksaa .....:goz:

Ammada yaptın Heeeeee:durdurun Kendin Denedin mi onu sen hiç_????

Winampın Çakması bişi.......ayrıca kalite namına hiçbişi yok ben o çıkan hata için merak ettim zaten ...

Yoksa KM Player var Totalvideo nun playerina inene kadar..... eyvallah yinede...

benim anladığım kadarıyla onda bi codekle alakalı bişi var yada bişiler eksik giderilebilir bişi ama.. ben bulamadım onun için bi,lenler vardır işallah.... alternatif playerlar çoookkk yoksaa .....:goz:

canım arkadaşın sana önerdiği şey video converter yani videonun uzantısını değiştirmek için çevirirsin avi ye mpeg e istediğin gibi izlersin iztersen mp3 bile yaparsın total video converter la

.....yani player değil......

ayrıca winampla hiç bir alakası yok yani

canım arkadaşın sana önerdiği şey video converter yani videonun uzantısını değiştirmek için çevirirsin avi ye mpeg e istediğin gibi izlersin iztersen mp3 bile yaparsın total video converter la

.....yani player değil......

ayrıca winampla hiç bir alakası yok yani

ya arkadaşım kullanıyorum ben o programı zaten bak bakalım problem ne başlık ne benim derdim player mi_?? ne sormuşum_??? Total video converter zaten uzun bi süredir devamlı kullandığım bi program açıklama yapmana gerek yok...

benim sorunum o hatanın sebebi daha önce böyle olmuyodu çünkü....arkadaşta yinede saolsun bana alternatif player söylemiş ama zaten ben onu biliyorum sorunumda o olsa bana player lazım diye başlık atardım....
hatta oraya yazdım KMplyer var istemediğin kadar formatı içeriyo diye...ama benim konumla playerin alakası yok canım...sende saol yinede...eğer biliyosan bu hatanın sebebini o konuda yardımcı olabilirsin...

clyck evet banada oluyor daha önce oluyordu vro yu avi ye çevirmem rağmen playerlerde hata çıkıyor codecler yüklü zaten neyse.saygılar

2ir41vn.jpg

Buda bendeki Total video Converterin Playeri.....

Winampında resmini koymama gerek yok sanırım....

Neyse konu sapmasın yanlış anlamada olmasın....Şu Problemin kaynağı nedir onu öğrenirsem çok iyi olucak,, yardımcı arkadaşlara teşekkür editorum şimdiden...

clyck evet banada oluyor daha önce oluyordu vro yu avi ye çevirmem rağmen playerlerde hata çıkıyor codecler yüklü zaten neyse.saygılar

Heeehhhh evet arkadaşım yaaa codeklerde yüklü ama biişi varki bölee oluyoo bende onu çözemedim.Evet bazen bende flv yi çeviriyorum başka bi formata ama ozaman oluyo açılıyo fakat daha sağlıklı bi çeviri için 4Media HD Video Converter..:önerebilirim...Ama *.MOV formatıda aynı problemi çıkartıyo...Her videoyuda çevirirsem ki *.MOV Dosyaları baya bi çok yer kaplıyo çevirmekte zaman alıyo...

bendeki total video converter da bazı flv dosyalarını çevirmiyo

Kardeş K Lite Codec i KaLdır Tekrar Kur. Sonra Gom PLayer DownLoad Yaz GoogLe İndir FLv Mp4. Vs Hepsini Açar ßide Gom Player Haricinde VLc PLayer KuLLan 2 Si Kesin Pcnde oLsun.ßak Gör Hepsi AçıLıcak.Önce Codecten Emin oL Sonra Dediğim ProgramLarı Kur Ne Convert Et Ne ßişe Direk İzLe.Hadi KoLay GeLsin.

Dziobas Rar Player kullan kodeksiz tüm videoları oynatır eğer kodek sorunun varsa bu oynatıcı sayesinde anlaya bilirsin

Geri