beN bu sebebten doLayı

Gєηco

Altın Üye
Reaction score
0
ewt arKAdaşLar seçim yakLaşıyor.. heRkes yapacağı şeyLerede söz veriyor yapamayacağı şeyLerede şimdi hh ne için hangi partiye oy veriyor.. hepimizin bir parti sempatisi vaRdır mutLaka..

şimdi konumuz gayet açıK..

ben şu sebebten dolayı bu seçim bu partiye oy veRicem...

heRKes görüŞünü yazaRsa seViniRim..

ilk ben yazıyım.aslında soyumuz sopumuz hep mhpli bende öyleydim.ama tayyip erdoğanla tek başına baş edemez diye devlet bahçeliye destek olsun diye cem cengiz uzana vercem.artık bıktık çamur atılmasından.adamın ailesinin yanlışlarının ona yüklenmesi pek hoşuma gitmiyo.o türkiyeye bir sürü yatırım yaptı.fabrikalardan tutunda baraja kadar.boş bir adam değil bence.GP ye vercem ki meclise girsin.valla aile bilmiyo ona verceğimi.çünkü kayın peder ilçe başkanı mhpnin napalım.onlara oy çok zaten meclise kesin gircekler.ben cem beye vercem oyumu.ohhh çatlasınlar..:durdurun :clap :clap :clap :clap

Diğer partilerin vaatlerine inanmadığım ve biraz milletimi vatanımı bayrağımı sevdiğim ve birazda inancım olduğu için mhp'ye vericem.

uzun laf kalabalıgı yapmayacagım, istikrarın devamı için AKP yle devam diyorum

Ülkenin daha fazla satılmaması,Şehitlerimizin ve ailelerinin gereken değeri alması Laik ve Demokrat Cumhuriyetçi bir Türkiye için tabiki CHP'ye.

TABİKİ MHP!!!

ermeniler,rumlar,ABD,AB,pkk ve işbirlikçileri,barzani,apo şerefsizi,AKP KALSIN İSTİKRAR KALSIN DİYENLER OLDUĞU İÇİN İNADINA AKP DİYENLER OLDUĞU İÇİN BENİM OYUM MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

NEMUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!
:clap

AKP

KesinLikLe Siyasi Bir Qörüşüm yOk Ama
Ülkenin Yakaladıgı bu İstikrarın devamı Ve Girdigi zor zamanlarda sergiledigi sogukkanlı tutumundan dolayı......

Genco Sen AKP'li olduğun için MHP'ye vericem :D :D :D

Milliyetçi bir Türkiye için MHP :)

Hersey Türk e göre TÜrk tarafından olduğu için...

ALIEN_07' Alıntı:
Genco Sen AKP'li olduğun için MHP'ye vericem :D :D :D

Milliyetçi bir Türkiye için MHP :)

Allah korusun.. : ) şaka bir yana akp uzak oLsun bana..

oy kuLLananLarada saygım sonsuz tabi

genco oy kullancak yaŞa gelmedi daha abisi ne akp si...

sol goruşluyum, secime kendi adamlarından olusan bir listeyle giren, yıllardır alevi halkının tabanını listesine hiçbir alevi aday koymayarak alevileri hiçe sayan ve tabanını yıkmaya calısan ayrıca listeyi sag kadrolarla dolduran, tsk uzerinden siyaset yapan, mhp yle koalisyona hazırlanan, abd yle yakın işbirligine onem veren faşist deniz baykal'ın chp si yerine oyumu tkp'ye vericem...

facetoface' Alıntı:
sol goruşluyum, secime kendi adamlarından olusan bir listeyle giren, yıllardır alevi halkının tabanını listesine hiçbir alevi aday koymayarak alevileri hiçe sayan ve tabanını yıkmaya calısan ayrıca listeyi sag kadrolarla dolduran, tsk uzerinden siyaset yapan, mhp yle koalisyona hazırlanan, abd yle yakın işbirligine onem veren faşist deniz baykal'ın chp si yerine oyumu tkp'ye vericem...
kutluyorum...
Liberal Demokrat Parti ye vericek gibiyim :p:):) :clap

Yine Oy Kullanamıyorum ...

Marifet oy vermek değil onu herkes veriyor önemli olan oyu boşa vermemek ...
Durmak yok ,Yola devam ... :)

İdeolojik bir görüş icin deil ama alternatifi olmadıgı için ak partiye verecegim oyumu
Dİer bütün partilerin zamanında ne hale getirdigini gördük bi gecede dolar mark 2 ye katlar döviz üzerine borclanan iş adami batar
Bi gecede içi boşaltılan bankalar hortumlanan finans kurumlari
Geriye bi uzan kalıyor bu alana hiç girmemiş onuda imar bankasından cok iyi hatırlıyoruz =)

HAyrılısı ne ise o olsun

Bu Milletin Asırlardır sürdürdüğü Onurlu yaşamına devam edebilmesi için.

MHP

60. Hükümet Milliyetçi Hareket

Geri