ben 9 aralık 1988 doğumluyum

ibrahimkaya396

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben 9 aralık 1988 doğumluyum ve benim burcumla ilgili herseyi bana söyleyebilirmisiniz pek anlama yükselenden felan he bide saat 03:15 gibi doğmusum

bizene len senden:D
git ara bul manyaaa bahh:D

bence hackhell'e 20 yaş veya minimum 95 IQ sınırı getirilmeli

o zaman bunamış insanlarla dolardı burası:D

allahdan bişe istedik sizden nasıl cevap verirsiniz ki anlamadım ben

siz bişe istediğinizde size bu tip cevaplarmı veriliyor acaba

Rape_me' Alıntı:
bizene len senden:D
git ara bul manyaaa bahh:D
forum paylaşım yeridr eger paylaşamıyosan çeneni kapa

qpower yardım isteyen birine yardım etmeyenin IQ seviyesinden ben şüphe ederim :)

buyur arkadaşım bunları buldum umarım yardımcı olur

yükselen burcun akrep

YÜKSELEN AKREP BURCUNUN VERDİĞİ KİŞİLİK

Burçlar kuşağının en sabit fikirli ve kararlı tiplerindendir. Sabır ve kararlılık onların en belirgin özellikleridir. Çevrenizde kiler şaşkın ve çaresiz olduğu zaman onlar; kaya gibi sağlam ve soğuk kanlıdırlar. Kendilerini tanımak için yaklaşıldığında içlerine kapanır; ser verir sır vermezler. Kuşkucu ve kuruntuludurlar. Her konuyu bir anda kavramak ve gereken cevapları anında vermek onlar için hiç de zor değildir. Gizli konuları araştırmaya bayılırlar. Kadın olsun erkek olsun ortak yönleri bilimsel araştırmalara yakın ilgi duymalarıdır. Pratik ve gerçekçi çalışmalara yatkındırlar. Bu yüzden müteahhit ya da iş adamı olabilirler.

Genellikle kısa boylu ve sağlam yapıları vardır. Bünyeleri de sağlamdır. Bir olayın öncesini ve sonrasını aynı açıklıkla görebilmeleri şaşırtıcı özelliklerinden biridir. Belli bir konuda uzmanlaşıp derinleşmeye yatkındırlar.

Her şeyden önce paranın gerektiğine inanırlar. Bunu elde etmek içinde sonsuz bir irade ve sabırla çalışırlar. Parasal kazancın toplum içinde onlara iyi bir yer kazandırdığını bilirler. Genellikle mesleklerinin geliri ile geçimlerini sağlarlar.

Az konuşurlar. Onlar için konuşmak zaman öldürmek için boş laflar etmek değildir. Gerçekten önemli olduğuna inandıkları konularda söz söylerler. Konuşmalarının gizli bir nedeni vardır. Daha çok başkalarını konuşturup onları dinler ve incelerler. Oysa kendi konuşmaları kontrollü ve ölçülüdür.

Evlerinde başka bir insan oluverirler. Canlı, neşeli ve yenilikçi. Arkadaşlarına gitmekten çok , onları kendi evlerinden ağırlamaktan haz duyarlar.

Aşk yaşamlarında gizlilik içinde yürür konularda hoş olmayan dedikodulara neden olabilirler. İçlerinde yanan haz alevini gizlemeye çalışmalarına karşın , hoş olmayan durumlara neden olabilirler. Sevdikleri için düşünmeden hizmet edebilecek bir öz verileri vardır. Mistik konulara ilgileri dikkat çekicidir.

İçlerinde yoğunlaşmış enerjilerini rahat ve mutlu yaşanabilecek bir dünya elde etmek için harcarlar. Mesleklerinin güç oluşu onları yıldırmaz. Tıp ve bilimsel konular ilgilerini çeker. Olağan işlerden çok önemli konularda kişisel girişimlerde bulunmaktan zevk alırlar.

Evlenecekleri kişiyi seçme konusunda son derece çekingen davranırlar. Bir eşte bulunması gereken özelliklerinin neler olduğunu çok iyi belirlemişlerdir. Bu modele uygun bir eş bulmadan evlenmezler. Yanılmaktan, yanlış bir iş yapmaktan çok çekinirler. Evlilik konusunda geri kafalı oldukları bile söylenebilir. Kıskançlık ve kuşku içlerini kemirir. Kendilerine servet sağlayacak bir eş seçmeyi düşünürler.

Ölüm, öldükten sonra yaşamak ve yeniden doğuş konularında derin bilgileri vardır. Bu üç şeyin gerçek olduğunu gösterecek araştırma ve incelemeler yaparlar. Ruhlarla ilgili konularda kitap yazar ve konferanslar verirler.

Cinsellik yaşamlarında önemli bir yer tutar; fakat istediklerini akıllıca yerine getirmesinde bilirler. Her gittikleri ülkede evindeymiş gibi davranan , gezmeyi seven kişilerdir. Güçlü ve ünlü bir kişi olma istekleri fazlacadır. Yetenekleri böyle biri olma konusunda onlara yardım eder. Başkalarına danışmadan ve karışılmadan çalışmak hoşlarına gider.

Uzun dönem için planlanmış bir amaca doğru adım adım yürürler. Hiçbir güç onları bu görüşlerinden alı koyamaz. Bu yolda bütün enerjilerini, dahası yaşamlarını bile verebilirler.

qpower' Alıntı:
bence hackhell'e 20 yaş veya minimum 95 IQ sınırı getirilmeli

yaşla ne alakası var :saskin

burçlar hakkında bi fikrim yok ama bulmasa arkadaş ben bulurdum sana ;)

fare_07' Alıntı:

qpower yardım isteyen birine yardım etmeyenin IQ seviyesinden ben şüphe ederim :)

yükselen burcun akrep

Burçlar kuşağının en sabit fikirli ve kararlı tiplerindendir. Sabır ve kararlılık onların en belirgin özellikleridir. Çevrenizde kiler şaşkın ve çaresiz olduğu zaman onlar; kaya gibi sağlam ve soğuk kanlıdırlar. Kendilerini tanımak için yaklaşıldığında içlerine kapanır; ser verir sır vermezler. Kuşkucu ve kuruntuludurlar. Her konuyu bir anda kavramak ve gereken cevapları anında vermek onlar için hiç de zor değildir. Gizli konuları araştırmaya bayılırlar. Kadın olsun erkek olsun ortak yönleri bilimsel araştırmalara yakın ilgi duymalarıdır. Pratik ve gerçekçi çalışmalara yatkındırlar. Bu yüzden müteahhit ya da iş adamı olabilirler.

Genellikle kısa boylu ve sağlam yapıları vardır. Bünyeleri de sağlamdır. Bir olayın öncesini ve sonrasını aynı açıklıkla görebilmeleri şaşırtıcı özelliklerinden biridir. Belli bir konuda uzmanlaşıp derinleşmeye yatkındırlar.

Her şeyden önce paranın gerektiğine inanırlar. Bunu elde etmek içinde sonsuz bir irade ve sabırla çalışırlar. Parasal kazancın toplum içinde onlara iyi bir yer kazandırdığını bilirler. Genellikle mesleklerinin geliri ile geçimlerini sağlarlar.

Az konuşurlar. Onlar için konuşmak zaman öldürmek için boş laflar etmek değildir. Gerçekten önemli olduğuna inandıkları konularda söz söylerler. Konuşmalarının gizli bir nedeni vardır. Daha çok başkalarını konuşturup onları dinler ve incelerler. Oysa kendi konuşmaları kontrollü ve ölçülüdür.

Evlerinde başka bir insan oluverirler. Canlı, neşeli ve yenilikçi. Arkadaşlarına gitmekten çok , onları kendi evlerinden ağırlamaktan haz duyarlar.

Aşk yaşamlarında gizlilik içinde yürür konularda hoş olmayan dedikodulara neden olabilirler. İçlerinde yanan haz alevini gizlemeye çalışmalarına karşın , hoş olmayan durumlara neden olabilirler. Sevdikleri için düşünmeden hizmet edebilecek bir öz verileri vardır. Mistik konulara ilgileri dikkat çekicidir.

İçlerinde yoğunlaşmış enerjilerini rahat ve mutlu yaşanabilecek bir dünya elde etmek için harcarlar. Mesleklerinin güç oluşu onları yıldırmaz. Tıp ve bilimsel konular ilgilerini çeker. Olağan işlerden çok önemli konularda kişisel girişimlerde bulunmaktan zevk alırlar.

Evlenecekleri kişiyi seçme konusunda son derece çekingen davranırlar. Bir eşte bulunması gereken özelliklerinin neler olduğunu çok iyi belirlemişlerdir. Bu modele uygun bir eş bulmadan evlenmezler. Yanılmaktan, yanlış bir iş yapmaktan çok çekinirler. Evlilik konusunda geri kafalı oldukları bile söylenebilir. Kıskançlık ve kuşku içlerini kemirir. Kendilerine servet sağlayacak bir eş seçmeyi düşünürler.

Ölüm, öldükten sonra yaşamak ve yeniden doğuş konularında derin bilgileri vardır. Bu üç şeyin gerçek olduğunu gösterecek araştırma ve incelemeler yaparlar. Ruhlarla ilgili konularda kitap yazar ve konferanslar verirler.

Cinsellik yaşamlarında önemli bir yer tutar; fakat istediklerini akıllıca yerine getirmesinde bilirler. Her gittikleri ülkede evindeymiş gibi davranan , gezmeyi seven kişilerdir. Güçlü ve ünlü bir kişi olma istekleri fazlacadır. Yetenekleri böyle biri olma konusunda onlara yardım eder. Başkalarına danışmadan ve karışılmadan çalışmak hoşlarına gider.

Uzun dönem için planlanmış bir amaca doğru adım adım yürürler. Hiçbir güç onları bu görüşlerinden alı koyamaz. Bu yolda bütün enerjilerini, dahası yaşamlarını bile verebilirler.

işte gerçek hackhell li saol fare herkez senın gıbı olsa çok ii olur

toys_hell' Alıntı:
arkadaşlar ben 9 aralık 1988 doğumluyum ve benim burcumla ilgili herseyi bana söyleyebilirmisiniz pek anlama yükselenden felan he bide saat 03:15 gibi doğmusum

Bak Jnm Bu Senin Burcunun Özellikleri (Yay Burcu)

Anahtar kelime: Aramak

Şifre: Zihnimin ve dünyanın ufuklarını keşfetmeli ve genişletmeliyim.

İlke: Keşif Olumlu uygulama: Bilgelik Olumsuz uygulama: Yanılsama

Özellikleri: akıl, anlayış, felsefe, ileri görüş, metafizik, etik, idealist, hayalperest, ahlaklı, açık fikirli, iyimser, umutlu, kaygısız, neşeli, açık yürekli, cömert, yardımsever, insancıl, merhametli, hoşgörülü, gerçeği arayan, kaşif, maceracı, gezgin, açıksözlü, doğrucu, atletik, hayvanları seven, özgürlüğüne düşkün, ukala, kendini beğenmiş, kafası bulutların üzerinde, ayakları yere basmayan, dikkafalı, dogmatik, gerçekçi olmayan, üşengeç, abartılı, beleşçi, dağılmış, dağınık, sorumsuz, umursamaz, yerinde duramayan, kumarbaz.

Yay ateş elementidir ve değişken nitelik taşır. Burcunun yöneticisi şans ve bolluk gezegeni Jüpiter'dir. Yay insanı enerjisi, canlılığı ve koşullara uyabilme özellikleri ile başarılı olur. Jüpiter'in verdiği şans da buna eklenince hayatta pek çok istediğini elde edebilir ama her şeyden çabuk bıkma huyundan vazgeçip kendini disiplin altına sokması gerekir yoksa yeteneklerini boşa harcayabilir. Değişikliğe ihtiyacı olduğundan aynı anda birkaç konu ile birden ilgilenir ve aynı işe bağlı kalmayı sevmez. Bu yüzden bilgisini derinleştirmeden, yüzeyde kalan biri olma tehlikesi vardır.

Yay burcu bilmediği şeyleri araştırmaya ve keşfetmeye meraklıdır. Felsefe, ruhsal dünya ve metafizik üzerine kafa patlatır. Parlak bir zekaya sahiptir. Yeni kültürler, yeni insanlar, yeni ülkeler tanımak ister. Farklı kültürlerle ilgilenir. Ateş elementi özelliğini macera ve keşif arzusuyla ortaya koyar. Nereye olursa olsun seyahat etmeyi ve gezmeyi sever. Onun için önemli olan yolculuğun kendisidir. Yolculuklar onun göçebe ruhuna iyi gelir, buna ihtiyacı vardır.

Fiziksel olarak seyahate çıkamıyorsa mutlaka zihnini geliştirmesi gerekir. Seminerlere, kurslara gider ya da üniversiteye geri dönmek ister. Geçmişin ve bu anın günlük olaylarının altında yatan ahlaki ve manevi değerleri inceler. Ateş elementinin verdiği enerji ile araştırır, keşfeder, varsayımlar üzerine kafa yorar ve tartışmalar yaratır. Bilgileri toplar, korur, sentez yapar ve dağıtır; bu yüzden de biraz filozoftur. İyi bir konuşmacıdır. Açık oturumları, panelleri, basın toplantılarını seyretmekten zevk alır. Ufukları geniştir ve büyük işler ve olaylarla ilgilendiğinden ayrıntılar üzerinde durmaz. Yay biraz da sabırsızdır, onun için önemli olayların ayrıntılarından sıkılır.

Yay insanı, içtenliği ve iyimser bakış açısı ile tanınır. Cömert, neşeli ve zekidir. Bu özellikleri ile toplumda aranılan ve beğenilen bir tiptir. Başkalarının özgürlüğüne saygı duyması ve iyi niyeti ile toplumda kendisine iyi bir yer yapar. Sıcak ve çabuk heyecanlanan bir yapısı olmasına rağmen içinde kötülük yoktur. Kin tutmaz ve bağışlayıcıdır.

Açıksözlü, dürüst Yay tüm iyi niyetine rağmen patavatsız konuşmaları ile insanları yaralayabilir. Sportif bir yapısı vardır. Bütün açık hava sporlarından özellikle binicilikten hoşlanabilir. Hayvanlarla arası iyidir ve çok merhametlidir. Kapalı yerlerde sıkılır; doğada, açık ve geniş alanlarda bulunmaktan büyük mutluluk duyar.

Yay insanı özgürlüğüne çok düşkündür. Ateş elementi olduğu için coşkuludur ama özgürlüğünü kaybetmekten korktuğu için sevdiği zaman bile kolay kolay bağlanmaz. Kısıtlanmaktan ödü kopar. Kıskanç ve sahiplenici insanlar klostrofobi etkisi yaratabilir; nereye kaçacağını şaşırır. Ancak beğendiği ve kendisini kısıtlamayacağına inandığı birine bağlanabilir. Kendisi gibi kültürlü ve akıllı bir eş arar.

Buda Yükselen Burcunun Özellikleri (Akrep Burcu)

Anahtar kelime: Dönüşüm yaratmak

Şifre: Derin ilişkiler yoluyla dönüşüm yaratmalıyım.

İlke: Ölüm ve yeniden doğuş Olumlu uygulama: Yenilenme Olumsuz uygulama: Gücün kötüye kullanılması

Özellikleri : Yenilenme ve dönüşüm gücü, metamorfoz, şifa, derine inen, araştıran, keskin, erotik, seksi, çekici, güçlü, karmaşık, duygusal, gizemli, ketum, derin, önsezili, yıkıcı, zalim, şiddete meyilli, iğneleyici, saplantılı, sabit fikirli, aşırıya kaçan, şehvetli, tutkulu, kıskanç, sahiplenici, küsen, intikamcı, kinci, acımasız, hilekar, güvenilmez, paranoyak, kuşkucu, duygularını bastıran.

Akrep su elementi ve sabit niteliktir. Su elementi olduğu için çok duygusaldır ancak derin duygularını kontrol altına almaya ve gizlemeye çalışır. Sabit nitelik taşıdığı için de inatçıdır ve yaptığından asla vazgeçmez; onun fikrini değiştirmeniz nerede ise imkansızdır. Yine bu aynı özelliğinden dolayı sevdiklerine çok bağlıdır.

Kontrol etme arzusu yüzünden kıskanç ve sahiplenici olabilir. Kıskançlık Akrep insanının elinde olmayan bir duygudur. Güçlü, yoğun duygulara sahiptir ve tutkularından dolayı çok büyüleyici olabilir. Akrep burcunu delici bakışlarından hemen tanıyabilirsiniz; bakışları doğrudan insanın içine işler. Yaşama gücü kadar fiziksel gücü de kuvvetlidir. Akrep insanının içinde büyük bir enerji kaynağı olduğunu hissedebilirsiniz.

Hiçbir derdi yokmuş gibi sakin dursa da, aslında içinde fırtınalar kopar. Gizemli bir yapısı vardır ve kendisi hakkında ipucu vermez. Zodyak'ın en ketum burcudur. Oldukça ince düşüncelidir ve aslında çok şüpheci olmasına rağmen bu duygularını da belli etmez. Tam onu tanıdığınızı sandığınız bir anda, henüz hiçbir şey bilmediğinizi anlamanıza neden olacak bir davranışta bulunabilir. Onunla kırk yıldır evli olsanız bile, sadece onun görmenize izin verdiği yanlarını görebilirsiniz. Her zaman kendisine sakladığı, sizin asla göremeyeceğiniz ve dokunamayacağınız bazı şeyler olacaktır.

Akrep insanı hakkında emin olacağınız tek şey onun sevdiği şeyleri tam sevdiği, sevmediklerini ise hiç sevmediğidir. Sevgisi de nefreti de aşırıya kaçabilir. Onun için her şey ya siyah, ya da beyazdır. Ortası yoktur. İlkesi, ya hep ya da hiçtir. Akrep insanı iyiyken çok iyi, kötüyken korkunç olabilir. Onu sevebilirsiniz ya da ondan nefret edebilirsiniz, ama ona karşı asla kayıtsız kalamazsınız. Her zaman uç noktalarda dolaşır, hiçbir şeyi yarım bırakmaz tam yaşar. Her an patlamaya hazır bir yanardağ gibidir. Zaman zaman her şeyi yıkıp sıfırdan başlayabilir. Tipik bir Akrep burcunun yaşamında üç bölüm olduğu söylenir. En önemli özelliği kendi içinde ve başkalarında dönüşüm yaratma ve yeniden başlama gücüne sahip olmasıdır.

Akrep burcu cinsellik, ölüm ve yenilenme burcudur. Cinsellik yaşamının bir parçasıdır. Oldukça ihtiraslıdır ve sadece aşkta değil her konuda tutkuludur. Duyguları güçlü ve derindir ancak cinsel yaşamı doyurucu değilse bu açığı kapatmakta zorlanır ve arayış içine girer. Gerçekten severse ömür boyu bağlanabilir. Sevdiği insanın çok dürüst olması gerekir. Karşısındakine güvenebileceğinden gerçekten emin olduktan sonra onu bütün kalbi ile sever ama en küçük bir hata bile onu çileden çıkarabilir. Üzüleceğini ve pişman olacağını bile bile sevdiğini yaralayabilir.

Akrep duygularında yanılmaz. İçine doğanlar genellikle doğrudur. Sezgileri çok güçlüdür; sadece gözle görüneni değil, yüzeyin altındaki gerçekleri de hissederek bulmaya çalışır. Kafası çok çalışır, olayları en küçük detaylarına kadar inceler ve sezgisini de işin içine katarak en doğru kararları verir. Onu kandırmak zordur.

Yardımcı Olabildiysem Ne MUtlu Bana...

:aşk :aşk :aşk :aşk :aşk :aşk :aşk :aşk :aşk

Emİnİm DÜnya Da Bu Tarİhte DoĞan 100lerce İnsan Vardir
Hepsİ Ayni Özellİklere Mİ Sahİp Yanİ
Anlamsiz
Mantiksiz

fare_07' Alıntı:

yükselen burcun akrep

yardım etmekle iq arasında bağ kuranında zekasından ben şüphe ederim güzel kardeşim.

pardon arkadaşım haklısın düzeltiyorum

insanlığından şüphelenerim hackhella minumun 20 95 ıq seviyesi ve insan olma özelliği daha hoş sanki dimi.....

Geri