bence gülmekten öleceksiniz

gokhan003

New member
Reaction score
0
Bir baba warmış ve 3 oğlu 1 kızı warmış adam baba herzaman kahveye üzüntülü gidermiş neyse bi gün mutlu gitmiş kahvedekiler demiş hayırdır ahmet abi nedir bu neşe ya demiş bizim büyük oğlan ewe kız getirdi demiş ben *iktim demiş ortanca oğlan *ikti demiş muzo warya muzo o bile *ikti demiş neyse ertesi günü adam kahveye gene mutlu gitmiş hayırdır demişler kahvedekiler adam demiş benim ortanca oğlan eve bi kız getirdi demiş ben*iktim büyük oğlan *ikti muzo warya o bile *ikti demiş neyse en son kahveye kötü bi şekilde gitmiş kahvedekiler hayretle hayırdır ahmet abi demişler nedir bu surat ya benim kız warya ewe bi adam getirdi demiş beni *ikti ortanca oğlanı *ikti küçük oğlanı *ikti muzo warya muzo öldü demiş :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

bu fıkrayı daha öncede biliyordum süper...

bu benim duyduum ilk fıkralardan biri çokk eski ve KÖTÜ ::()

sağol birader iyiydi

iğrenc otesi berbat
gulmeekten oldumez bu direk okuyunca oldum saten

güseLim fıkra en fashLa bu kadar mahwediLir ... kücükLükten beri biLdiim bi fıkra we hiç bu kadar iticy we iğrenç geLmemisty (:)

tskrLer yani :vur :vur

gıcıklıkta üstüne yok bu fıkranın sadece anlatan gülüyo dinleyenler melün melün bakınıyo

evet daha önceden biliyodum bunu, bence güzel bi fıkra, her ne kadar ölmesek de :) eline sağlık diyelim.

Geri