Beşiktaş BöLümünde ModLuk TaLebi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mod olursan tarafsız davranacağına inanıyorum

+hakikat

ben de olumlu (+) düşünüyorum gerçekten beşiktaş bölümünde çok aktif ve görevini harika yapacağını düşünüyorum kardeşim

Kesinlikle Olumlu Dostum

[+]

daha önce forumda NeRoN_64 diye bir üye vardı. eskiler gayet iyi bilirler. beşiktaşlı olarak ona benzetiyorum seni.

"huylu huyundan vazgeçmez", "can çıkar huy çıkmaz" gibi sözlerimizi atalarımız boş yere söylememişler sanırım. modluk konu açmakla olmaz diye de daha önce çok söylendi. karakter önemlidir. oluşan olumsuzluklara verilen tepkiler önemlidir. modluğu kaldırabileceğini düşünmüyorum.

benden -

bu forumda moderatörlüğü hakeden biri varsa oda Mozole Mirach'tır

sonuna kadar sana oyum +++ abi hayırlısı olsun

Mert'in Beşiktaş'ımıza Ne Kadar Bağlı Oldugunu Söylememize Gerek Yokkk ...

O Bölümde Ondan Daha Aktif Kullanıcıda Bildiğim Kadarıyla Yok...

Modluğu Sonuna Kadar Hak Ediyor..

[+] KaraKartal

+1903 Seni Mod Olarak Görmek İstiyoruz Abi

bütün spor bölümüne değil sadece beşiktaş bölümüne mod olucaksın tarafszılıkla ne alakası var bunun. bunun için taraf olmak lazım. karaktere laf edenler de var. utanmasalar aile geçmişine okulda ki disiplin suçlarına falan bakıcaklar.

kötü niyetli insan çok

tabiki +

hakkında hayırlısı olsun kardeşim

Benden (+) çalışır Mertciğim :)

Hayırlısı olsun inşallah.

eksi[----]

Her ne kadar başta birbirimizi yesekte en büyük aşkların kavgayla başlayacağını bana öğreten kardeşime +1907 =)

İnşallah olur bu sefer.

Bence spor bölümü taraf olarak ayrılmamalı bir bütün olarak sahip çıkılmalı ve senin beşiktaşa olan büyük aşkın bölümde hakkaniyetli davranmamana sebep olabilir. Daha öncdenede defalarca banlandın sicilin kötü yani sırf bu yüzden onlarca kişinin modluk başvurusu reddedildi. Ayrıca forumda iğneleyici sözlerinle bazı polimiklere zemin oluşturman senin mod olacak seviyeye gelmediğini gösterir. Aktif bir üyesin hackhelle renk getiriyorsun bence bu yolda ilerlemelisin hakkında hayırlısı olsun. -

Hayırlısı Olsun .
(+)

hakkında hayırLısı oLsun..benden artı çaLışır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri