metropol34
New member
- Reaction score
- 0
Düşünmesi bile kötü.Böyle şerefsizlerin buraya yazamıyorum (SUÇ ALETİNİ ) kökünden kesip ağzına sokmak lazım.
kolay kolay küfretmem forum ortamında, küfredeni de tasvib etmem ama hiç bukadar yürekten katıldığım bir durum daha olmamıştı! ağzına sağlık! eğer bu o. çocuklarına bu kansızlara küfrettiğin için seni banlayacaklarsa bende yanında gelmeye hazırım! bazen dildeki kelimeler yetmez öfkeyi anlatmaya, dindirmeye! işte böyle durumlarda küfür serbeste çıkar! benim gibi düşünen herkese sesleniyorum! bazen haykırmak , küfretmek, sövmek, dövmek, öldürmek gerekiyor! kansızlar bizim yarınlarımız olan çocuklarımızı öldürmeden...
bi kere bu tarz yazıya cevap yazmıştım
ban yemiştim ama ne yaparsanız yapın
bu oruspucocuklarını yakmak lazım
derilerini yüzüp saatlerce tuz dolu küvetin içine yatırıp bayıldığında elektrikle ayıltarak
tırnaklarını kerpetenle yavaş yavaş kopartmak lazım düşük akımlı fakat yüksek voltajlı gerilime saatlece maruz bırakacan dişlerinin hepsini basına vura vura düşürcen
dahasını açmak istemiyorum
bu şerefsizlere bu az bile bunların yaptığı insanca değile bizimde onlara insandışı bi şekilde ceza vermemiz gerekir