Beşiktaş BöLümünde ModLuk TaLebi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlısı + o7

Bu iş biraz tuhaf olmuyor mu. Nedemek sadece Beşiktaş bölümü için aday olmak. Bu gün sadece Beşiktaş için Mod olunursa ozaman her takım için ayrı mod uygulamasının olması gerekir.

Bölüm modlarının bu işe evet demsi ise başk bir ilginç olay.Beşiktaş için Moda ihitaç varsa ozamn sen niye varsın. Yok eğer spor bölümünün moda ihtitacı vrsa ozaman neden sadece Beşiktaş

yarın birisi Galatasaray için olmka istiyorum derse

olumsuz

[---------]

bende beşiktaşlıyım direk olumlu oy vereyim vermesine de,modluk her renge her duruşu aynı mesafede olmak,saygı göstermek bilgi ve beceri gerektirir.. Seni biraz böyle patlamaya hazır el bombası gibi tanıyorum.. beklenmedik bi anda patlayacak gibi.. ilerde bu fikrim değişirse + veririm

" Ama şimdilik - "​

*Bu foruma ılk uye olduğum gunden beri tanırım merti'.Her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmıştır.Her zaman destekcinim kartalım. Erkeğimmmm <3.

+ (rakamla)#1903#(yaziyla)#bindokuzyüzüç# kardeşim

her olay karşısındaki duruşunla

bununda üstesinden gelirsin benim kanaatimce

olumlu düşünüyorum( +1907 :D ) hayırlısı olsun :)

(Eksi) Tam 35

daha önceki başvuruda söylediğm ve banlanan kullanıcılar için tekrarladığım gibi hala ve hala banlanan üyelerin mod yapılmasına karşıyım.adminlerimizinde bu konuda duyarlı olacağına eminim

-

Kardeşim Beşiktaş bölümünde seni mod görmek mutlu eder beni. Ayrıca bunu çoooktan hakettiğini düşünüyorum.. Saygı ve sevgiyle...

+1903

+ 1979
Hakkında Hayırlısı Olsun.

[++++] HayırLısı oLsun kardeşim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri