Beşiktaş BöLümünde ModLuk TaLebi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert aramız iyidir seninle, geçmişte her ne kadar sorun yaşamış olsakta aştık hepsini.
Ama benim görüşüm - gibi duruyor. Endişem olan konuları söyleyeyim ben sana sende ona göre bir yol haritası çiz kendine.

Beşiktaş'lı hatta koyu Beşiktaş'lı olduğunu duymayan kalmamıştır sanırım. Genelde 3 büyükler arasında atışmalar mevcut bu atışmalarda gereken sakinliği ve adaleti sağlayabilirmisin? Ben şahsen Fenerbahçe bölümüne mod olsam sağlayamazdım :)

Mod olduktan sonra fikir beyanatında değişecek normalde direk söylemen gereken şeyleri birkaç kez düşünmeye başlayacaksın. Çünkü sorumlulukların olacak.

Bizim ne artı vermemiz ne eksi vermemiz oylamayı değiştiriyor, bölüm modları ve smodların görüşmesi gerekiyor. Onların kararına destek oluyoruz bir bakıma.

İnşallah kaldırabilecek durumda olursun, olmak istiyorsanda umarım olursun ama ben olmaman taraftarıyım.

Hakkında hayırlısı olsun kardeşim.

Söz konusu beşiktaş için görevse bundan hiç kuşkum yok ki seni oraya mod yapmayalım.
+1965

demin oy kullanmıstım ama bişi yazmadım neden yazmadım bende hatırLamıorum garipLeştim bu araLar sanırım :laugh:

İyi bi Beşiktaş'Lısın... Gördüğüm kadarıyLa seveninde çok... ModLuk yapar mısın yapabilir misin yapamaz mısın emin değilim baya zaman düşündüm ama bi sonuc cıkartamadım... Sonuc cıkartamadıqım zaman orta oy yada + oy kullanan biri değiLim...

Bu yüzden [-] iLeri de oyum değişir mi biLemem... değişirse msj ı editLerim...

Hakkında hayırLısı MozoLe =)

Bir Galatasaraylı Olarak Mirach 'ın Beşiktaş Bölümünde Mod Olmasını DestekLiyorum ki Q7'nin ALınmasında ßüyük payı vardır :D :)

%1903 (+)

bir önceki mesajımda + oy vermiştim fakat yanılmışım

moderator olacak kişi insanlara yaklaşımıyla örnek kişi olmalıdır ..saygılı ve seviyeli olmalıdır ..

bu nedenle oyumu -- olarak değiştiriyorum ..

Aslına bakarsanız ne beşiktaşlıyım , ne de spor bölümünün çılgın bir takipçisi

ancak mozoleyi tanımayan hh'i tanımıyordur desem abartı olmaz .

Known'un da geçmişte hele mod iken bu şekilde davranışları vardı ve beni gerçekten rahatsız ederdi bu durum ( Allah'tan artık durum böyle değil =)

Ancak bir 2. faciayı daha yaşamak istemiyorum bu forumda .
mod demek orta yolu bulan demek , dengeyi sağlayan demek ve bunda başarılı olacağını sanmıyorum =(

( - ) _TozKoparaN_

not düşüp samimi bir şekilde yazdım dedim ve oraya gideceğine bana pm atsan zaten değiştirirdim ancak modlara gerek kalmadı ben editledim
Ki ifadem de ''neredeyse'' kelimesi vardı ama neyse alındıysan kusura bakma .

ve dediğim gibi mod demek böyle olmamak demek bu yüzden ( - )

MozoLe ile Geçmişte oLan Sorunlarımızı Bilen Bilir.ama BirbirimzLe konusmaya basladıkca asıldan aramızdaki sorunun Başka kişiler Tarafından oLduğunu anLadım.Ve artık Bakış açım deyişti.aYrıca artık o eski Mozolede DeyiL.Siteye Katkıları zaten ortada.Umarım Senin için En Hayırlısı oLur.Görev aLmanı Yürekten isTerim... +1907

+1907 : )
o Bölümde zaten mod açığı var ve bu adam hakediyor bence..

sen hala o bölüme mod olamadın mı :p

o bölüme takılan konu açan takip eden 5-10 kişi anca var canın sıkılır senin orada :p

istediğin bir statüye sahip olmaksa onu bilemem :p

hep destek tam destek nouma kardeşimizi :p

Benden + Calisir...

Mod Olmaman Icin Hic 1 Engel Goremiyorum...

Şimdiye mod. olmalıydın diye düşünüyorum

[+] 1905

Benim mesajım neden silindi? Yorum belirtip oy kullanmak suç mu oldu da ben mi bilmiyorum?

Yine söylüyorum. Sabıkası o kadar kabarık olan birisinin mod olmasını uygun bulmuyorum.

Oyum (-)

mozole hackhel'e mod olsanaaaa olsanaaa olsaanaaaaa..=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri