Beşiktaş BöLümünde ModLuk TaLebi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Daha öncedende beLirtmiştim BEŞİKTAŞ böLümü için hertürLü görevi üsteLenecegimi ancak bazı nedenLerden doLayı oLmamıştı..Ancak herşey bı yana Beşiktaş bi yana..Ve pes etmek ıstemıyorum..

BöLüm mod'uyLa gerekLi görüşmeyi yaptım..Ayrıca herkes emin oLsun eLimden geLenin en iyisini yapıcam..

Beşiktaş böLümü mod adayıyım.. oLumLu { + } veya oLumsuz { - } oyLarınızı bekLiyorum..

Kardeşime hep destek tam destek..
Ben bölüm moduyken de orada seni görmek istemiştim olmamıştı,inş şimdi olur..

+1923 Hakkında hayırlısı olsun Mozole.

kartal yuvasında tanıdıgım ilk insan ADAM GİBİ BEŞİKTAŞ'LI kardeşime TAM DESTEK....ARKANDAYIM MERT KARDEŞİM.... +1903

İlk tanıdığım zamanlar daha doğrusu herkesin tanıdığı zamanlar sorumsuz
kafasına göre takılan biri olduğunu düşünüyordum.Ama yanıldığımı anladım.
Aldığı sorumluluğu yerine getireceğinden şüphem yok.Heleki işin içidnde bir Beşiktaş varsa
ben kefilim MozoLe'ye.

Çok uzun zamandır Beşiktaş bölümüyle ilgileniyordu zaten.Bunu herkes bilir.
Ayrıca bütün Beşiktaşlıların'da Homie kankasıdır =)

Benim görüşüm (+ oLdness_07)
Hayırlısı olsun kanka ;)

bu bölümde modluk yapmayı fazlasıyla hakediyorsun mert..umarım görev talebine oy verecek olanlar sadece senin Beşiktaş aşkını gözeterek ve bu bölüme yapacağın katkıları düşünerek oy kullanırlar..

forumda hangi görevi almak istersen iste oyum sana her zaman artı olacaktır..hakkında hayırlısı olsun..

+ 1903

Bazı ki$ilerin ayıplarını somut olarak olarak dile getirmesinden dolayı yine bazı ki$iler bu dürüst karde$imizden haz etmez. Gecen ki adaylıkta da da arkada$tan haz etmeyen bu ki$iler adaylık sayfasını katletmeye calı$tılar. karde$imizde konuyu kapattırmı$tı.
Bu tatsızlıkların tekrardan ya$anmasını istememekle beraber, qecmi$te yapılanların bu konuda tekerrür etmemesini belirtmek isterim...

Her$ey bir yana BJK bölümüne olan katkın tartı$ılamaz bir gerçektir!
[+]

+1903 / +Terk Etmedi Sevdan Beni
HayırLısı OLsun Kardeşim.

Beşiktaş bölümüne bir Mod gerekiyorsa Bu sen Olmalısın Homie.

+ KartaL Yuvası

Bence mod olman için gereken potansiyel fazlasıyla sence mevcut.Umarım istediğin olur dostum.

+1903+

O kadar geçen zamanda Herşeyi anLamış oLduğunu düşünüyorum. iLk ßaşlarda hepimizin hazmedemediği ßazı olaylar olmuştur elbette. ßu tip oLayLarın tekrar yaşanacağına ihtimal ßile vermiyorum. Seni gerçekte tanıma fırsatım oldu. ßiraz asaßi oLduğun kadar Temiz kalplisinde. Kısaca Adın gißi Mert'sin ;)

Ve ßende + ZeytinburnuLu Diyorum ve ekLiyorum Kimse Alıntı yapıp Konuyu dağıtmasın. Herkesin görüşü +'sı -'sisi kendine. Ne Mert ßana para veriyor ne ßen Mert'e ekmek.

Hadi ßakaLım Mert Hakkında HayırLısı oLSun..

geçmiş geçmişte kalmış gitmiştir ++ şimdiden hayırlı olsun.

Hakkında hayırlısı olsun Mert..++

hakkında hayırlısı olsun mert +++ 1903.

orayı fazlası ile hak ediyorsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri