Bebek Günlügü

yassi

เll๔є שคtค&#36
Reaction score
0
Merhaba biricik bebegim, bunlari sana belki hic okutmayacagim ama zaten ben ne hissediyorsam sen farkindasin degilmi?

bugün ile birlikte tam 9 hafta ve 3 günlüksün daha seninle 7 ay gecirecegiz

senin icin dogru düzgün sevinemedim bile firsat olmadan hastaneye gittik yakindada zaten ben senin varligini unuttum sanki hastaydim; baban bile soruyor bana pismanmiyim diye; Asla seni en cok ben istedim bugünlerde gececek tamam belki cok yoruluyorum yemek yiyemiyorum ama her doktora gidisimde bunlara ragmen senin ne kadar cabuk büyüdügünü görmek bana güc veriyor tabii bide baban

uzun bir aradan sonra bugün okula dönmeye ne dersin seninle bugün önce ilk okuldaki cocuklarimla sonrada orta okuldaki kazmalarla tanistiriyim, hadi hazirlanmaya gidelim

tebrik ederim yassi
ALLAH sağLıkLı,mutLu,uzun bir ömür nasip etsin

bana kizmiyorsun degilmi bebisim,

nerden bilirdim dünya aleme rezil olacagimi :crying: aslinda güzel baslamisti, hic bulantim yoktu
sonra yavas yavas geldi, derin derin nefes aldim bende, naneli sekerlerden attim agzima, derste kücüklere boya yaptirdim ezberletmedim biseycikler; büyük kazmalarada icecek ismarladim bi cafeye gittik; onlar memnun ben memnun; geri dönerken oldu olan ne montum kaldi :( ne etegim cantam bile batti :( gecsin artik bu tekrar hastaneye dönmek istemiyorum bebek

İçinde bir melek taşıyor olmak kimbilir ne kadar harika bir duygudur..Rabbim hayırlı bi evlat olmasını hamileliğinide en kolay şekilde geçirebilmeni nasip etsin..

hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın

normal_bebek03.jpg

günaydin bebisim

ne kadar kötü olsamda karar verdim hep gülümseyecegim, gözlerim kan canagi olsada midem sürekli bulansada senin varligini unutup yatak dösek yatmayacagim artik :)

seni cok seviyorum herseyden cok babandan bile daha cok ama duymasin küser

zaten dün trip yaptim :durdurun ama bebisim baban bana hic evlenme teklifi yapmadi haksizmiyim :hadiordan tamam görücü usulü evlendik tamam belki bir yil olacak tamam sende varsin artik ama napiyim istiyorum iste :durdurun

merhaba bebisim,

baban neden korkuyor biliyormusun? bence cok komik :biggrin eger erkek olursan bide benim gibi saclarin kivircik olursa :durdurun bence cok yakisikli olursun demi bebisim

bugün ilk kez son bir bucuk ay icerisinde yataktan kusmadan kalktim cok mutluyum bebis

bulantilar basa sardi bebis halbuki dün o kadar sevinmistimki ama gececek demi

bugün anneannen gelecek ip ve mil getirecek sana patik örecegim bide kendim alis verise gide bilsem

canım benim çooooookkkkkkkkkkkk sevindimmm hayırlı olsun bebek sağlıklı huzurlu uzun ömürlü olur inşlh senide çok özledim şimdi bide bebiş çıktı özleyecek desene cicimmm ))

bugün daha iyiyim bebis sadece sabah biraz bulandim biraz önce babanla yemek yedik

seftali istemistim ama kiraz, cekirdeksiz siyah üzüm ve erik almis.. ama sen merak etme ben dayini aradin oda bakacak belki dayin bulur :smile:

bu arada baban kilo almaya basladi :durdurun

merhaba bebisim

kuzenin ne kadar tatli demi, kar gibi beyaz yumusacik teni pambuk gibi, dayini göremedim dün ama telefonla konustuk dedenin adini koydu ogluna cok güzel yaa... senin gelmeni o kadar sabirsizlikla bekliyorum ki

ne kadar cok hareket ettin doktorda o kadar cok sevindimki büyüdügüne cok korkuyordum cünkü ben biraz daha kilo vermisim bulantilar daha iyi ama gecmedi tamamen buna sükür

seni cok seviyorum

Allah hayırlı etsin tamamına erdirsin inşallah. mutlulukla, huzurla, sağlıkla geçen bir yaşantınız olur inşallah : )

bulantılar geçer merak etme. bu sene okulda 2 hamile arkadaşla sabahları geçirdik. sonunda geçiyor. : )

dün beni yine öldürdün bebek :crying: hic mi gecmeyecek bu

bazen sana kiziyorum; halbuki senin hatanin olmadigini bildigim halde
babanda bana kiziyor teselli ediyor

bugün saglik kurumundan gelecekler cuma günü sabahtan randövümüz vardi gitmedim, gercekten hastamiymisim nicin daha okula dönmemisim ona bakacaklar, gelsinler bakalim üstlerine kusar yollarim :durdurun

Hayirli aksamlar bebisim,

bugün güzel gecti cok az kustum, bol bol cikolata yiyorum acaba diyorum erkekmisin. aslinda tek istegim saglikli olman. Yarin seninle gezmelere gidecez mecburiyetten ama.

Bugün misafirimiz var, halanin kizi yan odada uyuyor pijamalarini giydirdim üstünü örttüm iyi geceler öpücügü verdi bana. Bütün gün canim sIkilmadi hep yanimdaydi kart oynadik, birlikte ders yaptik. Ben yemek yaparken sohbet ettik.

O kadar sabirsizlikla bekliyorumki senin gelmeni, büyümeni bana anne demeni elimi tutmani
bak yine duygulandim uf hadi yeter bugünlük

seni cok seviyorum

bugün cok güzel degilmi bebis

ne kadarda özlemissim anneannenin yemeklerini :durdurun

of neymis iki dilim ayvanin ve bir dilim armutun üstüne iki bardak su birden icersen yataga yatinca midendeki su hep yukari dogru cikmak istermis dolayisiyla gözlerin uyku diye sizim sizim acissada uyku tutmazmis

biraz arastirma yaptim hakkinda bütün dis organlarin belirginlesmeye basliyor bu hafta

iyimisin orda?

Geri