Beşiktaşın Hakkının Yenilmesine Dur Demek İçin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hmen Beşiktaş Di mi..

Siz GElip Fener de Gs de yapınca ama yine bizi suçluosunuz..

Fener Kupayı ne zaman görcek? göremicek .. ahhahah

çok komiksiniz çok..

spor bölümü modları gayet adaletli..

ayrıca o bölüme özel modunuz bile var.. gidin ona söyliyin smodlardan ne istiyorsunuz?

evt bazen geldik ama bizdeki gibi konu kapanmadı ve msj yazanlar ban yedi ve gereksiz mesajlar silindi konu kapanmadı o zaman bu mu adaLetiniz ??

zu4fvr.jpg

Kendi bölümünüze açtığınıza eyvallah
kupa geyikleri diye bir konu açıp siz neden Fenerbahçelileri kışkırtıyorsunuz peki
Konudaki resimleri biz koymadık herhalde

ßıLıyorum YıLdıray Kuyruk Acısı Mevcut Sende..Hatta Tum ßesıktasLı KardesLerımde ßıLıyor... ßiz İstersek GeLiriz Senın O Fenerbahce ßoLumune Yaptıqın Tum PısLıkLıkLerı Yaparız..İnan ßana Zor DeqıL...

Ama ßizim Farkımız,HaysiyetLı Ve ŞEREFLİ oLmamızdır..ßiz ßöLe ßişey Yaparak Senın Ki Gißi Kendımızı KucuLtmeyız...Sana Yemın Edıyorum Sana Kızmıyorum..Sadece Acıyorum...

bak yine geldiler

hımmmm demek bunların kaşıntısı belli oldu kupayı alamadılar diye bugün yırtık dondan fırlar gibi her beşiktaş konusunun içine balıklama giriyorlar üzülmeyin bigün alırsınız dicem ama bi beşiktaşlı olarak ban yemekten korkuyorum çünkü başkalarına pek atılmıyor bu banlar.....:durdurun

MozoLe Miяach;4328528' Alıntı:
ßıLıyorum YıLdıray Kuyruk Acısı Mevcut Sende..Hatta Tum ßesıktasLı KardesLerımde ßıLıyor... ßiz İstersek GeLiriz Senın O Fenerbahce ßoLumune Yaptıqın Tum PısLıkLıkLerı Yaparız..İnan ßana Zor DeqıL...

Ama ßizim Farkımız,HaysiyetLı Ve ŞEREFLİ oLmamızdır..ßiz ßöLe ßişey Yaparak Senın Ki Gißi Kendımızı KucuLtmeyız...Sana Yemın Edıyorum Kızmıyorum..Sadece Acıyorum...

ARKANDAYIM MOZOLE,hatırlıyorum zamanında bizimde bi atışmamız olmustu bu arkadasla bölümdeki bi konu yüzünden,forma arıyorumö diye yazmıstım fener forması verelim diye dalmıştı bölüme,bende gerek yok evde toz bezi yeterince var deyip devamını getirmiş ve yine bu yüzden konu kapanmıstı....

MozoLe Miяach;4328528' Alıntı:

Ama ßizim Farkımız,HaysiyetLı Ve ŞEREFLİ oLmamızdır..ßiz ßöLe ßişey Yaparak Senın Ki Gißi Kendımızı KucuLtmeyız...Sana Yemın Edıyorum Sana Kızmıyorum..Sadece Acıyorum...

Bakarmısın mesajların bile tehdit
Artı bizim pislik falan yaptığımız yok sadece sataşıyorsunuz cevabını veriyoruz o kadar

ßakın Açık Konuşuyorum ßeyLer [ Ahmet Çakar Tarzı ] Eqerki ßeşiktaş ßoLumune GeLipte Haysiyetsızce Yorum Yapıpta KonuLarımızı KiraLık KatiL Gißi Tepede Duran ModLara Kapattırmayacaksanız Sıze Aramızda Para TopLayıp Turkıye Kupası Yaptırcaz ßıtane..O Zaman UsLu Durcaksınız Ama.. Söz Müü ___ ???

Haydi KartaLLar GarißanLarı SevındıreLım...!!!

ya daha 2 dakika önce senin yaptıgın sataşmayı yazdım en basit örneği kimin sataşmasından bahsediyonuz allah aşkına yaaaa

Bide kapatıLdı diye savundunuz konuLarın sadece başLığına bakın diyorum size

___ Göm Namerdi İnönü ÇimLerine

___ # [ Kupa ßizim..Fener aL Sanada ßaş ] #

Bir gözLerinizi kapatın mantıkLı düşünün!!!

Bjk 1-2 Fb

macından sonra bjk aL sana Baş diye konu acsak
aaa ne güzeL diye tepki verirdiniz eminim!!!

Bu namert konusuna geLince kapatıLma sebebi tartışma değİl
konunun içeriğidir!!!!

İyi ForumLar

ARKANDAYIM MOZOLE,hatırlıyorum zamanında bizimde bi atışmamız olmustu bu arkadasla bölümdeki bi konu yüzünden,forma arıyorumö diye yazmıstım fener forması verelim diye dalmıştı bölüme,bende gerek yok evde toz bezi yeterince var deyip devamını getirmiş ve yine bu yüzden konu kapanmıstı....

zaten konu beşiktaş'sa hepimiz biriz bu sorun küçük bir sorun deiL

bu konunun dikkate alınmadan kapanmasına izin vermeyeceğiz :goz:

O kadar korkuyorsunuz kı acı gerceklerden kı ve o kadar mutsuzsunuz kı takımından ve sızın sevgınız galıbıyetlere endekslı oldugu ıcın Bızlerın yerınde olmayı cok ıstıyorsunuz kı kendı bolumunuzden cok Besıktasımın bolumundesınız. =) Bizım gıbı olamazsınız bosuna okumayın konularımızı postlarımızı Cunku BİZ FUTBOLCUMUZU TESISLERIMIZDE DOVDURMEDIK, ASKER KACAKLARINI BARINDIRMADIK aramızda... Istedgınızı gıbı haksızlık ve adaletsızlık yapın ama unutmayın BEŞİKTAŞ ımız ıle aramıza gıremezsınız...

Göm Namerdi İnönü ÇimLerine

# [ Kupa ßizim..Fener aL Sanada ßaş ] #

Bjk 1-2 Fb

konunun içeriğidir!!!!

İyi ForumLar

HeLLdeviLL...!! ßize Diyorsunkı Yok İçerik YanLış Yok Kaynak YanLışş....

Peki O Zaman Sana Sorarım.... Sonuncu Denen Adam Resmiyetı ßeLLı oLmayan Antu.Com'dan ßı Konu ßuLupta Açtıqında Neden Konuyu Kapatmıyorsun ???

ßen SöLeyım Mı ??

Cevap ßasit...Oda FenerßahceLı Sende... Ve İşte ßu Noktada Sorun Gayet Açık Ve Net Ortaya Çıkıyor...ßurda Tek Suç Senınde DeqıL.. Lazish Denen Şahısta Aynı oLayı DefaLarca Yapıp Sudan Yere KonuLarımızı Kapattı..!!! YETER ARTIK HERKEZ HAREKETLERINE DIKKAT ETSIN...!!!​

Bjk 1-2 Fb

konunun içeriğidir!!!!

İyi ForumLar

Siz AdaLet değiL ayrıcaLık istiyorsunuz!!!

GerçekLer Acıdır Diye Bir Laf Vardır DoğruLuğunu Bir Kere Daha AnLadım...

O Yazıyı Yazan Kardeşim Kafasına Göre Yazmamış Hepsinin GerçekLiğini Bütün FutboLseverLer BiLir.

Bjk 1-2 Fb

konunun içeriğidir!!!!

İyi ForumLar

öyle bi konu açılsa kimse kaale almazdı bizden emin olun kaç senedir hackhelle üyeyim daha bi kere febe bölümüne girmişliğim yoktur...AYRICA BİZİM BÜYÜKLÜĞÜMÜZ BÜKEMEDİĞİMİZ BİLEĞİ ÖPMEKTEN GELİR,BABA HAKKI dan SEREF BEY den ÖYLE GÖRMÜŞ ZAMANINDA BÜYÜKLERİMİZ BİZEDE ÖYLE ANLATTILAR yani öyle konu acılsaydı eyvallah der gecerdik

Siz AdaLet değiL ayrıcaLık istiyorsunuz!!!

ıLahi AdaLet İşte... Kendı Yazından aLıntı Yapıpta Cevap Vermıssın.. Yüce aLLahım Göruyor İşte..Kim Ak Kim Kara...

ßiz En ßasındada SöLedık..ßiz ++ ßişeyLer Istemıyoruz..ßiz ADALET İstiyoruz Dıye...

Ama Göruyoruzkı ßırakın AdaLetı Herkez Kuyumuzu Kazmak Icın Sıra ßekLıyor...​

Televizyonda bile çıktı kardeşim 3 futbolcu para aldıklarını o zamanın sıfır şahin parasına prim aldıklarını söylediler burda havlayanlar şimdi gidip ergun gürsoy denen şer...sizin karşısında neden havlamıyorlar yazılanlar birebir doğru kimse bişey diyemez kalemine sağlık yazanın...

MozoLe Miяach;4328571' Alıntı:
ıLahi AdaLet İşte... Kendı Yazından aLıntı Yapıpta Cevap Vermıssın.. Yüce aLLahım Göruyor İşte..Kim Ak Kim Kara...

ßiz En ßasındada SöLedık..ßiz ++ ßişeyLer Istemıyoruz..ßiz ADALET İstiyoruz Dıye...

Ama Göruyoruzkı ßırakın AdaLetı Herkez Kuyumuzu Kazmak Icın Sıra ßekLıyor...​

Onu yapmamın sebebi msjı görmemişsinizdir diğer sayfaya gecmesi için yaptım
yanLısLıkLa değİl yhani. . .
Neyse ne desem siz kendinizi hakLı cıkartıcaksınız siz smodLara söyLeyin
HakLı buLunursanız oda geLir bize söyLer bizde anLatırız durumu. . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri