Bekar ama 400 çocuğu var

icemen

New member
Reaction score
0
400-cocugu-var-ama-bekar.jpg

Okul masrfalarını çıkarmak için üniversite yıllarında sperm bankasına bağışta bulunmaya başlayan Kirk Maxey'in 400 tane çocuğunun olduğu sanılıyor.
ABD’nin en çok satan dergilerinden Newsweek, dünyanın en aktif sperm bağışçısını ortaya çıkardı. Michigan’da yaşayan Kirk Maxey, tıp okurken paraya ihtiyacı olduğundan, hemşire eski eşinin de tavsiyesiyle, haftada iki kez sperm bankasına bağışta bulundu. 1980-1994 arasında dünyadaki en aktif sperm bağışçısıydı. Sperm kalitesi sayesinde her bağış için 20 dolar aldı. 2007’ye kadar kurduğu ilaç şirketinin başında olan bekar Maxey, Kişisel Gen Projesi aracılığıyla gen haritasını kamuya açtı. Ancak hayatı kendisini bulan iki genç kızın ziyaretiyle tamamen değişti. 21 ve 18 yaşlarındaki Ashley ve Caitlyn, onun spermleriyle doğmuşlardı ve biyolojik babalarını bulmaya gelmişlerdi. Uzmanlara göre, Maxey’in dünyanın dört bir yanında en az 400 çocuğu olabilir. Maxey uzmanlarla ve sperm bankasındaki doktorlarla da görüştü ancak yasalar izin vermediği için kimseye ulaşamadı. Şimdi şirketi üzerinden, çocuklarına çağrı yapıyor ve bir grup kurmak istediğini söylüyor.

KAYNAK

Ekli dosyalar

• 400-cocugu-var-ama-bekar.jpg
    400-cocugu-var-ama-bekar.jpg
    15.7 KB · Görüntüleme: 42,313
tahmin etmiştim bu işi yaptıgını

Böyle Yapmaktansa,
Git Yetimhaneden Bir Çocuk Al Daha İyi.

400!!!! yuh!, ben bir sInIrlama var diye biliyordum, demekki eskiden yokmus

Adamın geni çok iyi olunca en az 400 olmuş :)
Bu haberden sonra geni reklam oldu, 1000 e dayanır artık :)
195 boyunda sarışınım benim genimde para eder mi acaba :p

Adamın geni çok iyi olunca en az 400 olmuş :)
Bu haberden sonra geni reklam oldu, 1000 e dayanır artık :)
195 boyunda sarışınım benim genimde para eder mi acaba :p

Dayı Burası Türkiye Kıyamet Kopar Valla,
Sen Biran Önce Nüfusu Az Olan Ülkere Travel'e Başla :)

Geri