Ben Warning ...

Warn:nG

New member
Reaction score
0
Selamlar Arkadaslar Ben Warning Sitenize Yeni Katildim Cok Guzel Site Ve Paylasimlarda Super . :) Neyse Ya Siteye Girer Girmez Ilk Sorunum Su :) Warning Olan Nickimi Degistirebilirmiyim Acaba ....:)

Hoşgeldin aramıza değiştirip DANGER mi yapıcan kalsın işte :)

saolasın arakdasımda degıtırıp danger degil WaRnİnG yapacagım olma imknaı warmı yoksa kalsın canım :) razıyım

hoşgeldin hayırlı olsun

saolasınız yaa bısey daha fark ettım ve yıne ıyıkı katıldım buraya dedım :) cok cana yakınısınız arkadaslıgınızı esırgemıyorsunuz bır merhaba ma kımler cevap verecek dıye dusunuyordum ama :) ... neyse cok tesekkur ederım.

duyurular bölümünde nick değişkliği başlığı mevcut ;) hoşgeldin..

cok tesekkur ederım arkadaslar benı hemen bagladınız walla kendınıze bu kadar arkadas sever cana yakın olacagınızı tahmın eetmıyordum ıyıkı burdayım ... :)

hoşgeldin dostum e hh ailesi böledir çok şaşırtıcıyız dimi alışırsın:);)

benıde aranıza alırsanız alısmaya calısacagım tabı hh aılesıne ...:)

aramıza hoş geldin arkadaşım iyi paylaşımların olması dileğiyle.... :D

saol iyi güzelde daha ilk dakkalarda bu kadar yalakalık fazla 1 haftaya kalmaz ban alırsın belki bende bu laftan sonra alırım!

hoşgeldin hoşgeldin öyle bi konu vardı duyurular bölümünde oraya bak olmazsa

herkese yazdıgım gibi..

wilcommen :) ii forumlar

:)

AUSCHWITZ' Alıntı:
saol iyi güzelde daha ilk dakkalarda bu kadar yalakalık fazla 1 haftaya kalmaz ban alırsın belki bende bu laftan sonra alırım!

arkadasım burda ne demek ıstedın anlamadım yalakalık derken ne demek ıstıyorsun ..
:)

la havle vela guvvete :D

AUSCHWITZ' Alıntı:

YA VALLA GUNDEM YARATMAYIN SURADA :mad:

bence nickini degistirme
guzel nick olmus Warn:nG
bu sekilde
bu arada iyi forumlar:)
paylasımlarını bekliyoruz

Geri