BBP'liler canlı yayını bastı Taraf yazarını dövdüler...

BBP Acıdan Ne Yaptığını ßiliyor Mu ? (A)

BBP'liler canlı yayını bastı
Taraf yazarını dövdüler...

Malum medya kolları gene sıvamış tiğneti gereği mevzuyu sulandırmakta süslemektedir. Başlık zaten hatalıdır.
1. Canlı yayın basılmadı. Program bittikten sonra BBP avukatı Kemal Yavuz Beyi kanal 7 binasından almak için İstanbul Alperen Ocakları Başkanı kanal 7 binasına geldi. BBP liler değil, İstanbul Ocak Başkanı tek başına...

Kanal 7'de yayınlanan "İskele Sancak" programını basan Alperen Ocakları üyeleri, kanalda terör estirdi. Eleştiriye tahammülü olmayan Alperenler, "Başkanımız ölürse Türkiye'yi yıkarız" diyerek meydan okumalarının ardından bu kez de canlı yayın bastı.

Buyur...
"Üyeleri bastı,terör estirdi" ifadeye bak. artı lafa bak "eleştiriye tahammülü olmayan" ve bir şhov daha Başkanımız ölürse Türkiye'yi yıkarız" meydan okumanın ardından falan filan...

HELİKOPTER KAZASI KONUŞULDU

Kanal 7'de Erhan Çelik'in sunduğu İskele Sancak programında BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun akıllarda soru işareti bırakan helikopter kazası ile hayata veda etmesi masaya yatırıldı.Ancak program karakolda bitti.

Türkiye yerel seçime günler kala helikopter kazasıyla yaşama veda eden BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'na üzüldü. Akıllarda soru işaretleri bırakan bir kazayla yaşama veda eden BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü, Erhan Çelik'le İskele Sancak'ta masaya yatırıldı.

TARAF YAZARI DA PROGRAMDAYDI
,
Programa eski Cumhuriyet Savcısı Gültekin Avcı, BBP lideri Yazıcıoğlu'nun avukatı Kemal Yavuz, Taraf Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Deşifre programı Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ali Önel katıldı.

ALPERENLER KANALI BASTI

Program gayet sakin bir şekilde sona erdi. Ancak program bitiminde Rasim Ozan Kütahyalı'nın Muhsin Yazıcıoğlu ve BBP hakkındaki sözlerine sinirlendiği sanılan İstanbul Alperenler Ocağı başkanı Mustafa Kayatuzu soluğu Eyüp'teki Kanal 7 binasında aldı.

Evet gayet sakin sona erdi. Sadece taraf yazarı arkadaş geçmişle yüzleşin, pekte masum değilsiniz? Sivası siz yaktınız maraşı siz bombaladınız felan dedi.

KÜTAHYALI OLAY YERİNDE BAYILDI

Kanal 7 binasının üçüncü katındaki tuvalete gitmek üzere olan Rasim Ozan Kütahyalı, Alperenler Ocağı Başkanı Kayatuzu'nun yüzüne inen yumruklarıyla bir anda neye uğradığını şaşırdı.Kütahyalı olay yerinde düşerek bayıldı.

"BEN GEREĞİNİ YAPTIM"

Kayatuzu'nun dayak olayından sonra telefon açarak,"Gelmenize gerek yok ben gereğini yaptım" diyerek Kanal 7 binasından ayrıldığı ileri sürüldü.

Kim dinlemiş? Öne sürüldü' ylemi oluyor bu işler?

Saldırının ardından özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Kütahyalı yanında avukatı Ergin Cinmen ve programın sunucusu Erhan Çelik olduğu Eyüp Merkez Karakolu'nda ifade verdi.

Taraf yazarı Kütahyalı, son dönemlerde Kurtlar Vadisi yapımcılarını Ergenekon'la ilişkilendiren yazılarıyla gündemdeydi.

http://www.ensonhaber.com/medya/198153/bbpliler-canli-yayini-basti.html

Yapılan olayı asla tasvip etmemekle birlikte malum medyanın yukarda izah ettiği gibi değildir durum. Objektif bakmalı ve değerlendirmeliyiz. Satılmış medyanın haberlerine hemen aldanmayalım.

değerli türk ocağı dostun dediği gibi konuyu malum medyadan alınca işte böyle bakılıyor olaylara.. aktaran ben olduğum halde her açtığım konuyu yandaş medya diyerek alıntıladığım yer üzerinden beni ,konumu, değerlerimizi,kutsallarımızı aşağılamaktan zevk alanlara inat gidip olayı başka haber kaynakalrına düşmeden ilk önce yayınlayan malum medyadan alıntıladım. olayın altına kabul gören genel tepki hissiyata uygun olarak herkesin kabu etmesi ve oohhh iyi olmuş denmesiydi,,ama benimde doğrularım ve olması gereken olayın anlatıldığı gibi değil kabul edilebilir bir tepkiyi alperenlerden beklemek ve gereğini göstermekti ama elbette anlatıldığı gibi şiddetle değil... olumlu tepkilere tşkrler, işi kaşıyan çamura batmış ağızlara eseflerimi sunuyorum. türk ocağı dostumada gösterdiği ilgi ve güzel yorumundan dolayı tşkrlerimi ayrıca sunuyorum.

Geri