Bebek Günlügü

bugüne hic iyi baslamadim of gecmedi gitti bugün
hic mi bitmeyecek bebisim cok korkuyorum sen beslenmiyorsun diye artik kilo vermek kusmak istemiyorum
nicin böyle zor oluyor :(

bugün sabahin köründe baban uyatti beni agliyormussum rüyamda
biktim bu kabuslardan bebek, sana bisey olursa bana bisey olursa, babana bisey olursa
ne kadar zormus aile olmak

bugün sabahin köründe baban uyatti beni agliyormussum rüyamda
biktim bu kabuslardan bebek, sana bisey olursa bana bisey olursa, babana bisey olursa
ne kadar zormus aile olmak

müsbet düşün kardeşim..müsbet..kurtulmaya çalışın içinizdeki sinsi düşmandan...Allaha emanet olun...:smile:

bugün guatr kontrolümüz vardi bebisim
aksama kadar düzelmessem hastaneye gidecektik ama annaannen sagolsun zaten bi o ceker benim nazimi bide baban; ebemi aradim bugün antalyadan izmire dönmüs kikir kikir gülüyor uzun zamandir bu kadar neseli görmedim (duymadim) onu; banada bulasti bak gülümsüyorum

hastaneye gitmek istemiyorum :hadiordan

bugün dünden daha kötüydüm simdi gecti hemen hemen azicik bisey kaldi

kitap okudum düsünmeyim diye... sonra biraz wow oynadim babanin yerine
biraz önce dayin geldi annemin verdigi ipleri milleri getirdi bende beyaz iple patik örmeye basladim :durdurun

slm bebisim

birazdan anneannen gelecek :durdurun sen bende oldun olali anama öyle bir düstümki galiba insan annesinin kiymetini anne olunca anliyor :huh:

kahvalti hazirladim ama simdi kokudan mutfaga giremiyorum :vur

bu gece cok uyandim bebegim sen uyudunmu uyuyormusun veya hic uyaniyormusun
hayat nasil geciyor orda? canim benim bitanem
ve maalesef kusarak uyandim dünkü günden sonra hah tamam artik gecti kurtuldum diye sevinmistim halbuki
hayirlisi bebem buna sükür
dün patiginin birini bitirdim ve digerine basladim bugün yarin oda biter :durdurun

bebisim öglen kusmus ola bilirim
tamam mutfak alis verisine ciktim belim agridi solugum kesildi o da dogru
ama kendim icin cay demledim bi güzel kahvalti yaptim tamam biliyorum nerdeyse aksam oldu
ama üc dilim ekmek yedim cok mutluyum :)
pazartesini iple cekiyorum seni renkli görecegim :durdurun

dün gec yatmis olmama ragmen babanla beraber uyandim
baban kacta yatti farkinda degilim kitap okuyordu ben uyumusum
bugün yeni kararlar aldim
spor yapilacak ha spor dedigim yürüyüs merdiven cikma biraz egzersiz
yavas yavas kendimi hazirlamam lazim demi
ah bide nefesim yetse

galiba artik yavas yavas geciyor, yemek yiye biliyorum bulantilarda azaldi cok sükür
artik yavas yavas okula dönmenin zamani geldi bücürüklerimi özledim

bugün disari ne kadar güzel degilmi bebisim sanki ilk bahar geldi
birazcik daha sicak olsa keske
aksam tante becki gelecek babandan önce gelir yemek hazirlariz
cene yapariz saatlerce bidi bidi baban isyan edecek ama olsun :p

patiklerin bitti bugün süslerini yaparim cekmecene koyup senin dogmani bekleyecekler

merhaba bebisim,

nasilda seviniyorduk gecti diye demi
dört gün hatanede gecti yine
iki kilo daha gitti toplam dört kilo üc ayda heyyt be ideal kilomda dogum yapacam
iyiki kilo almisim hamilelik öncesi :durdurun
artik eskisi kadar üzülmüyorum
hastanede sende duydun demi
bebeklerini kaybetme riski yasayan o kadar insan varki
hem doktorlar ben bisey yiyemesemde senin büyüyecegini ve ihtiyac duydugun seyleri vucudumdan cekip aldigini söylediler
kisisel ac ve susuz kalma rekorumu kirdim :durdurun dört gün :biggrin:
hafta aile doktorumuzu arayimda soruyum acaba arada serum verse bana :melek
iyi geliyor ya hastanede ilk iki gün ne yedirdiler ne icirdiler ama serumlari aldikca ayaklandim :durdurun

tabi yeni bir arkadas buldum kendime, onu artik eskisi kadar yalniz birakmayalim degilmi
buralarda ne annesi var nede kardesi onlarin yerini tutamayiz ama hic degilse gidip gelecegi bi yeri olsun degilmi bebisim

büyük ultrasal terminin hastanede denk geldi babanla beraber baktik sana kafandan popona kadar tam 7 cm büyüklügündesin, sakat olma ihtimalin 1:21000, tek saglikli dog ben dokuz ay kusarim buna raziyim

öpüldün minik yafrum

günaydin bebisim

hadi anneanneyi arayalim dün gelecegim dedi gelecekse evi toplayalim firca yemeyelim
biraz daha oturalim sonra kalkalim bulanti gecmedi
sen su iciyormusun?

günaydin bebegim

dün hava güzeldi bugün uyaninca sok oldum her taraf bembeyaz bütün gece kar yagmis ve hala yagiyor :saskin:
daha iki gün önce disariya camasir sermistim simdi korkumdan balkon pencere acamiyorum
ben hic sevmemki soguk havayi hem sende üsüme acmayim demi gerci sen üsümezmissin benim karnimda
yelegini bitirdim battaniyeye basladim kendime en fazla bir hafta müddet veriyorum cabuk bitsin diye yoksa bitiremem

öpüldün bebisim

bebisim bu gece cok korktum
o nasil bir karin agrisiydi ama bak gecmis cok sükür artik agrimiyor
dün aksam yine cok bulantim oldu uyuyamadim bir türlü bende senin odana gittim orda biraz battnaniyeni ördüm sonra geri yattim sabaha kadar kac defa uyandim
babanla konustum bugün kahvaltida ikimiz yalnisiz baban calisiyor gelirse eve geri gitmezmis
kar yagiyorya isleri iyi galiba hayirlisi
dayinlada konustum pazartesi bizi doktora o götürecek basim cok dönüyor yolda giderken bi yerde yikilip kalmayim o beni götürecek sali günüde dayin bosmus yine gerek kalirsa sigortaya onunla gideriz
öpüldün canim benim

günaydin bebegim

oturdum yine her günki gibi bulantilar gecmesini bekliyorum hayirlisi bakalim

çOk tatLısın canımmm:crying: çoğu zaman gözLerim doLdu.. Rabbim sizi korusun

anLadım ki benimde bebek zamanım geLmiş kıskandım sizi:hadiordan

benide anLat kuzuma, beni dışarda tanımazsa senden biLirim(=*

sizi seviOrum:crying:

:melek

mevlam isteyen dileyen herkeze hayirlisiyla bi düzü evlat nasip etsin insallah :)

gelelim sana bebis,

mahvettin beni yine, ama dün cok güldüm ilk kez bu kadar güldüm
o ne hava öyle bagdas kurmus ellerinide burnuna getirmissin oh gel keyfim gel
ee tabi kusan sen degil basi dönen sen degilsin
bugün baban zor yetisti yoksa nerdeyse sokakta kendimden geciyordum
bu ne kadar berbat biseymis insan yalniz basina sokaga cikmaya korkuyor :crying:
ama gececek demi bunlarin hepsi :smile:

ah be bebegim,

ne zaman gececek bu dayanamiyorum artik ne olur
ne sabrim kaldi nede gücüm tükendim artik

bebisim,

hep böyle olalim olurmu bak biktim artik bütün doktorlardan gecmesi lazim lafini duymaktan
artik olmasin olurmu lütfen
gerci daha bi hafta olmadi hastaneden cikali ama hayilisi
neyse sana bisey olmasin ben tek kusmaya raziyim
yaaa sende iyi ol bende iyi oluyum bebegim ya
ama senin elinde degil degilmi bebisim
bakma sen bana
dondurma yiyelimmi ne dersin
evet cikolatali :)

neden hep böyle oluyor be bebisim
tam olmasin gecti bitti derken kendimi yine hastanede buluyorum :huh:

gelelim sana :) bu hafta tam 7 cm birden büyüyorsun veya büyüdün iki hafta sonra görürüz doktorda
yüzün artik tam olarak gelisti hemen hemen yani artik istersen gülersin istersen alnini kiristirirsin
bütün organlarin tam olarak gelismis olmasi lazim bundan sonra artik nerdeyse sadece büyüyeceksin
sunun surasinda bes ayimiz kaldi
öyle sabirsizlaniyorumki

haa bu arada sana isim bulduk babanla tabii karar degistirmesse baban sinir oluyorum ya benim buldugum isimleri begenmiyor :hadiordan birgün kavga edecez bütün eziyeti ben cekiyorum ismini o koyuyor :(

Geri