Bebek katili diyerek barış yapılamaz

bazı atasözleri vardır ama benim derdim yöneticilerle değil,
onları oraya getirenlerle,

Aziz'ciğim Allah sana gani gani rahmet etsin,bu milletin ne bok olduğunu anlatmıştında,inanmamışlardı..

önce barışı soktular araya tıkır tıkır çalışıyor. Şimdi ise o iti aklama peşindeler. Şimdi çıkarlar şehit annelerini kullanırlar, sonra bunun gibi gazeteci geçinen kurmalı saatlere görev verirler halkın gözünde biraz yumuşatın falan, şirin gösteren kitaplar falan sonra geçmiş olsun....o kadar şehit boşuna mı canını verdi ? o kadar gazi boşuna mı savaştı ?

Akp Türkiyesinde yaşananlar

AKP Açılım İçin 34 PKK'lıyı KAHRAMAN Gibi Getirdi 2009

AKP Açılım İçin 34 PKK'lıyı KAHRAMAN Gibi Getirdi AKP SAVCILARI Tamamını SERBEST BIRAKTI - YouTube

Gazi Mete Kurt Kayseri Valiliğine Madalyasını İade İçin Gitti 2009 dan bir video

Gazi Mete Kurt Kayseri Valiliğine Madalyasını İade İçin Gitti, AKP AÇILIMa 34 PKK'lı Getirdi - YouTube

Gazi ve Şehit Ailelerinin AKP PROTESTOSU 2009 dan daha bu rezaletlerin yarısı olmamışken..

Gazi ve Şehit Ailelerinin AKP PROTESTOSU, AKP AÇILIM İçin 34 PKK'lıyı Kahraman Gibi Getirdi - YouTube

Başbakanlık önünde protesto 2011 den bir video gaziler darp edilirken

Başbakanlık önünde protesto-Gazete32 - YouTube

Cumhuriyet Bayramını kutlayanlara saldırı! (29 Ekim 2012)

Cumhuriyet Bayramını kutlayanlara saldırı! ŞOK! (29 Ekim 2012) 2 - YouTube

pkk cenaze gösterisi 2013

Diyarbakir Sakine, Fidan ve Leyla'yı yüzbinler ceneza töreninde 17 01 2013 - YouTube

Yazıklar olsun bizi bu hale getiren siyasetcilerin canı cehenneme

başbakan ne demişdi.

imralıyla görüşen şerefsizdir namussusdur demişdi.Peki bu hakan fidan ne iş yapar seyyar satıcı deyil her halde benim bildiğim MİT ci bu mit kime bağlı başbakanlığa onun emri olmadan osloda görüşme şansı varmı yok iamralıyla görüşe bilirmi görüşür bvaşbakan yollayınca şimdi soruyorum kim şerefli kim şerefsiz.

Gelelim bu emre öze bu s.k oğlu ne iş yapar.Gazeteciymişşşşşşşşşşş hangi gazetede sabah da peki sahibi kim çalık peki çalıkda kim çalışıyo rte nin damadı.EEEEE sormazlarmı kardeşim üzüm yediğin bağı taşlamayacaksın.

bu yol çıkmaz yol,yanlış sularda geziliyor

<a href=http://download.cnet.com/Free-Youtube-Downloader-Pro/3000-2071_4-75329731.html >youtube downloader</a>

Geri