BBP de Beşinci Katılım Şöleni

ikra istersen konuyu iyice oku ben muhsin yazıcıoğlunun
akp ile ilgili yaptığı yorumla ilgili yazdım akp pkk ile ortak hareket ediyor demiş ve bende buna binayen türk ocağı abine sordum
bunu neresi konuyla alakasız acaba
ve bana cevap vermediği gibi konuyu başka tarafa kaydıran tuk ocağı abindir

aYIP EDİyOSUNuz ArKADAŞLAr BEnDe Bİ ALPEREnİm Ve BİZim DAVAMIz NİzaM-ı ALemDir Ön YARGIlı DAvRANMAyIn TANIDIktAN SONRa KONUŞUN LÜTFen rİca EDİYORum..!!

baal' Alıntı:
ikra istersen konuyu iyice oku ben muhsin yazıcıoğlunun
akp ile ilgili yaptığı yorumla ilgili yazdım akp pkk ile ortak hareket ediyor demiş ve bende buna binayen türk ocağı abine sordum
bunu neresi konuyla alakasız acaba
ve bana cevap vermediği gibi konuyu başka tarafa kaydıran tuk ocağı abindir

Alperencilik diye saçma bi tabir çıkaran benmiyim kardeş; 4 gündür bunun cevabını anlatmaya çalışıyoruz, konu kaydıysa bu yüzden kaydı. Asıl sorduğun soruyada cevabımı verdim mutmain olmadıysan senin sorunun yapacak bir şey yok.

أĸяα' Alıntı:
yeni seçim döneminde
hayırLara vesiLe oLur inşaLLah
Ben bu yıL en azından
mecLise girmeLerini bekLiyorum

% 1'i geçerse öpte başına koy....

türk ocağı' Alıntı:
Türk milliyetçilerinin birliği şarttır ve bu seçim çok önemlidir.

Ülkücü hareketin bölücü örgütü olan BBP ile Türk Milliyetçilerinin birliğinin sağlanabileceğini düşünmek en hafif tabirle saflıktır.

Geçmişte özalın uşaklığını yaparak hareketi bölmeye çalışıp hiç bir halt yiyemeden yıllarca ortada kalanlar, bu gün yine efendilerinin emriyle yükselen değer Milliyetçi Hareket Partisinin önüne taş koymak adına faaliyetlere başladılar.

Ama sonuç aynı olacak hiç ümitlenmesinler. Başbuğum Alparslan Türkeş'e Sağlığında arkasını dönenler yedikleri kaba pisleyenler geçmişte olduğu gibi yine hüsrana uğrayacaklardır allahın izniyle....

Evet bu seçim çok önemlidir. Türk milletinin önünde iki seçenek vardır. Ya Teslimiyetçi Zihniyet Ya Milliyetçi Hareket.

kemeronline' Alıntı:
% 1'i geçerse öpte başına koy....

Ülkücü hareketin bölücü örgütü olan BBP ile Türk Milliyetçilerinin birliğinin sağlanabileceğini düşünmek en hafif tabirle saflıktır.

Geçmişte özalın uşaklığını yaparak hareketi bölmeye çalışıp hiç bir halt yiyemeden yıllarca ortada kalanlar, bu gün yine efendilerinin emriyle yükselen değer Milliyetçi Hareket Partisinin önüne taş koymak adına faaliyetlere başladılar.

Ama sonuç aynı olacak hiç ümitlenmesinler. Başbuğum Alparslan Türkeş'e Sağlığında arkasını dönenler yedikleri kaba pisleyenler geçmişte olduğu gibi yine hüsrana uğrayacaklardır allahın izniyle....

Evet bu seçim çok önemlidir. Türk milletinin önünde iki seçenek vardır. Ya Teslimiyetçi Zihniyet Ya Milliyetçi Hareket.

Teslimiyetçiliğin ne demek olduğunu anasol-me hükümetinde gördük arkadaşım eleştiri oklarını dönde desteklediğin parti için yapmayı dene bir istersen. Sen yapamıyorsan yardımcı oluruz.
Parti taassubu ile hareket edenler asıl hareket etmeleri gereken menzili şaşırabiliyor demekki yazılarından çıkan sonuç bu.

Geri