Ben geldm ÖSS bitti ve ONLİNE OYUNLAR MOD ADAYI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-1 veriyorum

ÖSS Ye bak sen 1 ay daha çalış sonra istersen s.mod ol
iyi forumlar sanada iyi çalışmalar

aramızda tekrar gormekten mutluluk duyarız bnecede +1

olm bu öss illet bisey deligibi puan alırsın o sınawda alamazsın yada cok dusuk alırsın o sınawda alamazsın surda kac gun kalmıs 2 hafta daha sabret adam gıbı calıs soNRa asistan ı da gectim istersen mod ol ama su an olmaz sınaw bıtsın 20 hazıranda ol..

daha öss olmadı 1 ay daha bekle kardeşim sonra istediğni kadar modluk yap

+ :hhman:
............

öss möss bahane hackhell şahane : )

vakit ayıramadığından modunun alınmasını istedin tebi seni tekrer görmek isteriz..

+1 :=)

Harpy_Queen eğer bana knight online aresten 60 veya 60 üstü char verirsen +++++10000000000000000000000000000 veriorum :D:D:D

Ķιzιℓαкяєק' Alıntı:
kaç puan alıosun ve okul puanın kaç ilk bunları soriim :p
+1 :cool:

yazdım ama yine yazım..
230 min 260 max :D
blackwolf' Alıntı:
Harpy_Queen eğer bana knight online aresten 60 veya 60 üstü char verirsen +++++10000000000000000000000000000 veriorum :D:D:D
cypher da oynuom :D ama bırakmayı üşünüom
neyse muhabbet olmasın...
yorum pls

Harpy_Queen amodda oldun su anda da adaysın ve hala flood yapıyorsun

silermısın mesajlarından bırısını

O bölümde hakikatten aktifsin zaten eski mod usun ama daha öss olmadı.. Yani yetersiz olduğun için deil geleceğin için -1 veriyorum.. Öss den sonra neden olmasın...

Harpy_Queen' Alıntı:
Dostum hedef puanım = 240 tı hayliyle üstüne aştm :D
YANE ÖSS liim artık :D neyse yoruma saygı :D
yawff gençlik ne hale gelmiş bizim zamanınmızsa hedef tıp,eczacılıktı puan 350 ve yukarısıydi şimdi millet özel univ. girmek için uğraşıyo hehehee:) :) (yanlış anlaşılmasın küçümseme amacım yok) bizim zamanımız dediğim bundan 2-3 sene oncesi :sigara:

bence konuyu sınavdan sonra rahat kafayla açsan daha iyi olurmuş
şimdilik yorumsuz

harpy bak ver bi char lem farketmez :( yada ben size verem adam kasın üniversite öncesi stres atarsınız :( zaten 36 lvl ne kalmıs 60 a 60 yap sen gönlümün smodu olursun :D

kardes + diyorum ama bunun adı oss sen oss kazandı belgesini yayınla sana+186546546542165465 kurban olsun

ne - ne + suanlık yorumsuz ama ben gereksız bır gorev alınma rıcası olarak goruyorum sımdılık onlıne oyunların mod a ıhtıyacı yok benım gorusum ama soz buyuklerın

bencede çalışmaya bırakma paso deneme cöz bence şu an için obölümlede ilgilenmedigim için bişey diyemiyecem aslada hedefleri küçük tutma hedefsiz gemi başarıoya ulaşamaz her zaman en üstünü iste:)

tekrar aramızda gormek isterim +1 hoşgeldin bu aradada :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri