Bedelli Askerlik İçin Klip Yaptılar

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Bedelli Askerlik İçin Klip Yaptılar

Bedelli askerlik bekleyenler, seslerini duyurmak için bu kez bir reklam filminden esinlendi.

Atatürk'ün konuşmasının da yer aldığı bedellilerin klibi, internette tıklanma rekorları kırıyor. Bedelli askerlik uygulamasının yeniden uygulamaya konulmasını isteyenler, her geçen gün yeni bir yöntemle seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Bedelli bekleyenlerin yöntemi bu kez popüler reklamlardan birisi ile seslenmek oldu.

Bedelli bekleyenler, Yapı Kredi'nin 'Adios' kart reklamından hareket etmiş. “Geziyos, para vermiyos” reklamının sözlerini değiştiren bedelli bekleyenler, “bedelli bekliyos” dediler.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

barışta bedelli , savaşta temelli . şu andapkk ile savaştayız. demekki temelli olacak . askerlikten kaçan acizler kadar zavallı insan yoktur. ayrıca diğer anadolu çocuklarının hakkını yiyorlar . okadar genç gitsin ayağını bacağını kolunu kaybetsin çoğuda şehit düşsün , bedelliler ise bir ay " askerlik " yapıp gelsin . yoq yaa . şimdi sorulsa bedelli askerlik isteyenlerden türk bulamazsınız. söze gelince vatan millet sakarya. icraata gelince kaçılır . yazık atatürk ülkeyi bunlara emanet etmişse vay bu vatanın haline . genel kurmay bas bas bağırıyor ." askere ihtiyacımız var pkk ile savaştayız " diye . bu savaşa gitmeyen . büyük savaş çıkarsa " parasıyla " avrupaya kaçar . para çok ya . neymiş işte "üniverste okuyoruz" . kardeşim üniversite okuma diyen yok zaten. iki tane abim üniverste okudu biri 6 yıl tıp diğeri 5 yıl tarih . tıpı bitiren 2 yıl önce geldi . tarihi bitirende şu an askerde . hemde doğu beyazıtta . demekki üniverste bahane .

daha çok beklersiniz belli askerliği her vatan evladı gibi gideceksiniz adam gibi.......şehit olan askerlerimizin ne suçu vardı onlar 15 ay adam gibi askerlik yapmaya gitmişlerdi......vatan borcu konusunda zengin de fakir de eşittir ve bu borç parayla ödenmez......

vatan görevinden yırtmak için bedel ödemeyi düşünenler ....!!!

sizlerin bu vatanda rahat yaşamanız için bedel olarak canını veren şehitlerimizden utanın.yazıklar olsun size

birileri canı pahasına o sınırda beklerken birisininde parası var diye ona ayrı imkan sunan devlet yetkililerinede yazıklar olsun .

Bundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?
Bırakın bu garip yorumları.

bu konuda verecek cevap nasıl buluyorsunuz anlamıyorum . üstüne birde soru soruluyor . sanki 15 ay askerlik yapanlar suçluymuş gibi. kardeşim aminim çünkü hiç bir türk askerden kaçmaz . üniversteyi onu bunu bahane edip yemeyin bizi . paşa paşa askerliklerini yapıp gelsinler . bu kadar 15 ay askere gidenlerden bir farkları yok

vatan görevinden yırtmak için bedel ödemeyi düşünenler ....!!!

sizlerin bu vatanda rahat yaşamanız için bedel olarak canını veren şehitlerimizden utanın.yazıklar olsun size

birileri canı pahasına o sınırda beklerken birisininde parası var diye ona ayrı imkan sunan devlet yetkililerinede yazıklar olsun .

hay azğzına sağlık şerefsizim tam kitabın ortasından konuştun çok haklısın valla....

ben bedelli askerlige karşıyım şimdi parası olanın 28 gün boyunca yatacak parası olmayanında 460 gün boyunca dagda bayırda dolaşacak ben paşalar gibi 550 gün yaptım geldim çok şükür.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Askerliğin bedeli olmaz , Parayla şehitlikte olmaz.

bu konuda verecek cevap nasıl buluyorsunuz anlamıyorum . üstüne birde soru soruluyor . sanki 15 ay askerlik yapanlar suçluymuş gibi. kardeşim aminim çünkü hiç bir türk askerden kaçmaz . üniversteyi onu bunu bahane edip yemeyin bizi . paşa paşa askerliklerini yapıp gelsinler . bu kadar 15 ay askere gidenlerden bir farkları yok

Kimse suçlu değil ilk önce bunu bilmek lazım.
Şimdi askerlik 12 aya indirilse 18 veya 15 ay ayapanlar eneyi yerine mi konmuş olacak.
Ayrıca Türkiye' de askere sadece türkler mi gidiyor ki askerden kaçanları türk olmamakla suçluyorsun?
1 milyondan fazla bakaya kaçağı var senin mantığına göre bunların hiç biri türk değil o zaman öyle mi?

millet tekrar çağırılsa bi daha giderim mantıgıyla hareket edıor onlar daha bekelsin bedelliyi cok ufak bir ayrıntı gibi duruyor ama vatana saygıyı ölçmek mümkün bunların mantıgıyla 1800 lere gidelim o zmanlar gayrimuslumler bedelli yapıormuş şimdiki de o hesap ne farkı var
vatan için ne olursa olsun.... bayanları da alsınlar ben de giderim..

Geri