Bedava Forum Sayfasi

Saol Teşekkürler

siteyi aldım ama site hep ingilizce siteyi ben türkçe mi yapıcam yapıcaksam nerden yapıcam admine girdim sonra.

iyide arkadaşım mesajını şimdi editledim sen tekrar yazdın olmazki

harmdestory tamam yenisin anladık :) 2 defa ard arda mesaj atınca flood denen birşey oluyo ve biri silinmezse banlanıyorsun. Onun için arka arkaya olan msjlarından birini sil bence :) site türkçeyi desteklemiyorsa yapacağın birşey yok ingizlice olarak kullanmak zorundasın bence yada indexi turkce karakterler kullanmadan turkce yapmaya calis tabi olursa.

Benim bildiğim myfreebb.com türkçeyi destekliyo yani türkçesi var Ayarlarda English yazan kısımda utanmasalar Eski Mısır Hiyerogliflerini bile koyacaklar sen bi daha dene myfreebb.com da yoksa ben başka TR destekleyen bi yer bilmiyom!

hardemstory bu oruma alışırsın ama teşekkürler yazman yerie teşekkür et butonunu ullanırsan forumumuz için daha iyi olur.

benimde işime yarayan siteler çıktı arkadaŞlar forumkurdu harm arkadşaımızın işini görür bence saYGıLar

parayı vren düdüğü çalar ;)

forum sayfası kurdum ama siteyi hack sitesi açtım diye kapattılar site kapatmayan bi forum sitesi öneririmisiniz?:)

Geri