Bedava forum siteleri

fatal1ty

New member
Reaction score
0
ÖSS Hazırlık Nedeniyle ADSL i kapattım Özel Mesaj
bu çok iyi oldu arkadaşım bende benzer yolla arıyordum ama hazır herzaman baldan tatlı ;)

arkadaslar bı bakın forum.co dan aldım forumu cok hosuma gıtdı ama bırde turkce yapabılsem yardımcı olursanız sevınırım.

phpbb galiba bunlar :)

sağolaın hepsinin bi arada olması iyi olmuş..

proboard da panel Türkçe oluyo mu??

Kardes kazorumu nasıl alabilirim biraz acıklama yapar msısın hemen _?

şimdi Aldım ama türkçe olmuyo:(Anlat hadi baba

Bu site (forum) dosyalarını komple çekip indirebileceğimiz bir link yokmu ....bütün forumlar bu şekildemi kuruluyor ?

Bedava forumnlarda yedek alma yok sen emek ver uğraş,kapattıklarında herşey gitsin.Yokmu yedek almaya izin veren bir bedava forum? Yada varmı funpicde sitesinde resim ekleyince hiçbir post metodu seçilmedi hatasını çözebilen?

host adına ne yazıcaz yardım edin

tşkrler kardeş bence en güzel phpbb hosting www.freeforums.org Türkçe desteği var ayrıca domain yönlendirebilirsiniz. uni.cc domainleri de destekliyor ben 1.30 aydır uni.cc domainle kullanıyorum =) reklam da yok forumda :D

bu kazorum 'dan nasıl forum sitesi yapcaz açtığımda çıkan ekran bu bide bölümlere mod falan kurula biliyo de mi??
çok acil yardım lazım...
lütfen böyle hackhell kadar bölüm olmasını istiyorum:durdurun
ama bedava olmasınıda istiyorum:(
arkadaşlar nasıl olcak bu iş hem mod olmasıda lazım...
başka sitelerde olur ama ben beceremedim herhlade iphorum'a girdim kurdum bi tane baktım birsürü yazılar var konular falan hiç anlam veremedim:saskin
bi de mümkünse www.siteninadı.com olarak alabilirmiyiz sitenin adını:saskin
kazorum'a girdiğimde çıkan ekran çok acil yardımcı olursan sevinirim..
15ponb5.jpg

bu kazorum 'dan nasıl forum sitesi yapcaz açtığımda çıkan ekran bu bide bölümlere mod falan kurula biliyo de mi??
çok acil yardım lazım...
lütfen böyle hackhell kadar bölüm olmasını istiyorum:durdurun
ama bedava olmasınıda istiyorum:(
arkadaşlar nasıl olcak bu iş hem mod olmasıda lazım...
başka sitelerde olur ama ben beceremedim herhlade iphorum'a girdim kurdum bi tane baktım birsürü yazılar var konular falan hiç anlam veremedim:saskin
bi de mümkünse www.siteninadı.com olarak alabilirmiyiz sitenin adını:saskin
kazorum'a girdiğimde çıkan ekran çok acil yardımcı olursan sevinirim..
15ponb5.jpg

Hackhell Gibimi Hackhell Gibi Yapmak İstiorsan Host Almalısın Hackhell Ücretsiz Kurulmadı:D Sana Özelden Yardım Ederim ok

Geri