Ben met, Meh Met

mudurmu

New member
Reaction score
0
Herkese merhaba, selam ve selamün aleyküm; bütün farklılıkları insanlığımızın, kültürümüzün, ülkemizin zenginliği olarak görürüm. Şu üç günlük dünyada ne mal, mülk, para ne de şan, şöhret, sevda için ömür tüketmeye gerek olduğunu düşünürüm. Bu demek değildir ki hayatı, yaşamayı koyvermişim, aksine ben hayatımı hiçbirşeye özlem duymayacak kadar dolu ve şen geçirmişim. Zaman her bir şeyin şeyidir demişler ... zaman zaman forumda görüşmek üzere ...

A acayipsin :)
Hoşgeldin.

Sağolun arkadaşlar size de iyi forumlar

Alfabenin her harfiyle acayip bi foruma a acayip bi kullanıcı daha şarttı zaten ))

Hoşgeldiniz : ) keyifli forumlar

Aleykümselam mehmet hoşgeldin..

Aleykümselam, hoşgeldin :)

Sayın "Yönetim" (Vallahi bu ciddiyet oturduğum koltukta doğrulmama sebep oldu, o ne resim öyle, kendimi "zaten işe alınmayacağım bir iş görüşmesinde" hissttim birden; resminizde bütün olumlu interviewer ilkizleniminin neredeyse tamamı yok :) ) başta olmak üzere "Acemi Şef" (Umarım mutfak şefi değilsindir, acemisi pek iyi sonuç doğurmaz, kendimden biliyorum), ADMİRAL (Bu âmir'ül-mâ: Denizler amiri olan Amiral mi yoksa bir kelebek türü mü? = Bu kelebek türü'nü ben söylemiyorum vallahi google amca söylüyor yanlış anlaşılmasın. Admiral bir kelebek türünün adıymış aynı zamanda) SqooK^ (nev-i şahsına münhasır bir isim sanırsam, lakin emin değilim bir anime karakteri falan da olabilir mi? söylenişinden birşeyler çıkarmaya çalıştım ama çıkanlar ta-şi-ma-su nun ardıllarıyla yarışıyor.) Ve Siara (Seni aslında en sona yazmış gibi görünsemde sol baştan okunan yazı sistemiyle değil de sağ baştan okunan bir yazı sistemiyle düşünürsen aslında ilk seni yazmış oluyorum) Memnun oldum üsdatlar sürç-i lisan ettiysek affola ))
Hoşbulduk teşekkürler ))

hoşgeldin gardaşş :p

Xoşbuldux Gardaşş (Ben fazla smiley çeşidi bilmem, öğrenmek de istemem, artık o şey nasıl yapılıyorsa ... :p bu onun ilkeli galiba) *** "Bir Türk Dünya'ya Bedeldir" sözünün ingilizcesini düşündürdü imzan bana ; ama bir türlü bulamadım ingilizcesini. Kitabını yazmak anlatmak lazım onlara !

Geri