Bedava Lig TV !!!! Inanın Bence Ve Bir Bakın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ulasyasar

New member
Reaction score
0
Lig Tv'yi bedava seyretmekmi istiyorsunuz o zaman Lütfen Tıklayın :)

arkaplan.jpg

konunun yeri burası degil taşıyorum ...

arkadaşlar açılmaz şimdi maçtan bir dakka önce açılır maçtan sonra kapanır

aga bu bayadır var ve ben kac defadır denıyorum acılmıyor...hatta reklam olmazsa dırek url yı de verebılrım..

suan calısmıo valla macın son dakkalrını goremedık ii mi

bune böle ya yoksa bunu deneyen varmı ben size açıklim:)

show radyo yayını var

oda yok be bos bos bakıon oda sana bakıo heheh

ama açıklama var onu dikkate alın

arkadaşlar googledan bi site buldum orda izleyebilirsiniz yazıyo http://www.eligtv.net.tc/ daha işin ehli olan vrsa su siteye bi göz atsın bide maçtan 10 dakka önce gelin kota dolar diyo yoksa. acaba ücretsizmi ?

sekomod' Alıntı:
arkadaşlar googledan bi site buldum orda izleyebilirsiniz yazıyo http://www.eligtv.net.tc/ daha işin ehli olan vrsa su siteye bi göz atsın bide maçtan 10 dakka önce gelin kota dolar diyo yoksa. acaba ücretsizmi ?
boşuna uğraşma.o sitenin sahibi palavracı,dolandırıcının teki.almış reklamalrı reklamlara tıklayın diyor.yani fake.boşuna uğraşma..

ulasyasar hiç boyle yaş tahtaya basmazdı ama olmuş birkere.

Ban ban ban diye çığırtkanlık yapmanıza gerek yok arkadaşlar yanlışlıkla bir link verilmiş diye üyenin bundan önceki paylaşımlarını göz ardı ederek neden ban ban ban diye yazıyorsunuz anlamıyorum.Yarın öbürgün sizinde başınıza gelebilir.Siz verdiğinizde çalışan link ilerde kapanır ozaman sizdemi banlanasınız yani. cıx cıx cıx

walla ızlense ıyı olur mukemmel olur hatta ama bence gazel gıbı geldı ..

ben onceki sene kırmıştım DIGITURK ü. gerekenler sadece uydu ,recıever,kart ve şifreleri karta yuklemek için bi cihaz. E bide bilgisayarı unutmayalım . ondan sonra da internette şifrelerini bulmak daha çok yabancı sitelerde bulunur fakat bulması baya bi zor. Bide DIGITURK bu şifreleri 1 haftada bir deiştirmez mi?Hemde nasıl.
Bende bi daha uraşamadım ve bıraktım...

saat kaç yaa direk mynete yonlendiriyor ondanda hata verdi beee yani sonuç 0 muhaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri