.:.beklenen Site Geldi.:.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hacı girişteki pass olayını kaldır bence. gelen önce içeriği bir görsün, katılmak isterse üye olsun. başlık için güzel bir slogan bulmak lazım sana... şayet "Senin önerilerini sallarım" dersen, senin için biraz kafa patlatabilirim.
hayırlı olsun.

siteyi açamadım...

eyi eyi ... manyak süper olmuş ama sanki forumtr'yi anımsatıyor.. isminde değişiklik yapılabilir.skinlerde de biraz oynama yapılabilişr... gerisi iyi..

ghost_laz' Alıntı:
eyi eyi ... manyak süper olmuş ama sanki forumtr'yi anımsatıyor.. isminde değişiklik yapılabilir.skinlerde de biraz oynama yapılabilişr... gerisi iyi..

YORUMUN ICIN TESEKKURLER DOSTUM ASLINDA BEN PEK BENZETEMIYORUM AMA BENZETENLER OLUYOR :)
ISMINDE DEGISIKLIGI SU ANDA DUSUNMUYORUZ KARDESIM AMA YAPILABILIR
TEKRAR TESEKKUR EDERIM YORUMUN ICIN

ghost dostun sana şimdiye kadar 31 kere teşekkür edilmiş :) seni bu bela rakamdan kurtarmak için bir teşekkür yolladım. Bu kıyağımı unutma kardeş :)

gkartal' Alıntı:
ghost dostun sana şimdiye kadar 31 kere teşekkür edilmiş :) seni bu bela rakamdan kurtarmak için bir teşekkür yolladım. Bu kıyağımı unutma kardeş :)

konuyla olan ilgiyi cozemed1m :eek:

bok gibi site olmuş lan.girmeyin bu siteye:Dkardeşim çok güzel siten var ama bence de skinlerde biraz oynama yap.sitede sayfanın aşşasına yada yukarısına doğru çıkarken hafiften takılarak çıkıo sanki.onu ayarlarsan çok daha ii olur

k€sk!n' Alıntı:
HÖÖÖNNKKKK DOSTUM VALLA SITE COK IYI CALISIYOR ANLAYAMADIM MAALESEF NASIL BIR SORUN OLDUGUNU TEKRAR DENE ISTERSEN :eek:
Site açıldı problem internet cafedeymiş... ;)
Yakında üye olurum inşallah :)
BELKİ :)

site ismi güzel olmuş akılda kalıcı bir isim seçmişsin umarım istediğin hit ve paylaşımı alırsın
eksikleride zamanla giderirsinn merak etmee

Eeee kullanıcı adımı kabul etmedi :p

bim_28' Alıntı:
Site açıldı problem internet cafedeymiş... ;)
Yakında üye olurum inşallah :)
BELKİ :)

HAHAHA TABI KARDESIM NE ZAMAN ISTERSEN SENIDE BEKLERIZ ;)

ruzgar' Alıntı:
site ismi güzel olmuş akılda kalıcı bir isim seçmişsin umarım istediğin hit ve paylaşımı alırsın
eksikleride zamanla giderirsinn merak etmee

KARDESIM TESEKKUR EDERIM INSALLAH ZAMANLA EKSIKLIKLER GIDERILECEK
SU ANDAKI EN BUYUK EKSIKLIK MODERATOR EKSIKLIGI :( ONUDA COZDUGUMUZ ZAMAN ISTEKLERIMIZE DAHADA COK YAKLASACAGIZ...

referansa seni yazdım bak ne oldu

Üyelik işlemi esnasında oluşan hatalar.:
The username you entered as your referrer could not be located.
Düzeldi galiba
Üye Sayısı: 522
Konular: 1,276
Top Poster: My-KESKIN (680)

En yeni üye bim_28 FoRuMuMuZa Hoşgeldiniz

bim_28' Alıntı:
referansa seni yazdım bak ne oldu

Üyelik işlemi esnasında oluşan hatalar.:
The username you entered as your referrer could not be located.
Düzeldi galiba
Üye Sayısı: 522
Konular: 1,276
Top Poster: My-KESKIN (680)

En yeni üye bim_28 FoRuMuMuZa Hoşgeldiniz

REFERANS SIRASINDA CIKAN SORUNU SOYLEYIM SANA
OYLE BI ISIM YOK DIYOR SITEDEKI ISMIMI TAM ANLAMI ILE YAZDIYSAN EGER YANI
"My-KESKIN" OLARAK YAZIPTA HATA CIKTIYSA TEKRAR AYARLARINA BAKIYIM DEGISMISMI DIYE
AYRICA SENIDE GORMEK SEVINDIRICI ;)

arkadaslar Flood Olarak Algilamayin Ama Site Ile Ilgili Cok Onemli Bir Aciklama Yapacagim... Sitedeki Linklerin Yenilenmesi Sebebi Ile Siteyi Yeniden Kurmus Bulunmaktayiz. Yani Siteye Girdiginiz Zaman Yeniden Uye Olunmasi Gerekiyor.. Uyeliginizin Silindigini Dusunmeyiniz..

İyide link kırık gibime geldi acaba doğrumu site adresi dostum!

olm açılmıyo bu a.q. bulunamıyo diyo:D

olm naptiniz siz kac yilin konusu bu :D yil oldu nerdeyse
arkadaslar konu cok eski oldugu icin kapatilsin :D boyle bir site uzun bir zaman daha olmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri