Ben geldm ÖSS bitti ve ONLİNE OYUNLAR MOD ADAYI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harpy_Queen' Alıntı:
Dostum hedef puanım = 240 tı hayliyle üstüne aştm :D
YANE ÖSS liim artık :D neyse yoruma saygı :D

arkadaşım bence böle deme bizde geçtik bu yollardan bence çabuk boşluyorsun.bnm bir çok arkadaşım böyle yaptı istedikleri gibi geçmedi sınavları.bence reel hayat netten önce gelmeli ben biraz daha bekle derim

Geri dönmene sevindim...

Senin işin iki taraftanda yemezli kardeşim

1.cisi 240hampuanla teknik eğitim faültesi bilgisayar öğretmenliğini kazanamazsın.ben 3sene once 338le sakarya universitesi 2.öğretime zor girdim cünkü

2.cisi bi asistan mod yapın beni diye 3kez başlık actın sonunda yaptılar.öss var dedin modlugu alın dedin aldılar.şimdi öss yi hallettim moderator yapın diyon.şimdi bu smodlar adama zormaz mı Başka bi isteğin varmı ? :)

xsuaty' Alıntı:
Senin işin iki taraftanda yemezli kardeşim

1.cisi 240hampuanla teknik eğitim faültesi bilgisayar öğretmenliğini kazanamazsın.ben 3sene once 338le sakarya universitesi 2.öğretime zor girdim cünkü

2.cisi bi asistan mod yapın beni diye 3kez başlık actın sonunda yaptılar.öss var dedin modlugu alın dedin aldılar.şimdi öss yi hallettim moderator yapın diyon.şimdi bu smodlar adama zormaz mı Başka bi isteğin varmı ? :)

abi bide hayat hikayemi yazsan tam olcak he :D başka sennde öprenmek istedin bişi olursa burdayım sor alla alla adam durmus durmus beni hesaplamıs...
Şu
1_ Karabük T.E.F Bilgisayar öğret. 337 toplamda yane benm ÖSSde alagıım buan 240 en aşagı Toplama geçelim Okul puanı = 104 puan Okul birincisiym bunun avantajı.. Yane matematik bilirsan anlarsın ne anlatmak istedimi sen kazanamıssan sansına küs Toplama geçelim belki toplayalamzsın 240+104 = 344

Kolay gelsn kardeşim

Tartsma olmasın Yorumlar gelsn.............:sigara:

Harpy_Queen' Alıntı:
sen kazanamıssan sansına küs Toplama geçelim belki toplayalamzsın 240+104 = 244

1.cisi ben kazandım sau bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği 3.snf öğrencisiyim.

2.cisi sen üniversite hayallerini unut cünkü 240+104=244 değil 344 sana sadece lol diyorum başka bir şey demiyorum :)

xsuaty' Alıntı:
1.cisi ben kazandım sau bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği 3.snf öğrencisiyim.

2.cisi sen üniversite hayallerini unut cünkü 240+104=244 değil 344 sana sadece lol diyorum başka bir şey demiyorum :)
zuahhzhhz walla öle yazmısım bende kendime lol diorum :D :D :p :Sopa

neyse Konu ile yorumlar gelsn :D

konuyu iyice dagılmıs harpy boyle konularda sen yorumları bekle yorum ortaya koyma yaparlarsa yaparlar bı baskasının yorumuna yorum yapma

hackhell da yerin baki happy sımdılık kapatıyorum konuyu sınavdan sonra hem guzel haberler duymayı hemde bu basvurunu tekrar yapmanı beklıyorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri