ben deldimmmmmmm :

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hos buldukk eii o zmn ben hep burlardayımmm :p

önemli olan hoş gelmek değil boş gelmemek yani paylaşımlarla kalıcı olmak ;)

hoş geldin ii vakit geçirmen dileğiyle ;)

merakk etmeyınn bos gelmedımm cenem kadarr bilegımde kuvvetlıdırrr :p saollun sızedeee

hahah sen ne şeker şeysin öle yaww :D inşallah kalıcı olursun çok sevdik seni elifsu ujjjjj geldun tekrardan

hoş geldin aramıza umarım dedin kadar varsındır=)
not: kanka ahaahh çok guldum sana (majeste) :D

MAJESTE' Alıntı:
hahah sen ne şeker şeysin öle yaww :D inşallah kalıcı olursun çok sevdik seni elifsu ujjjjj geldun tekrardan
ben oleyımdırrr tabe sevıncenn inşş sevdım bende burayyııı ujjjj bulduk :cool:

poli zmnla görcezz fallaa bende güldüm kankanaa baya sıcakk sevimlii bıseyye benzıyoo :D

elif sevimli oldumu söler de sende iki mesaj arda arda yazmasan bide forum kurallarını okursan seni deha çok sevicem :D

1 Msj nı editleyerek silermisin çok teşk ederim flood yapmak yani bir mesajına cevap gelmeden ard arda iki msj yazmak yasak forumda

hoşgeldın bacım :D

tmmm okuruzzz daaa ben kurallara uymayıı pek sefmıomm neyse artık senın gül hatrın ıcınn onuda yaparızzzz :D

eLifSu' Alıntı:
tmmm okuruzzz daaa ben kurallara uymayıı pek sefmıomm neyse artık senın gül hatrın ıcınn onuda yaparızzzz :D

ii hadi benim gül hatrım için oku yok hani şuda var burda kurallara uymayanın gül hatrına bakmıolar da :D bi hatırlatım dedim ama seni sevdik seninde kurallarımıza uyarak aramızda olucanı biliyorum ilgine de teşk ederim şekey şey:goz:

KaRma' Alıntı:
Ho$geLdin aramıza.. ßen kimseye ßöyLe ho$geLdin demem değerini ßiL :p
hos buldukk bılırımm tmm :p yaa ama olmuyokıı arada flood yaparımm kızmaa abii olarmıı :D:goz:

hackhell e hemen ısınmışsın :) hoşgeldin..

ailemize hoş katıldın :)
umarım begenirsin iyi forumlar :goz:

hoş geldin....

hoş buldukkkk ben oleyımdırr sıcakk kanlıyımdırrr :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri