Bedava RapidShare şifreleri 3 + Caps

BRaVeS

New member
Reaction score
0
Evet arkadaşlar Rapid Şifresi dağıtmaya devam ediyorum biraz önce kontrol ettim ve sizede sunuyorum hepsi çalışır durumdadır saat 19:30 sırasında. Birde caps koyuyorum.

rapidcg4.jpg

Gördüğünüz gibi 7 gb limiti var hesabın ve bu hesap vereceğim dosyada bulunmakta. Diğerleride çalışır durumda.

http://rapidshare.com/files/169901782/rapid-braves.rar

DipNot: Eğer limit dolmuş ise normal free dosya indiremeyen arkadaşlar oluyo. Bunun için yapmanız gereken sadece logout yazan kısma basıp çıkmanız gerekiyor sadece.

Güle güle kullanın

eyvallah arkadasım buyuk bir paylasım ama gece kalkmak lazım bunun icin.bide bu dosyaların icine nie resim falan koyuyorsun?

çalınmasın diye resimlerde hackhell.com ve nickim yazıyor zaten virüs taramasıda yapabilirsiniz herhangi virüs vs değildir. iyi günler kullanın

yok virisunden degil eminim temiz oldugundan uzun suruyor indirmesi.bide capste verdigin accoutla indirme yapamıyorum.

arkadaşım insanları kandırma gösterdiğn resimde bitiş tarihini 30 nov 2008 yazıyo bunun ne anlama geldiğini bilmiyon galiba bitiş tarihi 30 kasım 2008

arkadaşım insanları kandırma gösterdiğn resimde bitiş tarihini 30 nov 2008 yazıyo bunun ne anlama geldiğini bilmiyon galiba bitiş tarihi 30 kasım 2008

Arkadaşım insanları niye kandırayım bulduğumu direk ekledim caps alarak tekrar bulunca yeni caps koyucam merak etme.

arkadaşım gönderdiğin şifreleri denedim ama dolmuş, şimdi free olarak bile indiremiyorum, logout a tıklayın diyorsunda yok ki öyle bir şey, ne yapacağım ben şimdi biri yardımcı olabilir mi?

Ellerıne saglıK dostum . . . . ..

arkadaşım gönderdiğin şifreleri denedim ama dolmuş, şimdi free olarak bile indiremiyorum, logout a tıklayın diyorsunda yok ki öyle bir şey, ne yapacağım ben şimdi biri yardımcı olabilir mi?

arkadaşım eğer bulamıyorsan ctrl+f yap logout yaz tıkla o sana gösterir nerde olduğunu sonrada tıklayarak çıkış yap.

eyvallah braves sitenin herhangi bir yerinde bulamadım. O yüzden sordum. Ama diğer şifreleri denedim onlar olmayınca normal ekrana döndü.
Teşekkürler

Çalışıyor gece erkenden indirmek lazım ama

evet yakalayabilirseniz hiç durmayın indirin arkadaşlar. Burdanda bir sürü arkadaş indirdi ama kimse yazmıyor indirdim kullanıyorum diye.

Valla kardeş senin verdiğin bütün şifreleri denedim.. sadece bir tane sağlam buldum onunda kotası mı ne dolmuş.. indirme yapamadım.. Şahsen her ne kadar yorum yazmasamda en azından teşekkür butonunu tıklıyorum

yaa arkadsalrr ben artıkk hıç bısı paylaşmıcammm programlarınızz sızınn olsunn alınmayınn ama bölee ne ındırsekk şifre keyy paylaşacaksanız adam gıbı paylasınn

Geri