Ben Devlete Değil, Bozuk Düzene Karşıyım...

anayutr demir aglarla örülmeden önce çöken , yoksullaşmış bitik haldeki osmanlının orduları ve halkı balkan savaşı ve 1.dünya savaşını en ağır şartlarda geçirmiştir o savaşta olan diğer devletlerle kıyaslayınca anladın mı bunu? o duruma ragmen demir yolu sistemi kurulmuştur.

"Cumhuriyet devrimlerinde de dışardan taklit sistemler uygulanmıştır. Türkiye Fransız hukuk sistemini medeni kanunu uygulamış. Bunlar yanlışmıdır ? Evet yanlışmıştır."

Türkiye o küstahca taklit dedigin sistemle osmanlının küllerinden ve borclarından yeniden dogmus, osmanlının borclarını kapamış ,milletler cemiyetine dışarıdan davet edilen ve hatta davet edilmesi için milletler cemiyetinin kendi kurallarını degistirmek zorunda kaldıgı tek ülke olmuş, cok buyuk savaşlardan sonra inanılmaz gelişme gostermiş ve Türkiye cumhuriyeti tarihindeki en büyük büyüme oranını yine o senin begenmedigin taklit dedigin sistem tıkır tıkır işlerken yaşamıştır bunu da anladın mı?

kimsenin düşmanı degiliz demişsin de yazdıklarınla düşmanlıgını iyice acıga cıkarmıssın, sen ve senin gibiler Türkiye'nin cumhuriyet olmasını kaldıramayan bu baglamda da Atatürke kin duyan insanlarsınız ki sen de yazında bunu demişsin zaten :

"Cumhuriyet devrimlerinde de dışardan taklit sistemler uygulanmıştır. Türkiye Fransız hukuk sistemini medeni kanunu uygulamış. Bunlar yanlışmıdır ? Evet yanlışmıştır."

burda zaten Atatürkün getirdigi cumhuriyet devrimlerine taklit ve yanlış diyerek içini dökmüşsün.

cumhuriyeti ve Atatürkün ilkelerini kaldıramayanlar arabistana,irana gidebilirler onları tutan yok çünkü burası Atatürkün ve onurlu Türk milletinin kurdugu Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bunu aklınızdan cıkarmayın

Sende fransaya git ATEİST kerdeşim sistemi çok beğiniyorsan unutma bu ülkenin % 99 müslümandır. Atatürkçülük bugün Ateist dinsiz kominisit küba özentsi ağızlarınızda sakızdan başka bişey değil.

arkadaslar daha seviyeli ve konuyla alakalı tartıssak konu sabote olmasın:goz: şikayet üzerine bozkurt ve fare 7 bazı mesajlarınızı sildim kişileri aşalayarak konusmak forumumuzda yasaktır.

Sende fransaya git ATEİST kerdeşim sistemi çok beğiniyorsan unutma bu ülkenin % 99 müslümandır. Atatürkçülük bugün Ateist dinsiz kominisit küba özentsi ağızlarınızda sakızdan başka bişey değil.

ateist degilim ki deistim, ben sana diyorum ya devamlı bilmeden mesaj yazıyorsun diye bosuna demiyorum bak yine bilmeden mesaj yazmıssın =)=)

Türkiye benim ülkem, ve Atatürkün kurdugu sistemi begeniyorum o yuzden onu begenmeyen ve yanlıs oldugunu soyleyen sen irana ya da arabistana gidersen daha yerinde olur yoksa burda için içini yemeye devam edicek cunku buraya ne kadar da ugrassanız yobazlık ve bagnazlıgı getiremeyeceksiniz.belki bu aralar yobazlık faaliyetleri artmıs olabilir ama emin ol fazla uzun surmeyecek.

bu ülkenin de %99 u musluman degildir senin gibilerin uydurmasıdır %99.

Atatürkçülük bugun dinci,gerici, ortacag karanlıgını yasatmak isteyen, ikiyüzlü kesimlerin işine gelmedigi için onların en buyuk düşmanıdır ki bu yuzden Atatürk'ü sevmemelerine ragmen ona laf etmek cesaretleri olmadıgı için Atatürkçüleri ve bu ülkeyi her daim ileri goturmek isteyen aydın kesimi komunist allahsız küba özentisi olmakla suclarlar ama bunula alakası yoktur.

biz bu ülkeyi seviyoruz ve Atatürk'ün yolundan yürüyoruz onun ilke ve devrimlerine baglıyız, ortacag karanlıgı alın sizin olsun, biz ileri Türkiye için ugrasıyoruz.bu ugrasımızda da yobazlık bagnazlık gericilik cehalet, hiç bir sey bilmeden fikir sahibi olan insanlar ki bunlardan cok var cevremizde gordugumuz gibi, birincil düşmanımız

yav bu Mehmet Şevket Eygi ne şeker bi şahsiyettir..yanağından makas alasım gelir.o nedene din merkezli saçmalamaları beni pek rahatsız etmez.güler geçerim

taaaa en başta yaptığınız yanlış nedir biliyor musunuz?
cevaplayayım din ve inanç insanın kendi yaşamına özel konulardır sizin allah inancınız sizde kalsın ha yok biz islamın güzelliklerini tanıtıp yayacağız diyorsanız siyaset üzerinden yapmayın ki inandırıcılığı olsun tarihin en eski insan doladırma yöntemi inanç ve din sömürüsüdür kanmayın kandırmayın. buna kepazelik denir.

merhaba beyLer burası serbest kürsü dee biLmiyorum bu ateşLi atışmaLarı her zamean yapıyomusunuz çünkü daha yeniyim ben..Ama birine vatan haini damgası vurmak hiç kolay değil böyle demek yanLış bence

SORU: Nasıl olur böyle bir şey?.. Sen aşırı dincisin, gericisin, taqiye yapıyorsun...

CEVAP: Edepsizliği bırak... Sen Sabataist, ateist veya Mason, yahut Marksist olarak Türkiye’den yana olabiliyorsun da ben bir Müslüman olarak niçin olamayacakmışım?

dakika 1 gol 1
ilk cümlesinden sayın Eygi'nin zeka seviyesinin ne kadar yüksek olduğunu anlamakta güçlük çekmedim, tam bir şov adamı
kendisi gibi düşünmeyenler için Mason Yahudi Sabetaycı ilan ediyor ateist diyor :hhmanD adamdaki "zavallılığa" bakın yahu

SORU: Düzene karşı olmak, Cumhuriyet’e karşı olmak demektir.

CEVAP: Bu, sana mahsus bir saçmalık ve hezeyandır. Cumhuriyet fazilet rejimidir. Faziletin olmadığı yerde onun adı vardır ancak. Cumhuriyetin de türleri, boyaları vardır. Ben hakikisini, erdemlisini, gerçeğini istiyorum.

"Şeriat cumhuriyeti" diye birşey söz konusu olmadığı için aslen saçmalayan kendisidir.
Soru: Din adamlarına ait oligraşik bir yapının bulunacağı bir ülkede "hakiki cumhuriyet" nasıl olur? Cevap:ran gibi olur
yoksa el altından şeriatla yönetilen ülkelerin demokratik olduğunu mu söylemeye yelteniyor kendisi acaba :D

SORU: Türkiye’yi seviyorum iddiasında samimi misin?

CEVAP: Elbette samimiyim. çünkü ülkeme, halkıma, devletime zarar vermiyorum, onları sömürmüyorum.
SORU: Sen ve senin gibiler Türkiye’yi Arabistan’a, İran’a, Malezya’ya benzetmek istiyorsunuz...

CEVAP: Yalandır. Biz Türkiye’yi demokrasi, hukukun üstünlüğü, insan hakları bakımından Norveç’e, İngiltere’ye, Avusturya’ya ve diğer Avrupa ülkelerine benzetmek istiyoruz. Niçin razı değilsiniz?

evet o kadar samimi ki kadınların evde oturup çalışma hayatından uzak kalmasını isteyecek kadar çok seviyor bu ülkeyi kendisi :)
kendisi Ülkeyi Norveç’e, İngiltere’ye, Avusturya’ya benzetmek istiyormuş
o halde kadınların çalışması lazım yahu :D
ah önce bir ne istediğine karar verebilse

SORU: Anayurdu demirağlarla ördük...

CEVAP: Pöh!.. Sayenizde hızlı trenimiz yok.

Türkiye'de demiryollarının yapıldığı yıllar açık ve net olarak ortadadır, Cumhuriyetin döneminde Atatürk hayatta iken yapılan demiryolllarının kaç milyonda biri kendisiinin savunduğu devlet adamları tarafından yapıldı acaba, ki beyefendi kendisi bu soruyu cevaplama hakkını kendinde buluyor :) sayenizde hızlı trenimiz yok derken hızlı trenlerin Türkiye'de üretilemediğini bilmeden, fiyatlarını bilmeden bol keseden atıp tutmakla olmuyor bu işler, gülüyorum sadece daha önce de dediğim gibi bu onun şovu engel olmayalım :D

SORU: Biz ulusalcıyız...

CEVAP: Bendeniz de Müslümanım, Türkiye’yi çok seviyorum...

şovun doruğa ulaştığı yer burası sanırım :)
İdeolojik görüşünü bildiren birisine ben Müslümanım diyerek artı puan toplama gayreti içinde, aynı zamanda sanki onun gibi düşünmeyenler Müslüman değilmişte sadece kendisi Müslümanmış gibi bir böbürlenmeye girmesi komik olmuş.Allah akıl fikir ihsan eylesin kendisine, insanların inançlarından uzak olsun biraz kendisine çeki düzen verir umarm

yok 1928 den önceki dil okunamıyormuş, yok İslami Cihad Kurtuluş savaşıymış, yok Türkiye'deki Jakoben laikçilikmiş, yok fuhuşmuş

bunlara girip yazıyı uzatmaya niyetim ve vaktim yok
Orhan Pamuk konusunda hak versemde yazının kalan tüm kısımlarında tamamen saçmaldığını söylemeden edemeyeceğim

bu adamı kaale almaya degmez , zamanında 6.filoya cemaatini dondurup kıble olarak namaz kıldırmıstır. iyi biliriz onun dini inanışını.

Bugün git teröriste sor oda sana şunu diyecektir: Ben develte karşı değilim düzene karşıyım der.

Bütün vatan hainlerinin ortak savunması böyledir.

Aynen katılıyorum şeriatçılarda Cumhuriyet ülkelerinde ii düzende deilde zorla kendilerini vatan hainleri yaparlar ama bugün türklerin sesini avrupaya duyurmuş Nazım Hikmet vatan haini evet :(

tesettür kadının onuruymuş,yapma yaw,bizim oralarda bir laf vardır afferim çok güzel düşünmüşsün diye,geçiniz bu zırvaları arkadaşım,bu yazıyı en hafif deyimle komik buldum.açıkcası,şunu da çok merak ediyorum yazarımız şunun cevabını verebilir mi?sen kimsin ki marksist biri vatansever oluyor da ben nasıl olmuyorum deme cürretini gösteriyorsun,ulan adam kendine bi sorar sen kimsin marks kim?ben marksın .... olabilirmiyim diye bi kendine sor,hayatın kitabını yazmış bi adamdan bahsediyorsun forum yazarlığına benzemez bu işler.

marksist ile marks ın ne alakası var?
adam marksist vatansever oluyorda ben nasıl olamam diyor.
marks ile alaklı birşey demiyor

Geri