Bedelli şartlarını Başbakan açıklıyor

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Bedelli şartlarını Başbakan açıklıyor
203345_erdogan-basbakan.jpg

Bedelli askerlik ile ilgili detaylar Başbakan RecepTayyip Erdoğantarafından grup toplantısında açıklanması bekleniyor.

Bedelli askerlik için yaş sınırının 30 olması beklenirken ücreti ise 20-25 bin lira olacağı konuşuluyor

İstedikleri Gibi At Kosturuyorlar Artık..

İşte bedelli askerliğin tüm detayları

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan bedelli askerlikle ilgili detayları açıkladı.
bedelli.jpg

Başbakan Erdoğan, Bedelli askerlikten yararlanacakların, kanunun yayınlandığı tarihten itibaren '30 yaşından gün almış' olma şartını getirdiklerini açıkladı.

Erdoğan, bedelli askerlik ücretini ise 30 bin lira olarak açıkladı ve iki taksitle ödeneceğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 30 yaşından gün almış olanların 30 bin Türk lirası karşılığında bedelli askerliğe hak kazanacağını ve 21 gün temel askerlik hizmetinden muaf tutulacağını açıkladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında 3 yıl çalışanların, 10 bin Avro bedelle askerlik yapacaklarını, 38 olan yaş sınırı ile 21 gün temel askerlik hizmetini de tamamen kaldırdıklarını bildirdi.

Elde edilecek gelir, şehit yakınları gaziler ve muhtaç er ve erbaş ailelerine ve Güvenlik güçlerinin sosyal rehabilitasyon ihtiyaçları için aktarılacak.

Belirlenen yaş sınırı ile askerlik ile ilgili bir zaafiyet oluşmamasına dikkat ettik.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bedelli askerliğe ilişkin kanun tasarısının bugün itibariyle TBMM Başkanlığına teslim edileceğini açıkladı.

30 Yaş 30 Bin TL :)
HayırLı oLsun Vatan MiLLete

30 binlara ver al tezkereyi fiyat çok düşük olmuş .. 100 binlara dese yine verecek bedelli yapmak isteyen ...

30 binlara ver al tezkereyi fiyat çok düşük olmuş .. 100 binlara dese yine verecek bedelli yapmak isteyen ...

üstad bir makale hazırlıyorum,bittiğinde serbest kürsüden okursunuz inşallah,bu iş para mevzusu değil,3 aşamalı planın ikinci aşaması

sırada ne mi var?

Tabiii ki Suriye ile savaş !!!

ama önce bedelli fettoşcular bi yırtsın silah tutmaktan

yine fakirin çocuğu şehit olur merak etmeyin :cursing:

üstad bir makale hazırlıyorum,bittiğinde serbest kürsüden okursunuz inşallah,bu iş para mevzusu değil,3 aşamalı planın ikinci aşaması

sırada ne mi var?

Tabiii ki Suriye ile savaş !!!

ama önce bedelli fettoşcular bi yırtsın silah tutmaktan

yine fakirin çocuğu şehit olur merak etmeyin :cursing:

Doğru diyosun ben hiç görmedim villadan şehit çıktığını nedense ?

Bende hic zannetmiyorum yardım fonu icin toplanacagını. gercekten böyle bi hayır yaparlarsa da eminim ki sadece asker ailelerine gider. polis sehidiyle asker sehidini ayrı tutan bi memlekette yasıyoruz. ve ben sehid evladı olarak gelecekse böyle bi para kesinlikle kabul etmiycem. bunların işledigi hayırın aarkasından da bi arı kovanı cıkartırlar. secimden önce de aramıslardı vekillerimizle sizleri ziyaret etmek istiyoruz diye. niye secime kadar arayıp sormadınız da secimden önce diyerek kapatmıstım telefonu. bnlardan gelecek hayır ALLAH tan gelsin.

ayıp ayıp.para için daha neyimizi satacağız bakalım

Bu bedelli olayına...20 yaşındaki bir delikanlının tevessül edeceğini düşünmek bile istemiyorum...lakin bu olay biraz buna yol yapacak gibi....sonuçta
Ve benim merak ettiğim bu bedelli için müraacat eden olacakmı cidden..!!!

Degazor Abim Söylemişti Bi Konuda "Fettoşçuları Silahdan Düşürmek İçin" Çıkardılar Yasayı. Bana Da Mantıklı Gelmedi Değil. Yoksa Seçim Öncesi Referanduma Götürürüm Diyen Biri Neden Şimdi Kafasına Göre Çıkarttı Yasayı.

Geri